Rehabilitering

Idag var vi iväg till rehab med Loke igen.

Denna gången fick Ymer stanna hemma, trotts att han skäller som han gör. Vi hoppades helt enkelt på att folk åkt till jobbet eller till skolan så att dom inte blir störda. Det gick inte så bra att ha med honom förra gången då det blir så stressigt eftersom han inte kan ta det lungt eller vara tyst. Det blir vare sig bra för oss eller för Loke så vi bestämde oss för att han fick helt enkelt vara hemma.



När vi klev ur bilen så upptäckte Loke vart vi var och började genast att klaga och ville åka hem igen. Han höll på hasa omkring där inne medan vi väntade på att det skulle bli vår tur.

Vi började med att han fick simma ett litet tag och idag till vår lycka så kunde man se små rörelser i hans bakben. Så det går verkligen frammåt och han stod mycket bättre än vad han gjorde i måndags så vi har gjort ett bra jobb här hemma oxå.

Han gillar ju inte riktigt att simma då han inte är speciellt förtjust i innevatten, däremot utevatten brukar det inte vara några problem att bada i. Varför vet jag inte men sån har han varit sedan han var liten. När han äntligen var klar så fick han sig sin lilla dusch, som jag tror han tycker är iaf lite skönt.



Efter att ha blivit torkad så fick han ståträna på vibrationsplattan lite och han var som sagt mycket bättre än i måndags. Även om han protesterade en del på brädan, den vibrerar lite otäckt.

Men han är så go för han håller ändå humöret uppe och är väldigt kärvänlig.

Vi vet dock fortfarande inte riktigt vad priset kommer att hamna på, men det får vi förhoppningsvis reda på på fredag eller så till veckan.



Men vi är glada att se att han faktiskt gör riktigt bra framsteg, igår fick vi en riktig ordentlig spark med bakbenen när vi kittlade honom. Som är en del av träningen vi ska göra hemma, stimulera nerverna och så.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0