Veckans Låt.

Denna vecka blir det en låt som jag fattat lite tycke för.

Låten i sig har väl ingen direkt betydelse för mig mer än att den är mysig, på sitt sätt.The Creepshow - Take my hand

Welcome to the world of the undead..
Malmö

Förra helgen så var jag än en gång ner till Malmö.

Jag har inte haft ork att uppdatera bloggen något, min dagbok på Darkside har däremot blivit uppdaterad. Varför vet jag inte, kanske för att det känns mer privat där? Mjaja, hursomhelst..

Det har varit grymt trevligt och som alltid roligt att umgås med syster, önskar jag kunde göra det oftare. Saknar ju henne. Blev mycket prat och skojigheter.

Var och såg John Lindberg Trio bland annat, som var förbannat bra live. Dessutom måste jag säga att dom är jävligt trevliga och roliga, sådana personer som man verkligen hoppas att det går bra för.


Syster och jag gjorde ett par riktigt fina pizzor.

Träffade även M, det var riktigt trevligt.

Blev även lite bio och en hel del promenerande.

Stannade även någon timme i Gbg på vägen hem och träffade J, vi hade väldigt trevligt. Jag blev dock lite dragen från min öl men hade roligt och den fortsatta resan gick riktigt fort, av nån anledning.

Väldigt nöjd med den resan kan jag ju säga.
The latest flame

Sitter och fular mig lite framför camen.

Insåg precis att mitt hår börjar bli riktigt långt och jag borde nog ta och toppa mig lite igen, funderar även om om man skulle köra lite på lugg igen. Men jag vet inte ja..


Försöker se lite söt ut, taget med min Iphone.

Men det får nog bli efter att jag kommit hem från Skåne skulle jag tro, beroende på om Lina vill och har tid.


Framför camen.

Känner mig iaf förbannat glad även idag och jag vet precis varför.
Längtar

Längtar förbannat mycket till min Malmöresa, för den som inte snappat upp det vid det här laget.

Nu är det mindre än en vecka kvar tills det bär av neröver. Blir inte att jag står något i kassan på Inkonst, men kanske är lika bra det. Minns ju hur det kunde vara på Pipeline när man satt i kassan vid ingången där, man missade ju rätt mycket av spelningarna, var ju av precis den anledningen som jag bara fick höra och inte se Vintersorg live. Men inte för att vara sådan, det var sjukt roligt att jobba på Pipeline och man fick ju komma backstage många gånger.

Men ska jag vara ärlig är det nog ändå Söndagen jag ser mest framemot. Jag hoppas och tror att det ska bli himla kul och trevligt då.
Just like an arrow

Nu är det äntligen Februari, som jag har längtat.

Som jag nämnt tidigare så tror jag att detta kommer bli en väldigt bra månad med mycket roligt som händer.

Det som jag inte ser framemot är besiktningen utav bilen, tror inte för ett ögonblick att den kommer gå igenom. Växlarna har blivit bättre på den, vet inte riktigt hur det kommer sig dock, men nu har ljuset på instrumentbrädan dött igen så mörkerkörning är åter inte det roligaste. Detta innebär att den måste in på verkstad, vilket jag verkligen borde ta tag i.


Volvon, lite skitig efter resan upp till Norrland.

Imorgon ska Loke till veterinären, ett besök som kan ändra stämningen för ett bra tag framöver. Men jag hoppas det inte är något allvarligt.

Även om det kan bli en väldigt bra månad så känner jag att det är en ganska skör månad med mycket hopp och rädsla.
RSS 2.0