If Only

Återigen har det gått ett tag mellan mina uppdateringar här, jag har bara inte orkat.

Mitt mående har verkligen pendlat upp och ner genom de senaste dagarna och jag har i ena stunden kunnat varit nästan lite överdrivet glad för att det sedan ska vända och jag ska må himla dåligt. Att mina händer fortfarande gör grymt ont gör inte saken bättre precis.



Men jag har iaf fått tid hos min läkare för att kolla händerna, dock hade hon inte tid förrns om en månad så får fortsätta att ha ont tills dess antar jag.

Sen så har ekonomin sett allt annat än rolig ut nu ett tag och här senaste månaden såg det riktigt mörkt ut då hur vi än vred och vände på det hela kunde få in något som kunde täcka räkningarna, dvs en inkomst lika med 0 kronor. Tack och lov så ställde både mina och Pers föräldrar upp och bidrog med en summa vardera, utan det vet jag inte vad som hade hänt. Är otroligt tacksam över deras hjälp, men samtidigt tar det ju verkligen emot att fråga dem ( lite därför som det var akut när vi väl sa till dem ). Denna månad ser oxå ut att  bli krångel men inte lika mycket hoppas jag.



Passade på att gå in i stadsparken idag när vi ändå var inne i stan och blev lite fotat blev det. Inte så himla mycket som jag kanske viljat egentligen men dt var gött att få komma ut lite.

Var TVspelskväll hemma hos Peter och Regina häromkvällen, det var himla roligt måste jag säga. Spelade en massa spel och skrattades himla mycket.



Inte så jätte långt kvar tills jul nu heller, ser framemot att få komma hem till Norrland en liten stund och träffa familjen och vänner igen.

Finns en del små saker som jag sitter och funderar lite över, eller ja en kan visa sig vara väldigt stort egentligen. Men det återstår att se och jag kommer väl dela med mig lite mer av det hela längre fram lite beroende på vad jag kommer fram till osv.

Nu har jag iaf kommit med lite mer bilder och lite mer uppdatering.




Fotande

Idag har varit en riktigt trevlig dag måste jag säga.

Tagit det lite lungt, städat och så kom Tobbe på besök och sedan kom även Joppe och Lollo över eftersom vi bestämt att vi skulle fota lite idag. Efter en stund drog även Joppe med sig Choffa för att fota.


Joppe och Choffa var riktigt snygga.

Blev många riktigt fina bilder tycker jag och dom var ju så grymt stiliga.


En del från en av Joppes mycket fina uniformer.

Vi hade jävligt roligt att fota dessutom.


Gilla eller inte gilla?

Vet inte riktigt vad jag tycker om denna bilden på mig själv.

En del av mig tycker om den, även om skärpan känns som det ligger på helt fel öga, medan en annan del av mig inte alls gillar det.



Men jag tror ju helt klart att den är bättre i svartvitt..



Det är ju inte en ny presentationsbild direkt.. men.. nä jag vet inte..




Berglis Massage

En till rekomendation blir det allt idag, Berglis Massage.

Har en mycket god vän som inte bara är en underbar person utan även grymt duktig massör och har numera en egen massagestudio på Carlstad Alternativ Medicin ( CAM ).



Vill ni få en superhärlig massage och känna er riktigt omhändertagna så ska ni gå till Peter på Berglis Massage. Han är kunnig och värnar om ditt välmående.

För mer information kolla in hans hemsida.




Rekomendera

För ett litet tag sedan så hittade jag serie på internet som jag verkligen fastnade för, Humon Comics som gör den.

Den som jag fallit för är Scandinavia and the world, den är så otroligt söt och rolig så vill bara dela med mig utav denna och rekomendera den till mina kära läsare.


Scandinavia and the World

Är grymt förtjust i Finland, han är så charmig.

Så gå dit och läs, har ni serier som ni läser på nätet och vill rekomendera så får ni väldigt gärna göra det. Alltid roligt med lite nytt att läsa.




Snart jul?

Sen Ymer åkte med mor upp till Norrland så har både Per och jag fått betydligt mer frihet, för Loke klarar av att man lämnar honom.

Han lägger sig oftast och sover eller leker med någon av sina leksaker, han visar inte så mycket att han saknar Ymer dock ibland får jag känslan av att han gör det. Men det är mycket sällan, han är jäkligt nöjd med att vara ensamhund för det mesta.



Den 18e December så bär det av upp hem till Norrland för min del, vet ju inte riktigt hur länge jag kommer bli där uppe, Time will tell. Tror jag kommer åka hem före Nyårsafton, dock inte säkert. Mor är snäll och bjuder på resan så jag ska kunna ta mig hem, tror det har lite att göra med att hon verkligen vill ha hem både syster och mig över jul.


Karlstad i sin höstskrud.

Jag ser framemot att få komma hem igen och få träffa familjen, fota lite, äta en massa gott och sist men inte minst få träffa Ymer igen. Ska bli riktigt trevligt för syrrans karl ska med upp han oxå, han är verkligen superhärlig person så honom gillar vi.

Per funderade även han ett tag på om han skulle hänga med upp trotts allt för att få träffa speciellt Ymer han oxå, men det blev att han stannar hemma iaf och så har vi kommit fram till att Loke stannar hemma med honom.


Utsikt från kontoret ut till bagarstugan hos Mor och Göte.

Jag vet precis vad jag önskar mig denna julen. Det är pengar ( som är så otroligt personligt ) och ett macro objektiv till min Canon 5D. Okej finns väl en del annat oxå antagligen men detta är det jag är i störst behov av och därav önskas efter mest.

Sen är det klart att någon gardin inte skulle sitta helt fel eller någon till duk, sedan uppskattas ju alltid sticklingar till lite roliga växter. En snygg och lite elegant stol skulle ju oxå vara något så jag har något att ha i studion och kan göra iordning en liten hörna i vardagsrummet som jag har i tankarna.


Sötaste Pappsen, hoppas det blir lite av pappas spagetti och köttfärssås nu när man kommer upp.

Okej nu blev det lite mycket drömmar och pladder för min del så ska ta och försöka kurera mig tänkte jag och diska.




Förkylning

Det gick bra att träna igår, kännde av förkylningen men inte speciellt mycket.

Nu sitter jag dock här väldigt förkyld. Men det var iaf gött att träna igår, tanken var att det skulle tränas idag oxå men det är nog kanske inte så jätte smart nu när jag blivit mer förkyld.



Njuter iaf av hösten, denna tiden är så härlig med alla underbara färger och den klara luften.

Känns lite mysko dock att det redan har börjat julpyntas i butikerna, men min plan är att fortsätta njuta av hösten så länge det går innan jag ställer in mig på jul.




Fotolust

Det är klart att jag så gott som alltid tycker det är roligt att fota men ibland så har jag bara avsaknad av lust och även inspiration, som det tyvärr varit nu ett tag.

Men nu börjar lusten sakta stiga igen och jag längtar till att få komma ut och fota allt mer.


Loke och Ymer, mina små änglar

Det känns otroligt roligt att återfå denna lusten till fullo.

Bra musik har gjort mycket faktiskt, sen finns det ju helt klart en hel del andra faktorer men musik är en stor del.


Loke

Jag hoppas på att det är fint väder imorgon för då ska jag tametusan gå ut i skogen här brevid lägenheten och fota lite innan det blir tjejkväll.




Saknar

Saknar verkligen Ymer.

Både Per och jag saknar honom något så otroligt även om vi båda är överens om att detta är för det bästa just nu, men det gör ju inte mindre ont för det precis och man tänker ju konstant på om det faktiskt var rätt ändå.


Underbara vackra Ymer.. gud så jag saknar dig och längtar tills jag får se dig igen..

Loke tror jag saknar honom lite, men inte så mycket som jag trodde han skulle göra faktiskt.

Men det gör ont utan honom, försöker att inte tänka så mycket på det men det är ju lättare sagt än gjort..

Att han fick åka med mor hem till Norrland är för att han ska lära sig att vara tyst när han blir lämnad vilket inte riktigt gick så bra att träna här i lägenheten. Trotts några antiskällhalsband och även ett par andra metoder så har det inte funkat och vi blev fågna i lägenheten eftersom någon måste vara hemma så vi inte blir utskällda ur lägenheten. Även om vi har väldigt fina grannar som är väldigt förstående så att lyssna på en hund som skäller konstant i någon timme roar inte någon och det är ju klart att även dom har en gräns, även detta inte något jag vill utsätta någon för. Så förhoppningsvis så lugnar han sig snart och det går att ta honom hem igen.
Men det känns ändå väldigt tomt utan honom..


Foto med Vicky

Blev klar med några bilder jag legat lite efter med från fototräffen.

Dessa är på otroligt vackra Vicky, så här kommer det några smakprov tänkte jag.



     


Modell: Vicky R. Lee                                   Foto: Jag

Det var väldigt trevligt att fota henne måste jag säga, naturlig och duktig.




Know these things..

Har varit flera anledningar till att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag, saker och ting har avbytt varandra så att säga.

Till att börja med så har Ymer åkt med min mor upp till Norrland för att förhoppningsvis lära sig att inte skälla så mycket när han blir lämnad ensam. Det gick inte att ha det som var, någon var ju alltid tvungen att vara hemma om dom nu inte kunde följa med. Älskar ju verkligen min lille Ymer men man blev ju helt fången och det mådde ingen av oss bra av. Så detta är nog det  bästa alternativet just nu. Han kommer ju hem sen men när vet vi inte riktigt.
Har gråtit en hel del över detta och undrat om man gjort rätt.



Samtidigt har det hänt en del trevliga saker oxå som direkt påverkas av mindre roliga saker dock så dom har väl tagit ut varandra så att säga. Dock inget jag känner så mycket för att öppna upp mig om i bloggen om jag ska vara ärlig, men att det handlar om känslor kan jag iaf säga.

Jag har börjat skriva en mer privat dagbok här hemma, främst för att få lufta och skriva precis allt jag tänker och känner. Första dagen resulterade i 23 sidor, men det känndes oxå som att det behövdes.

I början av December hoppas jag på att kunna åka iväg på Sabatonkryssningen som ska vara då, kunde ju inte gå på spelningen som var tidigare i helgen här i Karlstad då jag inte hade råd. Plus att på kryssningen så kommer ju dessutom Raubtier att spela och de skulle jag grymt gärna vilja se, är mycket förtjust i dem.

Har lite fotningar som jag ser framemot.

Det var lite av det som händer och fötter här iaf.




RSS 2.0