All on my own

Känner mig på riktigt bra humör idag. även om vissa saker får mig att bli lite ledsen.

Vaknade självmant runt 9 tiden imorse, ändå la jag mig inte nå överdrivet tidigt. Men antar att det är lika bra jag vänjer mig med lite mer normala tiden nu när jag ska hem till de Norrländska skogarna.



Finns en del jag känner jag skulle vilja skriva av mig om men som jag känner att jag inte riktigt kan eller vill skriva om så offentligt som i bloggen.

Men nu ska jag ta och fortsätta packa inför resan tänkte jag så jag har det klart.




Mössa

Är rätt nöjd med mig själv just nu.

Det är väl kanske inte nån jätte stor deal egentligen men det är en viss glädje i att ha gjort något själv.


Min fina mössa som jag gjort idag.

Tycker min mössa blev riktigt fin och skön är den oxå.




Veckans Låt.

Inte dåligt av mig att faktiskt komma igång lite lätt igen med detta.

Denna veckan blir det en låt som jag blivit lite förtjust i.



Horrorpops - Miss Take

Här är även en länk till själva musikvideon.

Tycker detta är en himla bra låt men ska nämnas att dom gjort en del annat bra oxå för den nyfikne.




Vinterbeklädnad

Nu känns det iaf att det äntligen är vinter.

Älskar att ligga i sängen och kika ut på träden i skogen utanför sovrummet, träden är klädda i ett lager med snö och är alldeles vita. Tycker det är så otroligt vackert.

Behöver verkligen göra en prislista över mitt fotograferande känner jag så man inte står där som ett litet fån när folk frågar. Känns som det börjar ändå bli så pass ofta att det är lite pinsamt och jag faktiskt missar jobbmöjligheter i ooch med det.. men det är så fruktansvärt svårt att fastställa priserna tycker jag.

Jag har gjort tabben igen som det känns som jag gör lite titt som tätt och det är att sitta och kolla på skor och kläder, självklart finner jag ju inte bara ett par jag vill ha utan ett X antal stycken. Några är ju de som jag hade beställt tidigare i våras men blev tvungen att avbeställa och sen är det ju klart att man finner lite nytt.



Fann en oerhört snygg vinterkappa denna gången oxå..

Man kan ju alltid drömma, nångång kanske det blir av. Men drömma funkar bra det med men ett par av skor ska jag iaf skaffa mig inom en snar framtid, när jag har råd..




Godmorgon

Har nyss vaknat efter en natt av en del uppvaknanden.

Har inte sovit överdrivet bra inatt, vet inte riktigt varför dock. Vaknade klockan 06.30 och var klarvaken. Irriterande.

Idag ska Per in till tandläkaren igen så tänkte passa på att åka in och gå lite på stan så får han skjuts in dessutom, plus att vi har båda lite ärenden på stan så det är lika bra att passa på.


En något trött Loke..

Igår började mindre bra med att jag vaknade runt 15 tiden, vilket känndes lite jobbigt och att jag helt klart kunnat sova betydligt mer var inge roligt. Fick verkligen tvinga mig själv upp ur sängen. Sen var det sån frost som sitter fast så in åt hvete på bilen så man blev efter med allting. På kvällen vände det dock och blev en himla bra dag för då var det syjunta eller stickjunta eller väl kanske mer korrekt benämning utav det hela då det inte är någon som syr. Men det var himla roligt, även om det inte blev som jag tänkt mig. Skulle försöka mig på en mössa igen men blev återigen något åt halsdukshållet, jag är ju inte klar än på ett bra tag dock.
Sen på kvällen var det en del ord som fick mig att le.

Ska bli intressant att se vad denna dagen har att bjuda på för överaskningar.




Sötast

Blir varm varje gång jag ser på honom och han gör det verkligen svårt att vara ledsen eller arg ibland.

Min underbara lilla Loke, gud så jag älskar den hunden. Vet inte vad jag skulle göra utan honom ibland.



Testade ljussättningen på honom idag, ja både han och Per fick stå lite modeller.

Underbara vovve.




Foto

Idag så kom Sara och Rojne över med Angelina.

Vi hade planerat in att jag skulle ta lite julbilder på henne i ett par jättesöta klänningar. Nog blev det bilder alltid nästan 500 stycken. Så här kommer det ett litet exemplar.


Loke leker med Angelina.                       Foto: Jag

Men frammåt slutet blev hon lite trött så då fick Loke komma in och leka lite han med, dom sprang runt runt tills Loke mest hasade utamattat efter.

Det var grymt roligt och hon är ju så förbannat söt lilla Angelina.




Veckans Låt.

Vet inte om man kanske hellre skulle kalla det något annat än veckans låt, men det får funka så länge.

Denna gången har jag valt en låt som jag fick höra när jag var i Jönköping och jag är helt galen i den. Älskar verkligen denna låten.



Loke - Vargaflicka

Den är så otroligt underbar och jag har lyssnat på den nästan hela dagen och jag får verkligen inte nog.




Jag ska göra dig till min.

Jag längtar och åtrår så jag tror jag ska bli galen snart.

Men vad ska man göra.. det är väl bara att fortsätta att hoppas och drömma.




Före och efter

Kunde inte riktigt hålla mig, hade ju tänkt färga håret idag men klarade inte riktigt av att hålla mig så blev att jag färgade det igår natt.

Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd, eller tom förbannat nöjd. Hoppas det nu bara inte tvättas ur det första det gör för då blir jag allt lite ledsen.


Ett tag före färgningen.


Efter färgningen ( dvs nu ).

Nej känner mig glad att jag gjorde det, detta är ju precis den nyans som jag viljat ha så länge.




I will be there

Nu är det verkligen inte långt kvar tills att det är jul.

Måste erkänna att jag börjar oroa mig allt med för att åka upp med tåg faktiskt och jag undrar lite om mor tog så det går att boka om eller avboka helt. Inte att jag tänker hoppa över att åka tåg upp men det finns ju andra alternativ, varav ett är att faktiskt köra upp. Något jag inte är helt sugen på att göra själv dock, iaf inte på vintern. Under tiden det var sommar var det ju inte så farligt att köra de 60 milen på egen hand i ett sträck men på vintern när det hinner bli mörkt snabbt och är halt och jäkligt, nej det lockar inte. Fast det är ju klart att det skulle medföra viss frihet oxå.

Till helgen så ska jag fota lilla Angelina i en så sjukt söt klänning, hon kommer vara galet gullig. Så det ser jag verkligen framemot.

Sen nästa vecka så blir det lite att  göra inför att jag ska åka uppöver.




Redhead

Då var det dags igen..

För den som inte snappat upp det så är jag grymt förtjust i att ha rött hår, tycker det är så förbaskat snyggt.

Den röda färg jag hade förra gånger blev väl egentligen kanske lite väl mörk känner jag såhär i efterhand och sen har jag ju låtit den tvättats ur väldigt mycket så det ser absolut inge vidare ut just nu i mitt hår känner jag.

Så idag när vi ändå var på affärn passade jag på att köpa in en hårfärg ( jag hoppas veeeerkligen att en ska räcka även denna gången ). Det blev ju självklart rött igen men lite ljusare denna gången, sen hur det blir i håret återstår ju fortfarande att se.

Men jag är glad jag slipper den där mögelgröna färgen jag lyckats få till i mina yngre dar.

Kommer väl att lägga upp bilder när jag väl färgat mig, ska fixa en före bild oxå såklart. Men jag tänkte vänta tills efter gymmet imorgon, men vet inte riktigt om jag faktiskt kan hålla mig så pass länge.. är ju grymt sugen och nyfiken på hur det kommer att bli..




RSS 2.0