Veckan

Denna veckan har jag bestämt att det inte blir någe foto för min del, har lovat både karln och mig själv att vi ska umgås och hitta på saker då det är den enda lediga veckan han har.


Nu på måndag börjar ju han sin praktik och går det bra börjar han nog jobba direkt efter att praktiken är slut så det blir inte mer ledigt tillsammans med honom.Lite störigt är det att jag helst inte ska köra bil såhär i början utav min medicinering då den kan påverka en på sådana sätt man inte helt beredd på, dvs jag kan vara farlig för både mig själv och andra om jag sätter mig och kör.

Lite surt är det ju när det ser ut att vara fint väder idag och jag skulle vilja åka ut till Edsviken och vara lite vid klipporna med mannen och hundarna

Hade ju varit oerhört skönt och trevligt om vi hade kunnat göra som vi hoppats på, åka uppöver landet och hälsa på först Pers mor och sedan min familj i Norrland.

Vi skulle alltså egentligen ha varit hemma i Norrland nu och njutit av det dåliga väder som det tydligen ska vara där uppe med.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0