Let´s go to the hop

Den senaste veckan har varit förbannat slapp.

Förklaringen är att Per varit hemma från jobbet, han har tagit ledigt eftersom det inte går så bra för företaget så hans chef ville att alla skulle ta lite tjänsteledigt så det inte skulle bli så höga löner denna månaden.

I början av veckan började bilen med att krångla, tack och lov var det dagen efter att vi fick åka lite akut till veterinären så vi hann med att ta oss dit åtminstone. Men bilen totalvägrade att starta. Första tanken var att det var batteriet som inte riktigt ville, men elen i bilen fungerade och när man kollade blinkersen så gick den så snabbt som den skulle så det var det inte.



Andra tanken man hade var att det var något med startmotorn då det var den som inte riktigt drog igång. Pappa sa att en sak där i som ska dra igång för att allt ska starta kunde ha fastnat. Dessvärre hittade vi inte riktigt vart startmotorn satt på denna så vi kunde inte riktigt slå till den och försöka få det som fastnat att lossna.

Men det kan oxå ha varit att det blivit kondens i tanken då den inte var speciellt full ( bara 30 liter ).

Två dagar efter så hade vi bett Pers far att komma och kolla på den och även för att få skjuts till affären så vi kunde panta, var ju det vi var på väg att göra när bilen inte  ville starta. Så vi skulle mötas ute vi bilen. När vi kom ut så tänkte vi att vi kan ju se om den startar mot all förmodan. När jag satt mig i och vred om nyckeln gick den igång på en gång utan några som helst problem. Så efter att  vi varit på affärn med Leif så åkte vi och tankade och tog en liten tur så att batteriet fick ladda upp sig lite.



Sedan har inte veckan varit så spännande mer än att det blivit lite rollspel, vi har lekt lite med Peter, spelat en massa tvspel och myst. Vi har även hittat en lägenhet, som tro det eller ej faktiskt är en hyresrät som passar in på våra krav. Dessvärre har vi inte fått tag i han som vi skulle kontakta för att få komma och kolla på den. Men det är nog kanske lika bra att vi ändå väntar lite så vi vet lite mer hur saker och ting ser ut. Inte så många som godkänner än när det är så många kansken. Vilket borde bli säkrare efter Mars.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0