Grill you up

Idag blev det lite impulsgrillande tillsammans med Per, Peter, Joppe och Katja.

Det blev bestämt att vi skulle grilla borta hos Joppe, lugnare och skönare där.Sen blev det även lite vattenpipa, som det ska vara. Inte för att jag röker själv, har försökt men lyckas fan inge vidare, men det är mysigt.

Det har varit en förbannat rolig och mysig dag som måste göras om betydligt fler gånger.
Vad är väl en bal på slottet?

Idag har Sara och hennes syster varit här.

Det var balbilder som stod på schemat, jag hade kommit ihåg fel tidigare och trott det skulle vara imorrn med det var idag. Men det var ju ingen fara precis.

Vi började lite i studion, som ska nämnas blir något så snuskigt varm på somrarna, för att sedan gå ut och fota lite i skogen intill och sedan åka och fota lite vid vattnet.Känns som det blev en hel del bra bilder och jag hoppas att dom känner sig nöjda.

Loke blev jätteglad av någon anledning när studion började ställas iordning, det är ju inte så att han gillar att fotas men att vara i studion är jävligt roligt tydligen. Söt är han ju iaf.


Per och Loke fick stå modeller när jag provade ljuset.

Känns som det varit en väldigt bra dag än så länge iaf.
You wont be sleeping..

Guuuud vad jag saknar att ha bil, känner mig instängd så det skriker om det.

Denna helgen och även kommande vecka känns som de är lite fullspäckade med saker som händer dock, vilket känns väldigt skönt så man kommer ut lite iaf.Idag så är det inflyttningfest hos Joppe som gäller. Väldigt nyfiken på å se hur han har fått det i lägenheten. Dock är jag ju inte så väldigt van att dricka starksprit, så det återstår ju att se vad som händer med denna kvällen.

Imorgon är det 2 års kalas för söta lilla Angelina, något jag verkligen ser framemot. Hon växer ju så förbaskat snabbt, känns som det bara var här för inte speciellt länge sedan vi fotade gravidbilderna på Sara.

På Måndag blir det att vara social med Terese och stjäla lite fika hos henne. Det känns som det kommer bli väldigt kul.På Onsdag blir det att fota balbilder en sväng. På Torsdag blir det att träffa arbetsförmedlningen igen.

Och så hoppas jag ju något enormt på att få så mycket tid som möjligt med en viss person..
Veckans Låt.

Denna veckan har det varit mycket bra musik, kanske bllivit lite så eftersom det inte blev mycket musik alls när jag var nere i Malmö.

Men det blev tillslut att jag valde denna ändå.Linus Åkesson som framför denna låten, ska nämnas att han byggt om sitt instrument själv från en elorgel. Grymt häftigt och jävligt skickligt.

Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på denna..
Lite mer bilder

Ja det blir lite mer bilder med mig..

Har lekt lite med kameran idag så det blev lite foton på mig själv, så här kommer det lite fler utöver den nya presentationsbilden.


Foto och Modell: Jag

Blev inte världens variation på bilder och poser, men jag gillar dem.
Jag hoppas ni överlever.
Ny pressbild

Jag kan verkligen inte nöja mig..

Fast egentligen, varför nöja sig om man kan få det bättre?


Modell: Jag              Foto: Jag

Känner mig tämligen nöjd med denna bilden och även en hel del andra som jag tog tidigare idag. Visserligen känner man sig lite egon när man står där med kameran vänd mot sig själv, men det är lite roligt.

Ska även lägga upp bilder från Malmöresan när jag får lite ork..
RSS 2.0