Veckans Låt.

Sitter och jobbar lite med en massa bilder som jag halkat efter med då jag mått långt ifrån bra nu ett tag, till detta så vill vi ju ha bra musik.

Har blivit väldigt förtjust i Alestorm, dom är charmiga.Alestorm - Wolves of the sea

Så detta fick bli denna veckans låt för jag lyssnar på den om och om igen.

I need it to be true

Idag mår jag trotts allt ganska så hyffsat, just nu åtminstone.

Ska väl inte ta ut segern i förskott, dagen har bara börjat och mycket kan fortfarande hända. Både åt det bra och det dåliga hållet så vi får se vad detta blir för dag. Men en tanke slår mig.. Jag har ju gått in i en depp period och detta trotts att medicinen som jag äter för mina diagnoser vanligtvis används som antidepp. Så jag undrar, hur hårt hade det slagit om jag inte haft dem..

Det finns de saker som får mig ledsen men det har ändå blivit allt fler saker som faktiskt får mig att inte kunna göra annat än att le. Men jag vet att det dock är något som lär skapa tårar i slutändan. Men man kan inte ta ut allt i förskott heller utan man måste ju få leva lite oxå och hoppas. Men tänk ändå vad ett litet medelande egentligen kan göra.Dock är jag i ärlighetens namn väldigt rädd att jag ska råka såra en viss person ( nej det är inte Per jag menar ), men samtidigt så känns det som att jag ändå inte är så väldigt intressant. På sätt och vis hoppas jag att det är lite så så behöver han inte bli sårad, för även om jag inte har den sortens känslor för honom så tycker jag ju ändå om honom och jag bryr mig ju hur det går och hur han mår.

Sitter och kollar upp lite vad det kostar att åka till de olika städer jag håller på att prata om att åka och hälsa på.
Karlstad - Jönköping kostar ca 570 t.o.r. vilket enligt mig inte är så himla farligt men jämförde med Karlstad - Stockholm som kostar ungefär lika mycket som att åka till Jönköping så det känns ju helt okej.
Karlstad - Göteborg kostar ca 200 kr och att sedan fortsätta Göteborg - Malmö kostar i sin tur 210 kr och sedan har  vi ju Malmö - Karlstad som kostar 303 kr, med tanke på vad jag betalade de senaste gångerna så känns detta som riktigt bra priser.
Karlstad - Norrköping ligger på ca 210 kr.

När det blir vad återstår fortfarande att se dock och så ska man ju inte glömma eventuella färdmedel väl framme i städerna.

You make me wanna

Känner jag klagar en hel del i min blogg igen, visserligen så lär det ju bli mer.

Jag är trött men jag kan inte sova, mina sömnproblem har alltså återkommit. Dock är det inte att somna som är problemet denna gången utan att stanna kvar i sömnen, jag vaknar ett X antal gånger under natten. Även om jag är förbannat trött så tar det lång tid för mig att somna om. Det irriterande med detta är att jag under dagen blir så trött ( och numera pga att jag oxå är deppig ) går och lägger mig på sängen och drömmer mig bort, något som resulterar i att jag somnar.

Vet att en av bieffekterna man kan få av medicinen är orolig sömn och att man vaknar väldigt tidigt och så, men jag är ändå inte så säker på att det faktiskt är det som gör detta eller om det är att jag helt enkelt är väldigt orolig och som jag nämnt i tidigare inlägg, har mycket att tänka på. Det är ju trotts allt när det började bli lite mycket som sömnproblemen dök upp igen.Jag kan inte bara ge upp, jag kan bara inte. Hoppet är för starkt och så även min vilja. Så jag satsar allt jag har så går det som går och jag lär väl antagligen falla och slå mig väldigt hårt. Men då har jag gjort allt jag kunnat åtminstone och behöver inte leva med ånger och tankarna om att jag kanske kunde gjort eller sagt lite mer.

Ibland skulle det vara väldigt skönt att faktiskt inte ha känslor, iaf att få möjlighet att ta en paus från dem.
Remember me?

Jag har inte skrivit speciellt mycket i bloggen igen.

Det är en del som jag ska göra och nu mår jag inge vidare så saknar inspiration och motivation att skriva något alls, även om jag säkert skulle må bra av att lätta mitt hjärta så vet jag inte riktigt om jag är redo att öppna upp allting riktigt ännu.Har väldigt mycket tankar i huvudet och det gör ont i min själ. Tårarna kommer lite titt som tätt och jag känner hur jag börjar hålla mig mer för mig själv och dra mig undan.
Per gör det han kan för att trösta mig, igår lagade han tom till min favoritmat ( potatisgratäng ) så jag skulle må lite bättre. Är glad att ha en så underbar vän som honom.

Men ska sätta mig och försöka tänka på annat, även om det är väldigt svårt..
Smakprov

Tänkte bara lägga ut ett smakprov på en av de senaste modellbilderna jag fotat.

Detta är från fototräffen i Augusti.


Modell: Sofia Spännar          Foto: Jag

Kommer lägga upp lite fler bilder från sessionen tillsammans med Sofia lite senare tänkte jag.

RSS 2.0