Distans

Just nu så tär distansen verkligen på mig, det är så det gör ont.
 
Tiden mellan gångerna vi ses har inte blivit längre utan är densamma, men ändå så känns det allt jobbigare och även om jag vet att tiden går snabbt och vi pratar med varandra varje kväll så känns det som en evighet.
 
Till hösten är det tänkt att jag ska spendera lite mer tid i Jönköping och vi ska känna hur det känns att vara med varandra under en längre persiod och om det fungerar så blir det väl tal på att flytta ihop nån gång efter det. Men hur lång tid det tar att känna av och innan Niklas känner sig redo återstår att se.
 
 

Lite mera bilder

Som jag nämnde i det tidigare inlägget så har jag under dagen jobbat med att färdigställa en massa bilder.
 
De flesta av de bilderna jag hållit på med idag har inte tidigare blivit publicerade, så jag tänkte jag gör ett inlägg med ett litet urval av några åtminstone så mina kära läsare får se.
 
Landskap
 
 
 
Djur
 
 
Natur
 
 
 
 
Eld
 
 
 
Detta är som sagt några åtminstone, har väl fixat runt 200 bilder idag dock. De övriga kommer publiceras de med allt efter som.
 
 
 

Försäljning av bilder

Har börjat sälja lite bilder på nätet via Etsy.com.
 
Än sålänge är det mest för att se lite hur det funkar och för att testa om det finns något intresse för mina bilder.
Så är du intresserad av någon utav mina bilder så är det bara att du hojtar till så kan jag lägga upp dem där för dig att köpa.
 
Min butiks adress är: http://www.etsy.com/shop/PhotographerEve
 
Det är inte många bilder ute ännu dock, men det kommer. Har jobbat större delen av dagen med att förbereda bilder till detta.
Dom som finns ute till försäljning i skrivande stund är:
 
 
 
 

RSS 2.0