Besök

Vi fick lite fin besök utav min Far och Gunilla i Torsdags.

Runt 21 tiden kom dom hit efter att ha åkt hela vägen från Geiranger där dom varit på lite semster och kollat vart syrran jobbar. Dom verkar ha haft det super trevligt där uppe och jag avundas dom allt lite, hade ju mer än gärna följt med upp dit.


Pappa och Gunilla med sin packning.

Dom lastade in sina saker och vi satte oss ner och snackade lite. Blev att vi blev hungriga, jag hade inte ätit mer än frukost och dom hade heller inte fått i sig nå mycke mat så det blev mAx. Det var ruskigt gott. Blev lite mer pratandes och snackandes men dom var trötta från resan och vi skulle upp och gå på banken dagen efter så vi beslutade oss för att säga godnatt.

När vi kom hem ifrån banken hade dom vaknat och klivit upp. Blev lite mer pratandes tills vi beslutade oss för att gå ut på en liten promand i området så dom fick röra lite på benen innan dom skulle sätta sig i bilen igen och fortsätta resan mot Finnspång.


Pappa, Gunilla och Loke.

Det var varmt och lite blåsigt, rättare sagt så var det helt perfekt väder. Vi tog iaf med oss hundarna och strosade iväg mot affären som ligger här i området och köpte en varsin glass som vi satte oss på en gräsmatta och åt.

När vi kom tillbaka till lägenheten var det tyvärr dags för dom att bege sig igen. Det packades och pratades lite mer och sedan vinkades dom av.


Saknar dig pappsen.

Det var himla roligt att dom kom hit även om det blev väldigt kort, men hellre det än inget alls.
Hade roligt men man saknade dom väldigt mycket när dom for iväg, blir ju snabbt tomt här.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0