Karlstad än en gång

Då var jag hemma i Karlstad igen då.

Det har varit en välbehövlig semester kan jag säga där jag fått chansen att få ta lite paus från allt en liten stund, det mesta iaf.


Min nya pressbild, ute på Åstön, grillar och njuter av att vara hemma i Norr.

Det hände en hel del roligt under min Norrlandsvistelse som jag tänkte jag ska ta och skriva om lite senare.

Men jag tänkte iaf göra en liten uppdatering här så ni vet att jag är vid liv och ska försöka komma igång med bloggen igen.




Norrland

Nu sitter jag här hemma i Norrland, strax utanför Härnösand, och slappar lite framför datorn. Mest för att det är så förbaskat varmt ute.

Jag kom upp igår efter att haft en paus över kvällen i Ludvika hos Pers mor, där han och hundarna stannade. Det var faktiskt riktigt skönt ändå att köra själv uppöver. Det är en himla mysig väg, så länge man slipper E4an som till stor del bara är tråkig att köra. Kunde köra med rutan nervevad stor del av vägen tack och lov, hade nog fasiken dött av värmeslag annars.

Men jag måste säga att jag faktiskt njöt riktigt mycket, speciellt att åka igenom Trönö ( har jag för mig det heter ). Det är himla fint där.

För att sammanfatta blev det ungefär 40 mil igår, på nervägen så lär det dock blir hela trippen på en gång, dvs 60 mil ungefär. Men det känns som det kan bli ganska så gött det med faktiskt, men sista biten innan Karlstad brukar kunna vara ruskigt dryg.

Dacke följer efter mig hela tiden och ska gosa, så det är lite roligt. Han skulle även sova på golvet inne med mig inatt oxå. Han är en jätte söt Rottweiler. Igår kväll när jag pratade en snabbis i tele så stod dacke vid sängkanten, Selma hoppade upp och satte sig i mitt knä ( hon är heller inte så liten ) och så kom katten Nisse och skulle gosa han med. Många djur, men det var mysigt det var det.

Fått ont i ryggen från sängen dock, eftersom jag är själv så blir det att sova inne i huset istället. Så slipper jag vara i bagarstugan helt själv.

Nu ska jag nog gå ut lite i solen och hitta på något att göra.




RSS 2.0