En kväll i Maj

Här i veckorna som var så var jag iväg på en liten tjejkväll tillsammans med Sara och Therese.

Vi var hos Therese och Jonas där jag även fick träffa den söta lilla taxen Molly.


Thereses oerhört mysiga och fina kök.

Måste säga att dom hade verkligen en sjukt fin lägenhet och Jonas hade gjort en del möbler själv, grymt imponerad över hur otroligt  skicklig han är.

Vi åt, skrattade, snackade, spelade lite spel och drack.


Söta lilla Molly.

Det var en förbannat rolig kväll.
Glad?

Den senaste veckan har köket sett ut som en blandning av en krigszon och ett droglabb.

Dvs jävligt stökigt och en massa pulver överallt. Nu är det visserligen gips det handlar om så så farligt är det ju inte.

Nu i dagarna som var kom ett par formar för att gjuta delar till terräng till Warhammer, bland annat. Lyckan var minst sagt stor. Men det visade sig tydligen att gips vad dyrare än vad någon trott så det blev att åka iväg till Forshaga och handla en väldig massa gips för billiga pengar..


Chickenrace?

Det var en rolig liten resa.
Väl hemma igen så var det bara att börja gjuta och testa sig fram med gipset.


2 glada gossar..

Det var ju minst sagt underhållande att se den glädjen Joppe och Per hade för detta.

Nu har dom suttit där i ett par dagar och gjutit, igår blandades det med alkohol i leken oxå så då blev det.. mer intressant..

Men säga vad man vill, det kommer  bli jävligt snyggt.
Visit me

Förra veckan var en bra vecka.

Fick bla finbesök av Joel. Måste ju säga att det var förbannat trevligt och han är en riktigt härlig person som var lätt att umgås och prata med.

Vi började dagen med att vi tog en fika för att sedan gå och hitta något att käka. Jag snäll som jag är trycker då upp kameran i ansiktet på stackarn, men kunde ju inte riktigt låta bli.Väldigt härlig person måste jag säga..

Vi åkte hem till mig med hans packning och satt där och snackade lite en stund och begav oss senare av igen in till stan.


Väldigt förtjust i hans skägg kan jag ju erkänna.

Han var så snäll och skulle ge mig en liten ölskola och försöka lära mig lite mer om öl. Vi hamnade på Bishops där jag fick testa lite olika öl och fick lite fakta om de olika sorterna och lite historia. Var väldigt intressant och det är ju alltid roligt att lära sig lite nytt.

Jag blev väl lite på lyset dock så snappade kanske inte upp så mycket som jag skulle viljat göra. Men det var fruktansvärt roligt och trevligt. Så kan bara tacka för ett oerhört fint sällskap.
Grillande

Nu har jag varit lite seg med det där med att uppdatera bloggen igen.

Förra helgen var det en minst sagt väldigt trevlig helg, med mycket vänner och god mat. Var iväg till Kantelegatan och grillade.


Henrik och Per skötte grillen.


Var em rätt blandad kompott av godsaker.


Det var en massa lek för barnen, som kändes som de aldrig blev trötta..


Joppe hittade en kompis.


Underbara och fina vänner.


Peter och Peter, så söta så.


Mer fantastiska vänner.


Lilla Nemi var även hon med och charmade alla.


Varför vara seriös?


Regina och Anna stod för underhållning..


Peter dominerade Henrik och visade vem som var alfahanen.. eller nått..


För att sammanfatta så hade vi jävligt roligt, både vuxna som barn.

Ännu en resa..

Det blev åter en resa upp till Sundsvall och mina hemmatrakter, tanken var att resan skulle vara i ca 1 vecka men det råkade bli yttligare en vecka.

Blir att berätta det mesta i bilder denna gången oxå.


Började resan med att jag stannade till hos Conny i Stockholm. Var en minst sagt mycket trevlig dag och kväll, trivs ju enormt i hans sällskap, ja både hans och hans söta katt som är minst sagt kelig. Så det gör jag gärna om igen. ( Bilden är från förra gången )


När jag kom upp var det lite snö och slask kvar, men helt klart mysigt iaf. Här är bagarstrugan.


De första dagarna jag är där blir jag väckt av mor som berättar att en av korna håller på att föda och om jag vill vara med.


Dessvärre går kalvningen inge vidare och den lille som kommer till världen är död. Tur i oturen finns då lille Carl-Jan vars mor stött bort honom som det görs ett försök att låta den nykalvade modern adoptera honom.


Dock mår hon inge bra efter födseln och blir så pass dålig att hon behövde nödslaktas så på dagarna blev det att jag gick in och matade detta lilla charmtrollet. Så mysig och go.


Var även ut en del i skogen och fotade. Blev en hel del bra bilder som jag främst tänkt skulle få plats i mitt sovrum.
Min underbara och väldigt vackra kusin Ann kom även hon upp till Norrland en sväng på besök så vi passade på att umgås. Hade så sjukt roligt.


Var även och hälsade på min söta faster Carin, där var även Anns föräldrar på besök. Det blev fika, grillande och en massa skoj. Var väldigt roligt, träffar dem på tok för sällan.


Blev en riktig mysig och god påskmiddag. Motta kom upp och även Benka och Lotta kom över och åt med oss.


Var ju även med på själva slakten utav kon, kände jag ville se om jag klarar av det om jag ens bör drömma om en egen liten gård.  Klarade det betydligt bättre än vad jag trodde jag skulle.


Det blev en väldigt mysig Valborg. Spännande mat med en lite blandat smått och gott och vinprovning, dock hoppade jag över vinet.
Blev även en ny presentationsbild när jag va där uppe och satt ute på bron och käkade frukost i det underbara vädret.


På vägen hem igen stannade jag åter till ett par timmar i Stockholm och hängde med snyggot Bobbi. Det var länge sedan man träffade henne så var förbannat roligt.


Men var oerhört skönt att faktiskt komma hem igen.

RSS 2.0