En ny dag

Idag eller igår, som man nu vill, så träffade jag på en riktigt trevlig kille när jag spelade WoW som kommer från Italien.

De flesta man möter på pratar man inte så mycket med, inte jag iaf, utan man hjälper varandra en kort stund för att sedan gå vidare med sitt. Men vi mötte på varandra en snabbis och duellerade mot varandra, självklart förlorade jag då jag är värdelös på att duellera.



Men av någon anledning började vi talas vid och det kom fram att han spelar gitarr bland annat, vilket resulterade i att jag fick sidan till hans myspace där han har sin musik och fick till min stora förvånging höra att han var förbannat bra.

Föll pladask för låten Once. Himla duktig och snäll kille så tänka göra lite reklam för honom här, så gå och lyssna på hans musik.

Annars har det varit en ganska lugn dag..



Kommentarer
Postat av: Sara

Ok, ja då är det bara att du tar det när du får pengar :-) Internet ska inte vara några problem när det är så pass få bilder. Förresten, en kompis sade häromdagen att korten du har tagit på mig är bäst av alla kort jag tagit. Bara så du vet ;-) Kram!

2008-10-14 @ 10:11:21
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: Evelina

Sara:

Jao jao :) kanon det :) bara hojta till när du är online, jag är online för det mesta nu, även om jag kanske inte är vid datorn men som sagt så hojta till så får vi fixa det :D

jasså? tihi :D blir jävligt glad att höra det :D Kramar på dig

2008-10-14 @ 14:01:06
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: zandrea

Var med och stöd du också: http://zandrea.blogg.se/2008/october/rosa-bandet-kampanjen.html Tusen tack!

2008-10-14 @ 16:59:23
URL: http://zandrea.blogg.se/
Postat av: Julia

skit snygg bild, har du verkligen tagit den?

2008-10-14 @ 17:57:00
URL: http://jsomijulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0