What ever happend?

Jag har allt syndat lite. Gjorde en beställning från x-tra-x på lite saker.

Jag har ju länge pratat om en ny väska, den jag har nu är ganska så liten och sliten. Visst den kan vara go att ha om man inte ska ha så himla mycker med sig men snygg är den verkligen inte. Så det blev till att börja med en väska.


Sååå fin.

Har länge saknat ett par riktigt snygga stövlar, eller har rättare sagt saknat mina gamla lackstövlar som jag blev tvungen att sälja för några år sedan. Något som ledde till en hel del knepiga telefonsamtal. Men bestämde mig för ett par jätte fina stövlar som påminner lite om dem jag aldrig fick tillbaka från Pelle, som var mina älsklingsskor.


Dom är så förbannat fina.

Köpte en jacka förra året för ungefär 100 kronor som hade passform som en sopsäck så jag tyckte jag kunde passa på att köpa en jacka/kappa som jag verkligen gillar när jag ändå är i farten.


Den är så himla snygg.

Fick dock ett mail tidigare idag om att dom inte hade alla varor inne så om jag vill ändra något eller avbryta beställningen så kunde jag höra av mig. Först tänkte jag att jag bara väntar men nu när de här extra pengarna damp ner hos oss så tyckte jag att jag kunde ju lika gärna köra på ett par skor till.


Så otroligt snygga.

Sen passade jag på att lägga till lite andra små saker som ett par fina handskar och en solfjäder som jag kan ha i väskan, blev även en jätte fin tröja oxå.




Tur?

Fick nyss ett brev från Försäkringskassan.

Blev lite rädd när jag såg det för jag har redan fått mitt bidrag för denna månaden utbetalt, så tankarna for ju kring att det blivit något fel och jag måste betala tillbaka. Men så var det inte.

Jag har ju ansökt om bostadstillägg oxå, som man kan söka när man har aktivitetsersättning. Men det var en del papper jag inte skickat in som dom ville ha men jag beslutade mig för att låta bli. Jag känner att jag redan har fått så väldigt mycket från dem så jag var tacksam för det jag fått redan. Det stod att dom inte skulle godkänna min ansökan om detta i en påminnelse om att skicka in papprena.

Men nu visade det sig att det blivit godkännt ändå, jag har ingen aning om varför eller hur detta kommer sig men jag är självklart otroligt tacksam och glad över det. Det handlar ju inte om några skyhöga summor men nog täcker det några hål allt.

Jag tror att min handläggare gillar mig, jag gillar ju helt klart henne iaf för hon har varit himla trevlig och hjälpsam och ska verkligen ha tack ( även om det inte är hon som godkänner saker och ting ).




Alive

Nu har Loke varit på rehabiliteringen och det såg riktigt bra ut tyckte dom.

Jag är glad att vi aldrig gav upp på honom. Nu när han blivit så bra som han blivit så berättade dom lite mer. Specialisten sa det att hans jobb är ju bland annat att uppmuntra till att kämpa, men att förra gången såg det inte alls bra ut ( även om dom sa att han kommer bli återställd så var det för att få oss att inte ge upp ).

Där han opererades trodde dom inte att han skulle bli bra utan måsta avlivas, en tanke som skrämmer mig väldigt mycket att dom inget sa. Dock är jag samtidigt väldigt glad att dom inte sa något utan fick oss att kämpa med Loke.

Men vi såg ju livslusten i hans ögon och att han ville ju verkligen, så då kan man ju inte bara ge upp. En sak hade ju varit om han inte orkat något och mått dåligt, men nu när han hade sånt glatt humör och var så glad så går det inte att bara sluta kämpa, hade ju varit ohumant annars..

Men idag motbevisade Loke dem alla och visade att han både vill och kan. Dom blev himla glada av att se honom gå. Nu skulle dom på veterinärskliniken här skicka ett medelande till Strömsholm och berätta att Loke kommer bli helt återställd.

Det har tom blivit så bra att Loke inte kommer behöva någe mer rehabilitering heller, men vi har tänkt att vi ska försöka boka in någon till tid iaf för det skadar ju inte att Loke får simma lite och att dom fortsätter att hålla lite koll på honom att det blir bra.




Det går iaf frammåt

Nu har Loke och Per åkt iväg till rehabiliteringen för att idag få träffa Stefan, rehabspecialisten.

Jag träffade honom för ungefär 1 månad sen tillsammans med Loke och då satte vi upp ett mål om att om en månad ( dvs idag ) så ska Loke kunna stå och gå iaf några enstaka steg. Vi har gjort bättre än så för Loke kan nämligen gå en bra bit, även om det ser ut som att han är packad. Inomhus är det lite svårare eftersom det är så halt på golvet.


Ymer snosar på en massa kuddar..

Ymer är däremot ganska billig just nu, han blir alltid lika upprörd när Loke åker iväg och vägrar att vara tyst. Man står ut ett tag men sen så blir man bara trött och det känns som man ska få ett nervsammanbrott. Okej inte riktigt så farligt men det är irriterande när man inte får honom att vara lugn och tyst.

Men jag antar att det hör till båda deras charm att dom ändå är så pratiga, även om det blir lite mycket ibland.




Free my heart

Sitter och lyssnar lite på musik och tittar lite på när Per spelar och hundarna segar sig tillsammans.

Värmer så att se dom ligga brevid varandra och sova.

Jag tror jag håller på att bli sjuk eller nog redan blivit det. Börjar bli riktigt snuvig och känner mig seg och sliten, samt att jag har fått feber. Hatar verkligen att vara sjuk, man orkar så jäkla lite då.

Vi ser verkligen framemot den 21a Maj, då kommer nämligen ett spel ut som vi båda blivit väldigt förtjusta i. Självklart är det under förutsättningen att det är så bra som det ser ut att vara, Red Dead Redemption heter det.
Jag rekomenderar att man tar och kollar deras hemsida för mer information.



Igår var vi hos Elina och Christoffer och hälsade på lite. Blev en himla massa snack om lite allt möjligt och vi hade jävligt trevligt.

På kvällen blev det fortsättning på rollspelet vi spelade i förrgår tillsammans med Peter F. Det var även det himla roligt även om jag blev lite trött i slutet.




Tattoo..

Blev väldigt inspirerad och sugen nu när jag var nere i Malmö.

Jag vill verkligen ta och tattuera mig, har dragit på det i evigheters evigheter känns det som. Visserligen beror väl det på ekonomi och att jag inte har en aning om vart jag vill ha dem.

Först så har vi ju denna som min underbara kusin Ann gjort till mig. Jag älskar enhörningar ( har iiiiingen aning om varför dock ). Funderar på om man ska ha den på axeln, eller har ni något förslag?

 

Sedan har vi ju denna som jag gjort själv. Gillar kontrasten med en söt My Little Pony som zombie, sedan så som de flesta vet älskar jag ju zombier ( spel och filmer iaf ). Även denna har jag svårt att komma på vart jag vill ha, kanske på vaden eller överarmen. Några idéer gott folk?



Efter denna så har jag ju länge pratat om att jag skulle vilja göra någon form av fransk lilja. Jag vet inte varför men har haft den tanken i ett X antal år nu och den har inte släppt. Mest är det väl för att jag tycker dom är himla fina. Den hade jag tänkt på vardera handled, men jag är inte helt säker.. Vad tror ni?


Det fanns ju bättre bilder men det är denna formen på den som jag skulle vilja ha.

Sedan finns det ju mer jag skulle vilja tattuera in oxå såklart men inget som jag känner mig riktigt bestämd med, så det får man väl se vad som händer med. Men någon av dem jag visat ska jag tametusan ta och göra här framöver.

Borde ta reda på priser och försöka boka en tid så det blir av.




Malmö, resa 2

Som jag tror de flesta vet vid det här laget så har jag varit ner till Malmö yttligare en gång.

Denna gången var jag ner för att umgås med min söta lilla syster. Vi åt gott och hade det väldigt trevligt, träffade en del av hennes vänner och bara umgicks.

Här kommer det lite bilder från denna resan.


Äntligen hemma hos syrran, här sitter hon och gör en skiva som hon ska ha när hon ska jobba som DJ på The Baseballs gig.


Sedan tog vi en tur till affären och efter det lite mat, första gången jag faktiskt åt svamp och tyckte om det.


På kvällen blev det lite dricka. Jag testade ett vin som syrran fått som enligt mig inte var någon direkt höjdare.


Sedan kom en av syrrans vänner med sin tjej och drack med oss, sedan bar det av till en krog där vi träffade lite mer av syrrans vänner och några som jag träffade förra gången jag var ner oxå när vi var på grillfesten. Det var verkligen roligt att träffa speciellt R igen.


Jag och syrran innan hon skulle iväg och jobba på Lördagen. Jag tog det mest lungt den dagen då jag var förbannat seg.


På Söndagen träffade vi en av syrrans vänner, Julia. Vi var och fikade och umgicks lite innan vi gav oss av in mot stan.


Vi stannade till vid Fagans, en Irländsk pub. Riktigt mysigt där och vi hade himla trevligt, även om det blev lite små kyligt att sitta ute efter ett tag.


Jag testade på en Newcastle, det var riktigt gott öl så det blir det att dricka fler gånger.


Efter Fagans gick syrran och jag till Kettils lägenhet där hans tjej och Jasse var. Det var en förbannat rolig och trevlig kväll med mycket skratt. Måste ju även nämnas att han hade en förbannat fin lägenhet.


Sen på Måndagen var det dags för hemresa igen. Gött att få komma hem samtidigt som man saknar Skåne.


För att sammanfatta har det varit en himla trevlig helg. Kul att få hänga lite med lilla syrran oxå, inte så ofta vi gör det men det hoppas jag att det ska bli ändring på.

Tycker väldigt mycket om Skånelandet..




Välkommen

Vi har ju länge pratat om en ny TV.

Nu när dosan gick sönder dessutom blev det betydligt mer aktuellt eftersom vi inte kommer in på spelkonsollerna längre, en av huvudanledningarna till att vi överhuvutaget har TV.

Så imorse bestämde vi oss för att helt enkelt faktiskt åka och köpa en, så inte Per får för tråkigt i helgen bland annat. Vi kom överens om en gräns för vad den max får kosta och så tog vi och ringde Leif för att se om han kunde skjutsa oss, vår bil står trotts allt ute i Skoghall då man inte får parkera på den stora parkeringen här längre ( ja inte utan att få böter ).

Vi gav oss iväg och åkte till Elgiganten där vi kikade på lite olika apparater. Det kravet vi satt har vi haft väldigt länge och det är att den ska inte vara mindre än 46".

Vi gick omkring lite för att se vad som fanns där tills vi fick hjälp av en säljare, han var väldigt hjälpsam och visade oss vilka skillnader det fanns på dem.

Det slutade med att det blev lite dyrare än vad det först var tänkt men oxå en bättre TV än vad vi egentligen tänkt att skaffa, men jag känner att ska jag lägga ut pengar på en TV så ska man kunna ha den i ett antal år.


Det är lite dammigt på bordet, här syns även några av våra spelkonsoller.

Det blev en LG på 47 tum LED ( 47S9000 ), det var ett visningex så vi fick den lite billigare än vad den egentligen är så det är ju inte helt tokigt, även om det blev lite väl dyrt.

Men känner mig nöjd, även om jag har lite ågren över pengarna..

Ikväll blir det att testa Left 4 Dead 2 för att kolla hur det blir på en stooor TV. Ska bli skojjit.




Antändning?

Jag är varm, väldigt varm.

Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag är fruktansvärt varm om mina kinder, men det är inte så att jag mår dåligt eller så så någon feber är det inte. Jag kanske håller på att antänder?

Har för övrigt suttit och funderat en del kring utbildningar idag och kommit fram till att det faktiskt är 2 stycken jag skulle kunna tänka mig att gå och det är ju som jag nämnt tidigare florist till att börja med. Dock finns inte den utbildningen på pendelavstånd utan jag kommer behöva hyra ett rum eller en lägenhet där i Västerås.

Den andra är faktiskt att läsa till psykolog, det finns ju tydligen ett behov av det och det är ju något som alltid intresserat mig väldigt mycket. Plus att jag har en del erfarenhet som nog skulle kunna komma att vara bra hjälp. Den närmsta är i Örebro, men det finns även i Lund där det fanns ett program som jag blev väldigt intresserad utav, Beteendevetenskapligt kandidatprogram.

Vad det blir får vi väl se, om jag ens har en chans att komma in på någon psykologiutbildning. Men blir det psykologin så kommer en flytt bli nödvändig då dom ligger på ungefär 5 år.

Så jag har lite att fundera kring..




Lyxförpackning

Jag måste skärpa mig lite och skriva här mer på bloggen.

Var iväg och tränade med Anna tidigare idag, alltid så skönt att börja dagen med ett träningspass. Nästan så jag skulle kunna göra det varje dag, men man ska ju inte överdriva saker och ting heller. Nästa pass har vi sagt att  vi ska köra på Torsdag så jag hinner med 2 ggr denna veckan innan jag åker till Skåne.



Har hittat ett par stövlar som jag otroligt gärna vill beställa, ja inte bara ett par utan ett par stycken skor och stävlar ska man kanske hellre säga. Men det är ett par som jag verkligen vill ha. Om och när det blir dock återstår att se.

Längtar tills flytten, även om vi nästan inte packat något. Det är illa men vi kommer ha hela Maj på oss så nån jätte panik är det ju inte. Men hade tänkt att försöka få det överstökat så snabbt som möjligt.




On the road again

På fredag så bär det av till Skåne igen.

Det var ju denna resa som var den som planerades först egentligen men sedan bestämde vi att jag skulle åka ner en gång lite tidigare oxå. Vilket jag är väldigt glad över att jag gjorde.

Det är ju rätt trist att sitta på tåget i ungefär 6 timmar, men det kunde ju vara värre och lite mysigt kan det ju faktiskt vara. Man minns pendlingstiden från när vi hade ett distansförhållande, vi åkte ju så gott som varannan vecka till varandra och det tog ca 10 timmar om jag inte minns helt fel. Det var rätt skönt att sitta där på tåget och sova eller bara lyssna på musik.

Denna gången har jag svurit att jag ska ha med mig en bok ner iaf så jag har något att läsa på tåget. Håller ju på att läsa Ormkrigskrönikan igen då jag inte läste de 2 sista böckerna sist och har hunnit glömma väldigt mycket av det som hänt. Enda nackdelen att man läser ju inte med samma spänning längre då jag trotts allt minns väldigt mycket av vad som hände.

Planeringen ser ut som så att jag åker ner på fredag morgon och kommer hem igen på måndagkväll.

Syrran ska jobba på lördagen dock så jag får underhålla mig själv, men kan vara rätt gött att ligga och läsa lite i lugn och ro oxå.




Fixande

Idag speciellt känner jag mig väldigt sugen på att fixa lite med datorn och se till att den uppdateras lite, det är ju ändå snart 2 år sedan jag byggde den.

Per funderar dock på att sälja sin, men nu när han fått den att inte vara helt dum med honom så vet jag inte hur aktuellt det är längre. Men vi ska nog ändå lämna in den och se om det går att fixa vad det nu som är fel, kan verkligen inte klura ut problemet med den.


Min älskling.

Min dator jävlas lite med mig nu med, men det är mer för att jag behöver formatera den. Något som jag verkligen inte förmår mig själv att göra för jag ids inte instalera om alla jäkla program igen.



Det är ju speciellt grafikkortet som jag vill få byta ut i den. Men vi får se, känns som det kommer sluta med att jag bygger en ny dator istället. Dock är inte det något jag har råd med, men hade ju varit roligt.




Malmö

Sitter nere i Malmö hos min söta lilla syster.

Hennes lägenhet är superfin och jag har det himla bra här. Jag måste säga att jag gillar både lägenheten och staden väldigt mycket.

När jag kom hit i Söndags var vi iväg på grillfest hos ett par av syrrans vänner, det var förbannat roligt måste jag säga och det var en helt underbar skara med människor. Jag hoppas jag får träffa dem fler gånger.

Ja både jag och syrran blev väl lite på lyset, men vi hade väldigt roligt och jag fick tom en dans. Dessutom bjöds det på otroligt god mat.

Superskönt folk med riktigt härlig humor.

Sedan idag var jag och träffade Björn bland annat. Det var riktigt trevligt, vi tog en promenad in mot staden lite och stannade till för att käka på Stippes eller någe sånt där vi satt och snackade en massa. Sedan var han en riktig gentleman och följde med mig ändå hem till syrran igen innan han behövde ge sig av. Var himla roligt att få träffa honom igen, är ju inte så ofta man får se honom tyvärr.

Imorgon ser ut som det blir en rätt lugn dag, men jag tror att mina fötter tackar mig för det..

Nu ska jag nog försöka sova, eller någe sådant..
Bilder från grillfesten kommer eventuellt lite senare.




Nytt hår.

Vi började dagen med att sega lite.

Efter att vi vaknat till så gick vi bort till Peter där vi satt och pratade lite och han sedan gav oss en varsin massage, det var ruskigt skönt och jag höll på att somna ett par gånger.


Jag Före.

Efter det så var det dags att bege sig mot Lina för min del, hade tid hos henne idag för att toppa håret och färga det.

Det var otroligt trevligt faktiskt, även om jag gjorde tabben att parkera en bra bit ifrån hennes lägenhet så jag fick mig en promenad.


Jag Efter.

Det var riktigt roligt där och jag blev himla nöjd med mitt hår.




Move it

Idag så flyttar Joppe, Palle och Kristoffer in i sin nya fina lägenhet och jag hoppas dagen flyter på bra för dem.

Per ska hjälpa dom att flytta men jag kan inte riktigt åka ifrån hundarna utan att dom får fel. Är ju dock jävligt nyfiken på hur deras lägenhet ser ut men jag hoppas att få se det lite senare istället. Vi blir ju trotts allt grannar om ungefär 1 månad, väldigt nära grannar.

Joppe hade kollat upp det och det handlar om ungefär 12 meter mellan våra lägenheter. Det var inget vi visste när vi kollade lägenheten direkt, jag hade fått för mig att dom skulle bo på ett annat ställe på Kronoparken. Men detta var helt klart en trevlig överaskning tycker jag.

Är lite orolig för hur vi ska få upp några av hyllorna och den stora soffan för trappen dock, men det visar sig väl antar jag.

Men jag längtar faktiskt tills det att det blir flytt.




RSS 2.0