Rehabilitering

Är nyss hemkommen från Solstadens smådjursklinik där Loke varit på rehab.

Dom ringde igår och undrade om vi inte kunde komma lite senare på dagen idag ( vår ursprungliga tid var 08:15, som vi vanligtvis kör på på måndagar och onsdagar ) för det skulle nämligen komma en rehabliteringsexpert dit och dom tyckte det skulle vara lite roligt att höra vad han hade att säga om Loke.

Så även om Per jobbade då och det skulle bli väldigt mycket krångligare att ta sig dit så tackade vi ja.

Så jag bökade mig ut med Loke till bilen och for dit. Där fick vi sitta och vänta lite men det fanns några andra hundägare där som man kunde snacka lite med, alltid trevligt.
Efter en liten stund blev det vår tur och då fick vi gå in i ett litet rum med ett bord där Stefan som han heter fick undersöka Loke. Det var väldigt skönt att höra honom säga att han trodde inte det var några som helst tvivel på att Loke kommer bli bra igen, men enda vägen dit är träning träning träning, dvs fortsätta som nu ungefär.

Han gav mig tips på lite nya sätt som vi kunde stå träna Loke med för att träna upp musklerna och även känseln. Fick även veta att känseln är det sista som han kommer få tillbaka riktigt, han känner ju nu oxå men det är väldigt nedsatt.



När vi sedan gick iväg till poolen berättade han att diskbråckshundar var anledningen att han började med rehabilitering och att han var en av dom som jobbade in det i vården av djur. Så han är ju verkligen himla duktig och det är dessutom han som lärt upp dom borta på strömsholm, så han kan ju sin sak så att säga.

Sedan fick Loke simma och träna på vibbplattan igen som vanligt, när vi var klara så fick han även en vaccinationsspruta, Ymer kommer få sin på fredag då han ska få följa med till rehab. Han förslog även att medan Loke tränar ska vi byta foder till Hills PB, dock hade dom det inte hemma men skulle beställa hem på måndag åt oss.

Fick med oss lite papper hem med de träningar som vi ska göra och lite sådant så skulle vi träffa honom igen nästa gång han var här om ca en månad.




Kommentarer
Postat av: Sara

Kul att det går så bra med Loke! :D



Roligt att du är på g med fotandet igen :) Vi har ju planer för sig men vill du träna på Raxo eller Angelina är det bara att hojta till :D Kram

2010-03-18 @ 11:29:48
Postat av: Evelina

Sara:

Jo men det gör jag så gärna så :D Det handlar ju bara för mig att få ut tummen ur röven och rensa i studion :D

Kramar

2010-03-19 @ 14:14:43
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Sara

Ha ha! Ja det kanske inte är det första man prioriterar med en sjuk vovve hemma. Men är det något är det bara du säger till vet du :) Kramar

2010-03-20 @ 17:54:46
Postat av: Evelina

Sara:

hehe ja nej verkligen inte :D Tack så hemskt mycket <3

kramar

2010-03-22 @ 12:05:55
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0