Akuthem

Blir så ledsen och samtidigt så upprörd när jag hör hur folk verkar tänka när det gäller akuthem. Karlstads Hundgrupp jobbar ideelt och sliter för att få det att fungera och dom behöver akuthem.

Tänk på att man bör ha iaf lite tidigare hundvana för att ställa upp, för det är trotts allt stooor skillnad på att tro sig veta och att faktiskt veta och ha erfarenheten.

Som akuthem så ska man inte sitta och tänka på vilken ras och egenskaper som passar dig, du är trotts allt ett akuthem som "bara" ska ta hand om hunden ( och ge den ett tryggt "hem" innan det nya fasta hemmet är funnet ) på bästa möjliga sätt en kortare period. Det är klart man ska tänka vad som passar så sett som en stor eller liten hund exempelvis för fysik och boende kan ju exempelvis kanske inte passa för en stor hund.

Som akuthem får du kanske ställa upp verkligen akut, oxå något man ska vara beredd på.

Men känner ni att ni skulle vilja ställa upp som akuthem så tänk igenom det noga och hör av er till Karlstad Hundgrupp om ni känner att ni har möjligheten att ställa upp om så skulle behövas. Sara ( om jag förstått det rätt ) är det som har hand om akuthemmen.



Kommentarer
Postat av: Sara

Tack! Förhoppningsvis är det någon mer som blir intresserad :-)

2009-02-17 @ 09:55:32
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: Evelina

Sara:

Jo jag hoppas verkligen det :)

2009-02-17 @ 15:01:20
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0