Nu händer det grejer

Det rullar på..

Här kommer det 2 videobloggar för idag.

Enjoy

Lägenhet

Blev ett till inlägg idag.

Kunde inte riktigt hålla mig, även om jag är trött som bara attsingen.Godnatt gott folk.
Videoblogg

Jahaja då var det dags för mig med då. Jag har varit så inaktiv här så länge nu så tänkte iaf komma med en liten uppdatering.

Så här kommer min första videoblogg.Jag hoppas den duger.

Tjuvkik

Här kommer det två förhandstittar från dagens fotosession.

Fotade ju tillsammans med Elina Kaukosalo idag och vi hade riktigt roligt, samt att vi fick ett riktigt bra resultat. Blev 2 sessioner utav det hela.

Hon tog dessa tjuvtittar på min skärm och bilderna är oretuscherade.

Blev så ruskigt nöjd med dagens resultat måste jag säga. Mer bilder kommer längre fram.


Fotande

Sitter här och väntar på att klockan ska gå och att Elina ska komma förbi.

Idag ska vi fota lite, något jag sett framemot. Har rensat lite i lägenheten och i studion så det ser iaf lite mer presentabelt ut.

Det är jäkligt bra med besök ibland för då blir saker gjorda.

Jag hoppas jag får till ljuset i studion nu bara, blir lite ledsen på mig själv annars. Känner jag är inte så bra på ljus som jag skulle vilja vara, men jag antar att man lär sig. Även om jag skulle föredra att kunna allt på en gång, men vem gör inte det? Eller ja, det hör ju lite till charmen att lära sig.


Modell: Elina Kaukosalo                                Foto: Jag

Nu tror jag dock att jag har lite för stora krav på mig själv, speciellt gällande ljussättningar. Blir så besviken när det inte blir precis som jag vill ha det och man känner sig ju lite dum, även om det blir bra.

På Söndag så ska jag hänga med på en annan fotning som Jessica har tillsammans med en modell och även Rebecka skulle hänga på, sedan var det någon till modell som skulle med och eventuellt Jeanette skulle vara med som MUA. Ska bli roligt iaf för det är extremt sköna personer.

Men nu ska jag nog gå ut och möta upp Elina vid bussen.


 


Jag har

Jag har skaffat en användare på Flickr nu.

Tror det kan vara ett bra sätt att visa upp mina bilder på då Deviantart.com känns som det kan gå lite segt. Ja det är ju tills det att jag får tummen ur att fixa min hemsida och en ordentlig portfolio där.

Något jag verkligen borde ta tag i och göra, men funderar faktiskt på om man inte ska ge sig och försöka se om det går att få hjälp med det. Jag menar, så överdrivet bra är jag ju faktiskt inte på att göra hemsidor och det känns som det är viktigt att den känns bra och är lätt att hantera.

Fast samtidigt är jag ju lite envis och vill klara saker och ting själv..

I vilket som så här är iaf adressen till min Flickr.

http://www.flickr.com/photos/evelinahassel/
Helgen

Det har varit en riktigt trevlig helg måste jag säga.

På lördagen började jag med att åka till Angelinas dop, Sara hade varit jätte snäll och sett till att en av hennes vänner kunde skjutsa mig eftersom bilen inte är så stabil.Dom kom och hämtade mig och det bar av mot kyrkan inne i stan. Jag höll mig någolunda när E och P som skjutsat mig då jag inte kännde någon annan där. Vi väntade utanför kyrkan ett tag och där mötte även legenden The Handyman upp, en oerhört trevlig karl som verkligen är genom god och rolig.

Efter ett litet tag fick vi gå in, jäklar vad stor kyrkan var. Vi satte oss och jag försökte fotografera så mycket jag kunde utan att störa cermonin. Det var väldigt fint dop och jag blev tårögd, hon är ju så himla söt lilla Angelina.Därefter var det dags för fika i en lokal intill kyrkan. Det var sjukt roligt att träffa allihopa måste jag säga, så otroligt snälla människor som fick en att känna sig som en i gänget även om jag inte ens träffat någon av dem tidigare. Har pratat med T tidigare men det är det enda.

Jag passade även på att gå runt och fota lite så och det blev även några generations foton, det är alltid roligt att se tycker jag. Pratade endel med både Saras mor och mormor, super härliga personer måste jag säga. Tog även några bilder åt hennes mormor med hennes kamera så hon oxå hade.Sedan var det ju presentöppning, jag tycker det är så roligt att se vad folk hittar på för gåvor. Dom fick väldigt mycket fina saker och många grejer jag tror att Angelina kan uppskatta allt efter att hon blir äldre.
Jag hade väldigt roligt och så fick jag ju dessutom med mig lite kakor hem.
Tack så hemskt mycket för att jag fick komma och dela denna dag med er.

Efter att jag kommit hem och vi hade fått i oss lite att äta så bar det av igen, denna gången skulle vi till SunOff med Peter B, Fribe, Joppe, Kristoffer och Henrik för att spela vår Warhammer match. Per skulle möta Henrik, dom hann med ett par matcher undertiden som vi andra spelade vår. Kristoffer var publik men vi andra skulle köra dubbelmatcher så vi var 2 lag som bestod utav mig och Peter B och så Fribe tillsammans med Joppe. Vi kom dit runt 18.40 och kom igång att börja spela runt 19.40 uppskattningsvis.Det gick riktigt bra och när vi nådde runda 6 ( sista rundan ) så var klockan nästan 01.20, det slutade iaf med att jag och Peter B vann. Jag trodde faktiskt inte det skulle sluta på det viset. Men det var riktigt roligt även om det tog väldigt lång tid. Det är ju kul oavsett man vinner eller ej, är ju själva spelandet som är roligt och är ju därför jag spelar inte för att vinna, vinster är ju bara ett plus i kanten så att säga.Sedan begav vi oss hemöver, Peter fick dock skjuts först. Det var en riktigt härlig dag.

Söndagen sedan var jag av någon anledning halt utslagen på, tror det hade att göra med att jag drack för lite under matchen.


 

 


Kursen

En uppdatering rörandes kursen som jag skulle gå.

Jag vet inte om dom glömt eller bara struntat i det och tagit förgivet att jag skulle veta, men jag fick aldrig några papper med vilka tider och mer exakt vart på sjukhuset denna kurs skulle inträffa. Jag kom på detta så sent som i fredags och ringde runt som en galning för att försöka få tag i när jag skulle vara där, men det var i princip ingen som ens hade en aning om att kursen skulle hållas, dom i Torsby visste ju det men inte när eller heller inte riktigt vart så det var ingen idée.Igår när jag skulle dit så fick mitt personliga ombud hjälpa mig att komma rätt och ordna upp det hela, vilket hon gjorde tack och lov.

Det blev så att jag kommer få gå kursen i Oktober istället som det var menat först, det är lite synd men inte hela världen att det blir framskjutet för det blir ju fortfarande av.


Seriöst?

Jag måste ta tag i mig själv och inte tillåta mig själv att vara så lat att jag inte uppdaterar på så lång tid.

Det är en del som har hänt och som förtjänar att skrivas om men jag är nog allt lite lat. Men jag måste nog ta mig lite tid iaf, så min blogg inte står helt öde. Jag måste ju ha tappat väldigt många läsare pga detta slarv.

Fy på mig, igen..


 

 

 


Oj Oj Oj

Dom ringde nyss från Torsby igen och hade lite mer nyheter till mig.

Det var tydligen någon som hade hoppat av kursen och det gjorde att det fanns en plats kvar i den kurs som är nu i September istället, ja tackade ju självklart mer än gärna ja till detta.

Så om allt verkligen flyter på och jag har en del tur så kan jag opereras redan i Oktober, tvivlar visserligen på att det kommer gå så pass fort för mig men man vet ju aldrig. Men jag har en känsla av att det blir i November, men som sagt så vet man ju aldrig.

Har dock hunnit bli riktigt nervös vid det här laget.


RSS 2.0