Elin och Christopher

Några bilder på ett par underbara vänner, Elin och Christopher.
 
För ett tag sedan så var jag och tog lite parbilder på dem, det var väldigt roligt och fick några som jag tycker hemskt mycket om.
 
 
Dom gör sig så fina ihop.
 
 

I know which is my fate

Den här låten dök upp på Spotify igen, efter att tydligen varit bortplockad ett tag.
 
Blev riktigt glad av att höra den igen, tycker den är väldigt fin.
Har ju oftast något minne knutet till många låtar som jag lyssnar på, väldigt varierande minnen ska väl nämnas. Samt att det finns vissa låtar jag fortfarande har lite svårt att lyssna på för att dom är budna till minnen som fortfarande gör ont.
 
Men mitt minne till denna är inte stort egentligen utan det är om första gånger jag hörde låten. Var på besök hos Conny och han spelade den i bakgrunden och jag minns jag hajade till på låten och var tvungen att söka upp den och lägga in den på min spellista. Dock minns jag inte så mycket om vad som hände runtomkring, jag tror jag petade på Atlas medan Conny höll på lite med nå käk.
 
Rhapsody - The Magic Of The Wizard´s Dream
 
 
In those silent shades of grey
I will find a place
To escape the endless night
To find a new sun

I know which is my fate
Bond to Erian's old tale
I'll be always there
Fighting the ancient sin
Moon shine in this eternal night

ANGELS ARE CALLING
FROM DIVINE LOST CRYSTAL REALMS
RIDING FROM HEAVEN
FOR THE MAGIC OF THE WIZARD'S DREAM

In the misty lights of dawn
Between heart and soul
Elgard's calling for new hope
To avoid our fall

I know which is my fate
Bond to Erian's old tale
I'll be always there
Fighting the ancient sin
Moon shine in this eternal night

ANGELS ARE CALLING
FROM DIVINE LOST CRYSTAL REALMS
RIDING FROM HEAVEN
FOR THE MAGIC OF THE WIZARD'S DREAM
 
 

I still hear you sing, my sweet love Evelyn

Hörde att Volbeat hade fått ut ett nytt album på Spotify, så jag var ju tvungen att lyssna igenom det lite lätt och se om det fanns något nytt att gilla.
 
Jag föll verkligen för en låt, Evelyn, inte en ny låt men jag hade inte riktigt fastnat för den tidigare. Den är helt underbar och har gått på repeat större delen av dagen.
 
Volbeat - Evelyn
 
 
Get off my shoulders I told you to stay away you're still a big part of me
Dance with delusional angels of sin
Kill false demons you might kill false angels too
That's not what we wanna do
Together as one we do as we're told living together and fighting as one

Rejecting what's "good" with so called evil included
The dominant mind will prove you all blind
Finding the balance to leave you behind
I've learned so far controlling all the dark
Evelyn visions in the sky, all on my shoulder, all in my mind

I still hear you sing my sweet love Evelyn
In fact I'm so cold, but I made up my mind to see where it will lead
In fact I'm so lonely I...

Stay away you're still a big part of me
Dance with delusional angels of sin
Kill false demons you might kill false angels too
That's not what we wanna do
Evelyn visions in the sky, all on my shoulder, all in my mind

I still hear you sing my sweet love Evelyn
In fact I'm so cold, but I made up my mind to see where it will lead
In fact I'm so lonely I...

Don't listen to all the bollocks
There's nothing on either shoulder
Spreading the fire fever into something more that needs ya
Maybe you fall forever and maybe we die together

Angel Evelyn I die

I still hear you sing my sweet love Evelyn
In fact I'm so cold, but I, I made up my mind to see where it will lead
In fact I'm so lonely I...
 


Your arms feel like home <3

Min underbara Niklas.
Helt plötsligt så fanns han bara där och allting kändes så otroligt rätt. Tänkte jag skulle ta och berätta lite hur det gick till.
 
Det hela började i Januari. Jag hade rätt nyligen blivit medlem på en sida på nätet som heter Match.com för att se lite vad dom hade att bjuda på, men då det är en sida som man behöver betala för att kunna skicka och svara på mail så hade jag först inga planer på att direkt lägga ner mig mycket på den sidan. Men skrev ändå en presentation och besvarade de frågor som fanns om ens personlighet och intressen.
 
Man får lite alla möjliga mail på en sådan sida och det är få som ens väcker ens intresse, speciellt då du som gratismedlem inte kan se mer än bara någon rad av det som skrivits. Men så en dag så hade jag ett mail av en kille som jag kände att jag verkligen ville läsa, något som jag via appen i min mobil fick möjligheten till. Han som skrev lät verkligen intressant och det kändes som det var något visst med honom, men iom att jag i ren protest vägrade betala för att använda sidan så sökte jag efter honom på Facebook och de övriga sidor jag skulle kunna tänka mig att han kanske kunde finnas på, men då jag inte hade så mycket att gå på så fann jag honom inte. Men jag försökte visa på sidan, via vissa funktioner som man kan använda även som gratismedlem, att jag var intresserad och verkligen ville prata med honom. Han skickade då ytterligare ett mail, denna gången kunde jag inte hålla mig utan skaffade en veckas prenumeration på sidan bara så att jag kunde få besvara honom.
 
 
Dock verkade inte riktigt mailen funka så han fick inte mina försök till att besvara honom, men nu hade jag hans namn efter det andra mailet och lyckades därmed hitta honom på Facebook. Efter många om och men kom mina mail fram och vi lyckades få kontakt med varandra.
 
Vi övergick till att snacka över msn och snart därefter så blev det att prata med varandra över skype och sms, det sa bara klick på en gång från bådas håll och vi föll nästan direkt för varandra. Så vi bestämde att vi måste ses, så en helg efter det så bestämde vi att han skulle komma till mig.
 
Jag var jättenervös först att det skulle bli något fel eller att vi inte skulle känna för varandra det som vi känt innan vi hade setts, tvivlade iof inte så mycket på mina egna känslor utan mer en rädsla över att jag inte skulle leva upp till de förhoppningar som han kunde tänkas ha.
Men så fort han klivit av bussen och vi hittade varandra så sa det bara pang och det kändes så naturligt allting och allt var så bra.
 
 
Efter det besöket fick jag denna låten skickad till mig från honom.
 
Helgen därpå kom han tillbaka till mig och det kändes fortfarande så otroligt bra och rätt med varandra. Den 1 Februari kom vi fram till att vi båda känner ju så otroligt mycket för varandra och ingen av oss kan ens tänka oss tanken på någon annan så iom det fastställde vi att vi nog alltså är ett par.
 
 
Nu har vi varit tillsammans i snart 3 månader och jag är så sjukt lycklig. Älskar honom så oerhört mycket.
 
 
Vi har väldigt roligt tillsammans och det känns som vi känt varandra hur länge som helst.
Det är så skönt med en person som jag känner att jag är trygg med och kan slappna av med, vi är på samma nivå med väldigt mycket. Det är klart att vi har olikheter.
 
Något som verkligen värmer är att se hur pass myckt som Loke har tytt sig till honom och hur bra dom fungerar ihop. Det är klart att Per kommer ju alltid vara "pappa" och favoriten för Loke, men det är skönt att se att Niklas blivit så accepterad av honom. Älskar att se dom ligga och sova tillsammans i soffan.
 
Jag kan se en framtid med honom och det är något som jag verkligen hoppas på och vill.
 
Älskar dig min stora fluffs. <3
 

Sedan sist

Det har ju gått lite över ett halvår sedan jag skrev något här sist, så det kanske är hög tid att uppdatera lite med vad som har hänt.
 
Till att börja med så pluggar jag nu på Universitetet på en Naturvetenskaplig Bastermin där jag läser upp betygen i Matte D och E samt Fysik B. Detta gör jag för att kunna läsa vidare på högre nivå sedan. Klarar jag bara av dessa kurserna så har jag en garanterad plats på Civilingenjörsprogrammet Kemiteknik.
Dock har jag nu under våren insett att jag nog inte riktigt klarar civilingenjörsutbildningen samt att jag har hittat en annan utbildning på högskoleingenjörsnivå som jag hellre skulle vilja läsa. Det jag sökt in på i första hand ( och är den som jag hoppas att jag ska komma in på ) är Högskoleingenjörsprogrammet Elektroteknik, möjligen som alternativ Mekatronik.
 
Riktigt vad det blir av det återstår fortfarande att se om jag klarar dessa kurserna jag håller på och läser upp, fast även om jag inte skulle klara dem denna terminen så kommer jag nog inte riktigt ge upp bara för det utan fortsätta kämpa tills jag klarar det, inom rimliga gränser då såklart.
 
 
Utöver det så har saker och ting varit lite upp och ner mellan varven, jag har haft någon period där jag inte mått bra alls och verkligen varit nedstämd.
 
Men det bästa som hänt mig under den här perioden är Niklas, min underbara pojkvän.
 

Lite länge sedan sist..

Nu har det verkligen gått länge sedan dess att jag skrev något här i bloggen.
 
Det har väl egentligen berott på lite olika saker, men mest det att lusten att skriva har trytit och jag inte riktigt känt för att bara häva ur mig alla jobbigheter som jag känt till och från.
 
Men får väl se vad det blir här, vore ju lite roligt att kanske komma igång med skrivandet igen och lägga ut lite bilder och så.
 

RSS 2.0