Bring us a dream..

Så var man hemma igen då.

I Fredags åkte jag iväg med bussen till Jönköping för att spendera helgen där och i Söndags bar det av hemöver igen, lite på gott och ont.

Jag har iaf haft en väldigt härlig helg, en helg som för min del gärna fått varit lite längre men man kan ju inte få allt här i livet.I Söndags så inträffade även något väldigt stort, lilla Nemi kom till världen. Ett stoooort grattis till Anna och Peter. Längtar fruktansvärt tills det att man får träffa lillan.
Lär väl dock spä på att man vill ha egna barn rätt rejält dock. Men är så oerhört glad för deras skull.

På Torsdag ska jag till Sara och umgås med henne och Angelina lite. Ser jag framemot.

Jag längtar som en galning till den 18e December och att det blir jul.

Det är lite av det som händer..
Tack Försäkringskassan

Jag fick i Söndags väldigt glada nyheter.

Min Aktivitetsersättning har blivit godkännd för lite över 1 år framöver och det känns som att en tyngd blivit lyft från mina axlar.Tvivlade ju på att jag skulle kunna ha sådan tur att bli godkännd igen.

Så ett tack till Försäkringskassan, speciellt till min väldigt snälla och trevliga handläggare som känndes som hon var till väldigt stor hjälp.
Juletider

Idag är det mindre än en månad kvar tills det att det är julafton och betydligt mindre tills det att jag kommer hem till Norrland igen.

Förra året var ju Per med upp, såklart, dock i år blir han kvar hemma. Var ju funderingar kring om han ville följa med upp även detta året och han övervägde ju det ett litet tag för att bland annat få träffa Ymer lite men det blev att han blir hemma med Loke och firar med sin far istället. Vilket jag tror kan bli himla roligt för honom.
Det är av denna anledningen som jag kommer åka tåg, hade han och Loke varit med så hade jag kört upp. Ska faktiskt bli lite skönt att slippa köra den biten när det är vinter, biter ju fortfarande till i magen i den där kurvan in till Kopparberg..


Julen 2009 hemma hos mor och Göte.

     

Jag hoppas ju att det blir en lika mysig jul i år som förra året.


Försökte ha lite mer variation på min jultallrik förra året..

     
Fular man sig framför kameran så får man skylla sig själv.. ( syster och kusinen Per )

Det var en väldigt rolig jul förra året. Inte helt nykter för alla men det var bara underhållande.

Ser ju framemot att fota nu när jag har ett bättre objektiv detta året.

Märks inte alls att jag längtar till julen?
Drömmar sa du?

Har den senaste tiden tänkt ganska så mycket på drömmar och hur mycket dom är värda.

Vad är man beredd på att offra för sina drömmar egentligen och vad är man villig att göra för att dom ska ha möjlighet att slå in?

Det är klart att det är ju olika från dröm till dröm.

Som den drömmare jag är så har jag mycket jag drömmer om men som många nog redan vet om mig så är det ju ett par drömmar som står väldigt högt på listan och som jag nämner lite nu och då.


På Murberget i Prästgården, som jag är väldigt förtjust i.

Den största drömmen är ju utan tvekan den med gården, en dröm som jag är beredd att offra en hel del för att kunna uppnå. Det är klart jag inte skulle göra precis vad som helst men delar inte min partner viljan om detta så är jag beredd på att faktiskt välja gården före ( så pass stark dröm är det, de som känner mig vet att jag väljer inte bort kärleken i första taget ). Han måste ju inte dela drömmen med mig men han ska ju vilja bo där med mig om det ska kunna funka, jag menar.. jag vill ju inte tvinga någon att bo där dom inte vill precis som jag inte vill bli tvingad att bo i lägenhet tex..

Sen har vi ju det att kunna livnära sig på fotograferandet, det är jag dock inte beredd på att faktiskt offra lika mycket för. Det är en stor dröm men så länge jag får fota så är jag glad.


Utsikten hos mor och Göte förra julen.

Drömmer ju även om en familj med 2 barn. Där vet jag dock inte riktigt hur pass mycket jag är villig att offra för att uppnå..

Sen är det ju klart det finns en del materialistiska drömmar, eller det kanske mer ska kallas önskningar egentligen? Men drömmer ju om att någon gång ha möjlighet att skaffa en Canon 1D, tex..
ShabbaLoverman

Jag ber om ursäkt att jag varit så seg med uppdateringen igen, har inte haft på datorn på jag vet inte hur många dagar.

Okej jag borde ju kunna uppdatera via mobilen men jag är nog lite för lat.

Nu är det inte så jättelångt kvar tills det att jag får komma hem till Norrland, ser verkligen framemot detta kan jag lova. Jag är ju lite sugen på att se om det var Agda som dog efter att jag åkte hem i somras, om jag nu ser skillnad på hennes fjädrar från de andra fortfarande. För de som inte klurat ut det vid det här laget så är Agda en höna, men en speciell sådan. Hon var riktigt go och enligt mig så var hon allt lite kelig, hon brukade i somras ligga lungt i min famn och halvsova.


Regina och Anna på Annas födelsedagsfirande med den supergoda tårtan.

Sen på vägen ner till Karlstad igen så tänkte jag se om det går att stanna till en sväng i Stockholm, bland annat för att jag vill verkligen få chansen att träffa en vän som jag kännt i ungefär 11 år men aldrig har träffat tidigare och/eller eventuellt se om jag kan träffa min kusin som jag heller aldrig träffat.

Jag har en förkylning som inte riktigt verkar vilja ge upp, men jag har ju inte varit sjuk speciellt länge iof så jag ska väl inte klaga. Även om det helt klart är irriterande.


Söta lilla Anthea.                              Foto: jag ( såklart )

Har trotts sjukdommen haft en riktigt trevlig helg. Är glad att det blev av.

Idag ska jag till läkaren för att se om hon kan klura ut varför jag har så ont i handlederna. Jag hoppas verkligen det inte är något allvarligt. Vilket oxå påminner mig om att jag behöver ringa min psykolog och boka en ny tid, han var ju sjuk senast så han avbokade.

Fick en sådan oerhört lust att åka till Malmö, den staden har verkligen gjort intryck på mig.. Sen är det ju klart att jag saknar ju min syster en väldig massa. Ser framemot att hon oxå kommer upp till Norrland över julen.
I try to sleep

De senaste dagarna har jag av någon anledning saknat.. Jag har saknat människor och platser som finns i mitt liv.

Vänner som även om de bor nära att man inte umgås med dem så ofta som man kanske borde och vill. Vänner och familj som bor en bit bort som man pratar om att man ska hälsa på men som ekonomin aldrig låter en göra. Vänner och familj som bor långt borta som man nästan aldrig pratar med eller träffar. Vänner och familj helt enkelt.

Platser jag besökt med nära och kära och som satt ett spår i mitt liv. Platser där jag bott och spenderat stora delar av mitt liv. Platser som har betydelse.

Jag saknar och längtar fruktansvärt mycket både efter Malmö och Sundsvall. Kan inte sätta fingret riktigt på varför..
Glada dagar.

En del saker gör en bara så otroligt glad.

För ett tag sedan var jag ju hem till Sara och hennes härliga lilla familj, för en gångsskull så blev det lite ombytta roller. Jag var den som hamnade på bild.


Angelina visade sin fina prinsessbok. Foto: Sara Skyman

Blev riktigt glad att hon fotade lite när jag lekte lite med goa Angelina, kul att ha bilder på och hon är ju så förbannat söt den ungen.


Jag och Bää får en kram. Foto: Sara Skyman

Hon får en ju minst sagt att längta efter egna barn.
RSS 2.0