Hur har jag missat det?

Ibland får man ju snilleblixtar och jag fick en just nu som jag verkligen inte kan fatta att jag aldrig riktigt tänkt på.

Det får mig att känna mig lite dum nästan, men jag är ändå glad för idéen.

Jag har ett tag suttit och funderat på om man skulle skaffa sig lite mer utbildning men har bara inte riktigt kunna klurat ut vad det skulle kunna tänkas vara. Eller rättare sagt vad som skulle passa mig om det inte vore foto. Jag har varit så insnöad i att det är foto jag ska pyssla med att det varit svårt att tänka sig annat.

Men det slog mig nu när jag satt och kollade efter roliga bloggar att varför i hela friden inte utbilda mig inom min andra stora passion, blommor. Endera florist eller trädgårdsmästare eller något liknande.

Kommer ju aldrig att ge upp foto, men man kanske kan försöka köra lite på sidan av varandra. Kanske.

Ska nog ta och börja kolla runt lite för det skulle vara himla roligt och det tror jag även är ett yrke som skulle kunna anpassas lite för lönebidrag och det skulle ju verkligen inte vara fel.

Jag älskar ju verkligen att hålla på med blommor och jag vill ju oerhört gärna lära mig mer och mer hela tiden.


 


Vad gör jag?

Just nu gör jag inte speciellt mycket. Knarkar datorspel så mycket jag kan så jag inte sitter och tänker och grubblar så mycket över lånet.

Det funkar ju till och från, dock känns det lite bättre nu när jag inte tänkt på det på ett litet tag.

Just nu sitter jag och spelar lite Plant Tycoon medan jag skriver lite här i bloggen.



Det är ett smått roande spel ibland.

Hundarna dom ligger och sover i varsin korg här brevid mig, dom låg i samma förut. Dock tror jag det var ett misstag från Lokes sida då han inte såg att Ymer redan låg där. Men söta var dom ju iaf.

Kommer inte riktigt på något mer glatt att skriva just nu så tror jag försöker hitta på något annat ett tag nu.

 


Banken

Så nu har vi varit hos banken.

Har ju försökt att hålla humöret uppe här i bloggen och försökt att hoppas på det bra, men det har varit svårt. Nu ser det ut som vi kommer att få rätt, eller hur man nu vill uttrycka det.

Det gick inte så himla bra gjorde det inte, något man rätt lätt kunde ana. För jag menar varför skulle det flyta på för oss och vi skulle slippa kämpa för en gångs skull? Nejdå men inte behövde vi oroa oss för att slippa allt kämpade inte, för som vanligt så måste man slå sig blodig innan man kommer någon vart.

Okej jag kanske tar ut förlusten lite i förskott eftersom vi faktiskt inte har fått något besked ännu, men jag gör ju hellre det på det här viset och får en glad överaskning om det mot all förmodan skulle bli godkännt än att ta förgivet att det kommer gå bra och bli så sjukt besviken när det inte gör det.

Fast den attityden kanske sabbar det hela lite oxå, det vet man ju inte.

Men jag känner mig så förbannat deppig över detta för denna lägenheten var ju faktiskt bättre än huset där som vi kikade på tidigare i år. Men man kanske ska sluta hoppas på något alls här i livet och bara ge upp direkt?
Kanske är lika bra för det är ju fan nästan bara besvikelser ändå..

Jag är bara så trött på att man ska måsta vänta och verkligen slåss för minsta lilla grej vi vill göra. Egentligen tycker jag det är sjukt för vi drömmer inte om något liv i lyx eller en ny kåk med modernaste sakerna.
Det vi ber om är oftast sådant som är lite slitet och inte så överdrivet dyrt, ett hem som möjligör saker för oss som tex att kunna gå ut obehindrat med hundarna och få ordentliga promenader, en liten trädgård man kan påta runt i och ett lungt område där man inte behöver vara nervös varje gång Per går ut med hundarna ( iaf kvällstid ). Eller är det för mycket att be om? Vi kanske inte är värda det helt enkelt..

Så det kanske är lika bra att sluta drömma och ge upp de hopp man har och försöka nöja sig med det vi har, för visst vi har ju tak över huvudet och vi har ju varandra och våra älskade hundar så vi kanske har fått allt vi är menat att ha i detta livet.
Samt att ger man upp och slutar drömma så blir man ju inte besviken iaf..


Snart jul?

Tiden den försvinner känns det som, även om vi denna vecka bara längtat efter att tiden ska  gå.

Nu är det snart jul igen, jag har verkligen sett framemot detta för det innebär att få julpynta och att andra pyntar och det blir så hemtrevligt hos så många dessutom så ska vi ju förhoppningsvis uppöver Norrland till jul.

Var ju meningen att jag och Anna skulle dra oss uppöver lite här innan men det blev inget i och med flytten deras och så.

I all nervositet inför mötet med banken i morgon så har jag iaf fått upp en julprydnad och inte vilken som helst heller utan min absolut käraste prydnad.


Här ställde vi den i år.

Det är den underbara kyrkan som morfar gjort och som spelar stilla natt. Den spelar ju tyvärr inte lika bra som den gjort en gång i tiden och det hörs att den börjar bli gammal, men vi ska se om vi inte kan ta och byta ut lite i den så den blir piggare på att spela. Skulle vara så synd om den inte kunde spela mer.

Jag älskar verkligen den här kyrkan och är så otroligt glad att jag fick ta den.

Per tog upp båda lådorna med julpynt så jag har att göra lite imorgon om det skulle bli ett nej på banken så jag inte sitter här hemma ensam och inte har något att göra och är ledsen.

Pappa ska eventuellt komma och hämta oss inför julen, men det beror ju på lite hur det blir med Pers ledighet oxå. Det är inte riktigt säkert ännu hur det ser ut. Men vi måste upp, kommer må så förbannat dåligt annars. Kommer ju inte bli någon riktig jul om vi inte är där uppe som traditionen säger.


Tankar

Idag har vi varit iväg till Kronoparken och haft lite nördmöte. Alltid skojjit.

Det som är lite jobbigt är ju att det är i det området som vi är och kollar på en lägenhet, så vi spanade lite på den idag eller ja man kanske hellre ska säga trånade.

Efteråt åkte vi iväg till Ikea en sväng eftersom jag behövde köpa lite mer doftljus och jag vet att jag gillar dom som finns där. Vi åkte därifrån nöjda, var meningen vi skulle in på Ica Maxi oxå men det var så förbannat med folk att vi orkade inte bry oss utan bestämde oss för att göra mat på resterna från gårdagens tacos istället, det blev ruskigt gott.

Efteråt har vi kollat på en serie, Dead Zone, som vi har fastnat lite för. Vi har visserligen bara sett 6 avsnitt ännu eftersom det är 3 avsnitt per dvd som vi får hem från LoveFilm. Det har varit riktigt mysigt.

Även snackat en del med far, det var himla trevligt som alltid. Berättade lite vad som händer och fötter i våra liv och fick en uppdatering på vad dom hittar på för tokerier. Lite synd vi inte riktigt bara kan be någon passa hundarna ett tag och följa med till Paris, det hade varit sjukt roligt.

Vi har även pratat en hel del om lån och om just lägenheten. Angående lånet så försöker vi se till så vi får med oss alla eventuella papper dom kan tänkas vilja se. Som tex papper från soss och hyresavi så vi kan bevisa ( som dom bad oss sist ) att vi klarar oss på mindre än vad dom ser som norm. Vilket för oss inte är några problem, det är klart att det inte är roligt med en liten ekonomi men vi klarar oss och detta boende skulle ju dessutom bli billigare än det vi har idag, idag betalar vi ca 5600 i hyra ( med el och vatten ) och nu vid årsskiftet så höjs det igen.

Dock tänkte vi väl göra som så att om vi skulle få nej på lånelöftet så lägger vi helt enkelt ett bud som motsvarar de pengar som jag kommer att få inom den närmsta tiden, riktigt exakt när är ännu oklart men ska man tro dem så skulle det ju inte ta allt för lång tid innan jag har mina pengar. Det känns inte som dom skulle acceptera ett sådant pass underbud, men som det ser ut så är det bara vi som är intresserade för närvarande. Men ja vi får väl se, man ska väl gå in med huvudet högt och tänka att man får lånelöftet, visualisera målet så att säga.

Men jag misstänker att morgondagen kommer  bli tämligen påfrestande för mig som sitter här ensam hemma och har hela dagen på mig att tänka på just detta, något som jag kommer göra om jag känner mig själv rätt. Per får ju iaf möjligheten att distrahera sig med jobbet, även om det kanske inte är det roligaste sättet att tänka på annat.

Vill att det ska bli måndag nu så vi kan få besked.

 


Död Snö

Som jag tror jag nämnt tidigare och som nog säkerligen många borde veta vid det här laget så är det att jag älskar zombier.

Så igår hade vi hyrt Död Snö, en norsk nazi-zombie-splatter film som dom själva så fint kallade det. Först känndes den nästan lite tveksam men rätt snabbt växte den och blev en riktigt stor och bra film.



En film man kan se flera gånger och förälska sig i, något som jag gjorde. Alltså förälska sig i den. Hel klockren humor och på så sätt lite smått realistiskt tänkande utöver det hela. Den slutade INTE som jag trodde den skulle göra utan det var en trevlig överaskning från vad jag trodde innan vi började se den. En del saker var dock väldigt förutsägbara, slutat var ju visserligen ett sådant moment som man luskade ut ganska snabbt, vilket jag tyckte var himla synd men ska nämnas att det inte var något som förstörde filmen det minsta.



Jag ansåg det vara bra skådespeleri, dom gav iaf en bra känsla eller man kanske ska kalla det rätt känsla, jag vet inte.

För att sammanfatta är detta en film som jag verkligen rekomenderar. Hur kan man inte älska Zombienazister? Visst man ska väl kanske inte vara för känslig för.. ja låt oss säga innehåll, om man ska se denna filmen. Ty det är något som dom verkligen fått till bra och snyggt.
Men det är en film som ger en goda skratt, lite "in your face" känsla och får en på bra humör.

Jag ger den 5 av 5 möjliga.



Äventyr

Idag var jag iväg på äventyr på Norrstrand, jag skulle hem till Sara och umgås lite.

Jag är himla glad att jag har gps i mobilen, vette katten om jag hade hittat annars faktiskt.


Den vackra Sara.

Men väl där så fick jag en rundtur i deras super fina lägenhet. Den var riktigt stor och rymlig och verkligen superfin, sen blev ju jag extra glad av att 2 av de bilder jag fotograferat hängde där på väggen.

Hon bjöd på fika och vi satt och pratade en del, Angelina hon låg och sov och Raxo tröttnade efter ett tag och lade sig han med.


Sara, med söta lilla Angelina och den stilige Raxo.

Efter ett tag så vaknade ju goa lilla Angelina och jag fick hälsa lite på henne med. Hon är ju så sjukt söt så det är inte klokt och så sött skratt. Det skrattades och hon kröp runt en del och lekte lite med Raxo, som jag verkligen måste säga är oerhört duktig som tar det så försiktigt med henne.

Det var himla roligt måste jag säga och man blev så glad, ja av dom alla.


Angelina och Raxo som leker lite.

Sara var dessutom så snäll att hon skjutsade hem mig igen sedan på kvällen.

Så för att sammanfatta så har jag haft en himla bra dag idag, än så länge. Men jag tror väl inte den kommer bli värre eftersom Per är ledig imorgon vilket innebär att vi kan hyra film ikväll och kanske käka något gott.



Lek med ficklampa

Igår försökte vi fixa lite här hemma, inga stora projekt visserligen men lite små fix.

Så som att sladdarna från datorerna börjat hänga lite under borden samt att vi sökte datorspel.

Ymer fick snabbt syn på ficklampan och bestämde sig lika snabbt att den skulle han bara ha. Något som försvårade Pers jobb där under bordet.



Han fick allt tag i den och sprang iväg och lade den i korgen ett par gånger. Fast det var ju himla sött, det måste jag ju erkänna.

Nu här idag snodde han Pers gamla mobil, så han verkar bli allt mer tekniskt intresserad av någon anledning. Kanske för att det luktar Per?



Dricka

Idag när Per hade slutat jobbet och gick in på hemköp för att köpa lite trams, batterier exempelvis, så hittade han en dricka som jag tvingade honom att köpa med hem.

Det var en dricka med smak av hallon och lakrits, jag brukar gilla det på godis och glass så jag tänkte att detta måste ju vara en klar hit, det kan ju inte vara annat än gott.



Kan inte riktigt bestämma mig för om den är god eller inte. Till en början är den riktigt sliskig och inte nå märkvärdig men eftersmaken är rätt trevlig. Dock är den så sliskig att det är svårt att dricka mycket av den, så man kan kalla det lite utav en smuttdricka.

Det ska nämnas att den luktar oerhört gott däremot.

Så den får 2 av 5 i betyg, luktmässigt blir det lite högre men man köper ju inte en dricka för att sitta och sniffa på.



Thief 3

Sitter och spelar om Thief 3.

Det är ett himla bra spel, även om man i dagsläget kanske skulle vilja se lite bättre grafik så är den ändå inte dålig. Spelet har ju ett par år på nacken så man ska ju inte klaga.



Dock är jag nu på ett ställe som jag inte är någe vidare förtjust i. Ska inte berätta så mycket om det för jag vill inte råka förstöra för någon som kanske får för sig att testa spelet, vilket jag verkligen rekomenderar.

Det är ju iaf ett ställe som är lite otäckt och i vanliga fall brukar jag stå ut men här har jag verkligen svårt med det, även om jag vet vad som händer osv. Men jag har så svårt att spela detta ensam, kanske är för att jag faktiskt vet vad som kommer och för att minnet av förra gången jag spelade det så hade jag Per brevid mig, sovandes visserligen men ändå en trygghet.



Förövrigt så är det som sagt ett mycket bra spel med många väl fyllda speltimmar och innehåll.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och ta mig igenom detta så jag får tänka på lite annat än bara lägenheten.

Dom håller ju dessutom på att göra Thief 4, något som jag verkligen ser framemot.




Rädsla

Är så oerhört rädd för att hoppas på denna lägenheten men samtidigt är jag att inte hoppas heller.

För den betyder ju trotts allt extremt mycket för oss och våra liv skulle kunna ändras så mycket till det bättre. Vet att jag tjatar om det hela tiden men det skulle verkligen kunna göra det. Bara det att det är bottenplan förändrar så mycket.

Det är väl lite som när jag satt och talade med Carl ( har jag för mig han hette ) och vi snackade företag så sa han att han märkte på mig att jag inte bara var rädd för att misslyckas utan även för att faktiskt lyckas. Något som jag tror ligger lite i min rädsla för en del förändringar.



Ibland älskar jag förändringar i livet, men samtidigt är jag livrädd för dem. Rädd att om något förändras så finns det ju en risk att det faktiskt går till det sämre. Det är ju väldigt paranoit att hålla på att tänka så, dock är det inget jag vare sig rår för eller riktigt kan hjälpa.

Klart det går att jobba på och det gör jag, jag kämpar dagligen med detta. Det är ju dessvärre inget som går över på en natt. Jag utmanar mig själv med tex att köra bilen, dock ibland så går det inte så jätte bra och jag får panik av bara tanken. Vilket är lite komiskt med tanke på att jag älskar att köra bil.

Detta är väl inget jag tror jag nämner specielt ofta, för jag tycker ändå det är ganska pinsamt att vara så rädd för ja i ärlighetens namn löjliga saker.

Det blir bättre, men samtidigt så pendlar det mycket upp och ner och ibland kan det svaja mellan vad jag vågar och inte vågar väldigt fort. Det mesta är ju psykologiskt.

Sedan finns det ju saker som jag är väldigt säker på som tex förändringen med boende som i dagsläget blivit ett måste och det är jag inte särskillt rädd för. Lite mår jag ju dåligt över tanken att flytta, men detta ser jag mer framemot. Trivs ju himla bra i området, vi har vänner nära, det finns bra bussförbindelser in till stan så Per tar sig till jobbet när han inte kan cykla. Finns väldigt många plus med denna lägenheten.



Väntar lite på svar från styrelsen som skulle prata igenom några frågor jag hade, vilket var himla shysst. Främsta frågan var ju hur det är med att sätta upp staket på gräsmattan, även om det inte är vi som äger den utan det är bara nyttjande rätt på gräsmattorna där har jag lärt mig. Det innebär att man får använda den och givetvis ska man ju sköta om den, dock får man inte göra precis som man vill eller bygga vad man vill utan att ta upp det med styrelsen först. Men det vi hade tänkt oss att göra skulle inte vara några problem trodde hon som jag pratade med, men skulle kolla upp det ändå med resten av dem i styrelsen och höra av sig sedan.

Jag hoppas så vi kan få köpa denna lägenheten, det skulle verkligen vara en dröm som blir sann. Okej den slutgiltiga drömmen är ju en bondgård men detta känns som en bra bit på vägen iaf.

Vill att det ska bli måndag nu så vi får svar från banken, funderar dock på att ringa telefonbanken och höra lite. Men jag vill ju inte vara för tjatig heller.

 


Sjuk?

Igår trodde jag verkligen att jag höll på att bli sjuk.

Dock efter att jag fått lite höns och majs soppa så blev allting bättre, den är så sjukt god och den gör underverk. Det känns då iaf som så.

Idag känner jag inte alls av det och hoppas därmed att jag ska slippa dra på mig något.

Känner inte riktigt för att bli sjuk, men vem gör det?

 


Vad tusan blev det nu då?

Jahapp, då har jag gått in i ett överkänsligt läge igen.

Jag vet inte varför eller hur detta gick till men börjar bland annat böla utan anledning. Jag gillar det inte.

Även om det är skönt att släppa ur sina känslor så kan det trotts allt bli på tok för mycket, som detta har en tendens att bli när jag mår på detta viset.

Men det får en att fundera, eller ja det kommer extra mycket tankar när jag är såhär.


Modell: Elina K                                               Foto: Jag

Börjar tro det skulle vara lite roligare att faktiskt jobba tillsammans med andra fotografer och så än att ha ett helt eget företag där man i grund och botten blir rätt ensam, iaf om det inte kommer kunder. Nu tror jag visserligen inte jag skulle vara kundlös direkt men man vet ju aldrig.

Men vi får väl se vad som händer, jag ska bara ta mig mod till att ansöka om platser hos andra till att börja med..



Lägenhet

Mäklaren ringde nyss, hon är verkligen trevlig. Visserligen hör det väl till hennes yrkesval att vara det men hon känns naturlig på så vis.

Hon skulle kontakta banken själv åt oss och se om dom inte kunde ge oss en tid lite tidigare, hoppas på det. Ju snarare desto bättre.

Jag ska även ringa en i styrelsen lite senare ikväll eftersom jag har några frågor som mäklaren inte kunde svara direkt på och eftersom det är lika bra jag ställer dom direkt till rätt person. Jag tror det är henne vi träffade på en annan visning som vi var på, jag hoppas det för hon var iaf grymt trevlig.

Gud vad jag hoppas. Jag hatar det egentligen, att jag hoppas så mycket dvs. För blir det inte så kommer jag bli så sjukt besviken och ledsen men jag kan inte bara sluta hoppas heller. Ibland skulle det vara skönt om man hade en off knapp på till skallen så man slapp tänka så mycket.

Men det känns ändå rätt positivt och Pers chef skulle skriva ett intyg om fastanställning så vi hade att visa banken. Lyckas vi bevisa att vi klarar oss på en låg inkomst så borde det inte vara några som helst problem, speciellt inte med tanke på att jag får in en större summa här någolunda snart.

Hoppas hoppas hoppas hoppas...

 


Ylande

Så satte grannens hund igång med att yla igen, tror inte han gillar att vara ensam stackarn.

Kan i ärlighetens namn säga att det inte stör mig det minsta att "lille" Izor sitter och ylar. Vet inte varför men det stör mig inte, kanske är det för att man har hund själv även om nu våra galningar inte ylar.

 


Make you

Då var jag tillbaka här framför datorn igen, sedan om det skulle vara bra eller dåligt låter jag vara osagt.

Nu har mobilateamet varit här och vi har kommit fram till en ny handligsplan, vi har lite svårt att hitta någon som riktigt fungerar.

Har pratat lite med Sofie oxå och vi ska fota nästa onsdag är det tänkt. Ska bli himla roligt, vi ska testa lite olika saker tänkte vi. Vad exakt får ni se sedan.

Jag längtar samtidigt som jag bävar inför måndag, jag vill ju få svar men jag är så rädd att det ska vara negativt. Men man får väl hoppas på det bästa så länge och kanske att man kan få besked om hur mycket det rör sig om från försäkringskassan tills dess.

Tänkte att jag kan iaf ta och berätta för dem som kan tänkas vara nyfikna att lägenheten är uppe på Kronoparken. Vi har fastnat lite för det området om jag ska vara ärlig. Det är naturnära och fint, så mycket lugnare än vad det är här. Det har iaf varit det då vi varit där och kollat.
Pratat med en ur styrelsen och det är en hel del hundägare där samt att det verkar vara rätt bra gemenskap i området, iaf så fick jag lite den vibben när vi var där. Det är då något som jag värdesätter väldigt högt då det är så som jag har växt upp på en gata där nästan alla känner varandra, visserligen var vi kanske inte så många bara något mellan 35 - 40 familjer eller liknande. Men det var himla trevligt och vi hade väldigt trevliga gatufester, som jag kan nämna att jag saknar.

Vi hoppas verkligen att det ska lösa sig hos banken så vi kan ta denna lägenheten.


Morgonen

Har inte varit vaken länge men redan varit mer produktiv än vad de flesta dagar är.

Ringt till KBAB och skaffat en kopia på vårt hyreskontrakt så jag kan skicka till Försäkringskassan samt pratat med banken, visserligen dom som ringde, om möte rörandes lånelöfte.

Vi ska till banken nästa måndag och jag tror vi ska träffa henne som vi träffade första gången. Hon läste lite fel i vår akt för hon sa att vi redan hade ett lånelöfte, vilket inte borde stämma.

Snart kommer mobilateamet hit dessutom och vi ska gå igenom lite hur det gått och så är det tänkt.

Håller på att göra en lista på spotify inför jul, kul att hitta igen då och inte behöva gå igenom och söka allting då. Plus att det ger mig ju en ursäkt att lyssna lite på julmusik redan nu och längta tills det är dags att börja pynta.
Det saknas dock lite snö ute.



Fotosession

Nu har vi fått upp den första sessionen på Modellbilder.se.

Den fick heta Pinkflesh, lite passande eftersom det är Elina´s nick.


Modell: Elina K                                              Foto: Jag

Känner mig så snuskigt nöjd med dessa bilderna.


Modell: Elina K                                                 Foto: Jag

Här går det att kolla själva sessionen ----> Klicka Här <----




En ny dag gryr

Jag är trött, så sjukt jäkla trött. Och jag kan inte riktigt klura ut vad det är som gör att jag är så förbannat trött numera och det blir ju verkligen bara värre och värre.

Jag hoppas det blir bättre när jag börjar med min medicin igen, den tog ju slut innan jag hunnit fått påfyllning så att säga. Så den har ju hunnit gå ur systemet på mig nu dessutom.

Lite grinig är jag att det inte är måndag utan att man ska måsta vänta en hel dag utan att riktigt kunna göra något. Det jag tänker främst på är att ta kontakt med banken och se till att  boka ett möte. Jag vet att dom skulle ta kontakt med oss men jag ids inte riktigt vänta på att dom gör det så det är bättre att ta tag i det hela själv.

Fotningen igår gick iaf bra och det var himla roligt. Jenni som modellen hette var super trevlig och jäklar vad sminkad och var. Hon stod verkligen ut med mycket, som bli spolad med vatten osv. Känns som det blev riktigt bra bilder.



Morgonstund smakar död i mun

Okej rubriken var mer i brist på annat.

Jag är så sjukt trött, blev lite senare än vad det var tänkt igår och ändå gjorde vi inget direkt särskillt. Okej vi kikade på lite trailers och så men dom var inte långa så jag kan ärligt säga att jag inte vet vart tiden tog vägen. Något som straffar sig idag när jag hade tänkt försöka vara lite piggare eftersom vi ska fota lite.

Efter fotograferandet ska vi försöka åka iväg och storhandla lite, oj så spännande våra liv är. Men det är ju sådant som behövs det med.


 


Tänkta tankar

Läste ett inlägg här på en annan blogg om kärlek och förhållanden, i stora drag.

Jag måste säga att jag ändå är väldigt glad som har Per.

För dom som inte vet så har vi varit gifta i lite över 6 år. Många var på oss om att vi gifte oss på tok för tidigt, men jag anser att om man bara tar det med giftemål seriöst och älskar personen man är med så hur kan det vara fel? Så länge det känns rätt så är det väl rätt beslut?

Vi är iaf väldigt nöjda med vårt val, även om vi som sagt mötte en del motgångar.

Det är klart vi stöter på problem som alla andra, men det hör ju till. Kan inte vara hälsosamt att inte ha några oenigheter, man bygger ju upp styrkan i förhållandet med varje problem man tar sig förbi. Inte bara men i det stora hela.

Men vi har många delade intressen och är noga med att visa våra känslor för varandra, även om vi kanske gör det på olika sätt.

Han tar så väl hand om mig och jag kan säga att jag har aldrig någonsin ångrat att jag gifte mig med Per. Det var kanske inte det flådigaste av frierier, men det är ju inte det som har betydelse egentligen utan vem det är som friar.

Det jag försöker säga med detta inlägget är att jag är verkligen extremt lycklig som har Per och jag vill och ser oss verkligen bli gamla ihop. Han har planer på att bli en sur gammal gubbe som klagar på allt så jag ska vara hans surkärring, så kan vi gnälla ihop.



Foto

Imorgon ( eller rättare sagt idag ) blir det lite foto är det tänkt.

Då kommer Rebecka förbi tillsammans med en modell och jag ska försöka visa det lilla jag kan om studion var det tänkt, samt att jag ska även jag få fota modellen lite.

Har ingen direkt idée visserligen men vill ju passa på när hon ändå är här från Göteborg. Vi får väl se lite vad det blir här senare.


Modell: Elina K                                            Foto: Jag

Har inte haft nå fotograferingar på ett tag då jag har haft en del bilder jag viljat haft klara samt att jag kännt mig oerhört oinspirerad. Men nu med det nya objektivet känns det lite som att en ny glöd tänts samt att jag ska försöka köra min stil lite mer.

Är lite pirrigt inför imorgon, men känner att det ska nog bli roligt. Laddat hem lite applikationer till Iphonen med massa bilder, visserligen är det väl menat till småkåta killar som vill kika på snygga tjejer, men det är ju en hel del shyssta bilder så man kan ju finna en del inspiration.


Modell: Elina K                                           Foto: Jag

Ska förhoppningsvis få upp 2 till sessioner här alldeles strax på Modellbilder.se tillsammans med Elina K. En grymt duktig modell för dom som inte visste det och ska ju nämnas att man kan inte annat än gilla henne. Super go tjej.



Snart kommer framtiden

Till veckan lär vi få veta hur det  blir med allting.

Jag hoppas att Per får fast jobb ger oss lånet, men det beror ju lite på vem det är vi får. Han som vi hade sist kommer med största sannolikhet ge oss ett nej men hon vi pratade med gången innan kan mycket väl ge oss ett ja. Det återstår att se helt enkelt.

Men jag hoppas verkligen, jag hoppas att det är vår tur nu.


Vart tog solen vägen? Fotade denna nyss från balkongen.

Det skulle minst sagt ändra vår utsikt att flytta, till det bättre givetvis. Bara det med lite egen trädgård skulle göra så stor skillnad.

Vilket skitväder det är. Skulle gärna kunna få bli lite bättre enligt mig, endera lite snö eller sol.


Har det verkligen hänt?

Idag har det väl hänt en del egentligen, även om dagen i sig känns rätt oproduktiv.

Jag har ringt och pratat med banken och frågat lite om saker och ting kring lånet och hur våra chanser kan tänkas se ut. Det är ju ett stort plus att vi kommer kunna lägga en större summa själva men dom rekomenderade oss att boka en tid för vidare information på kontoret i Karlstad. Så dom ska ta kontakt med oss om tidsbokning, lär väl antagligen inträffa här kommande vecka skulle jag tro.

Strax efter att jag lagt på telefonluren så fick jag ett sms av Per. Han skulle prata med chefen sin idag om eventuell ledighet under jul samt hur framtiden ser ut. Han är ju provanställd tom sista december.

Angående ledigheten så ser det ut som han kommer kunna få en vecka och kanske någon extra dags ledighet, dock var det väl inte helt säkert ännu.

Angående fortsatt jobb, dvs fastanställning så kommer han få stanna kvar där och blir fastanställd från och med Januari. Det känns så sjukt skönt och det höjer ju våra chanser för lån avsevärt mycket. Visst man ska ju inte ropa hej förrns man är över bäcken och alla papper och sådant är påskrivet men oavsett så känns det så ruskigt skönt. Speciellt för att Per börjar trivas allt bättre där på jobbet och dom behandlar honom så mycket bättre där nu än vad dom gjorde tidigare, så det känns faktiskt riktigt bra.

Det ser ju faktiskt ut som att vi kommer kunna få lån och köpa den här lägenheten.


Ring Ring

Försöker ta mod till mig att ringa banken.

Det är inte att jag är rädd för att prata med dem utan att vi återigen ska få ett nej.

Den lägenheten som vi var och kikade på igår var helt underbar. Så ja jag blev lite kär i den, jag tror nog att vi båda blev det.

Vi måste prata med banken eftersom jag inte vet riktigt hur mycket det är jag faktiskt får ifrån Försäkringskassan, något som dessutom försvårar det att prata med banken just i och med det att vi faktiskt inte vet.

Jag är tämligen säker på att det inte kommer vara några problem att klara både handpenning och den del som skulle ha varit topplånet så att det vi behövde ta bara är bottenlån. Den bra nyheten var att lägenheten inte var det minsta pantsatt så hela dess värde ger lite mer möjligheter att använda den som säkerhet.

Ska väl försöka ta och ringa och göra mitt bästa med att förklara för banken vad mina funderingar är.


 


Pepparkaksgubbar och deras hem

Sitter och går igenom mina gamla bilder för att få lite ordning och för att ta ut dem som jag har användning utav.

Det blir en hel del bilder när vi är på semester och så var det även julen 2007. Här hittade jag något jag helt glömt att jag gjort, ett pepparkakshus.



Mindre vackert kan tyckas men jag är ändå rätt nöjd då jag gjort det på frihand och det är det första jag någonsin gjort. Om man inte räknar med en pepparkakskamera som vi försökte bygga ihop på gymnasiet.

Man kanske ska försöka åter i år och se om man lyckas bättre.




Nattmat

Igår hade jag och Per det lite mysigt på natta efter att han kommit hem från jobbet.

Jag satt med honom inne i köket medan han lagade lite mat till sig själv, jag hade redan fått att äta någon timme tidigare. Han gjorde en liten gryta med lite rester och annat gott och blandat.


Vårt köksfönster sett från kökssoffan.

Vi pratade om lite gott och blandat. Kom bland annat på tal om hur man skulle kunna gillra en fälla för den som förstörde hans cykel.


Per lekte lite framför kameran.

Vi hade en riktigt trevlig kväll iaf och jag testade mitt nya objektiv lite mer, är lite små kär i den, mest för att det inte är vidvinkel och den är lite ljuskänsligare än de andra vilket är ett stort plus.


Min älskling.

Det blev iaf väldigt gott sa han.
Jag är så glad för han börjar få tillbaka glöden som kock lite igen, nu ska jag bara komma på hur jag kan få det att blossa upp i en låga så han återfinner passionen för att laga mat.

 


Så länge varade det..

Ja snön den stannade inte länge kan jag säga.

Imorse när jag glatt tittade ut för att få se snön så var det inget kvar, allting har tydligen regnat bort och jag blev riktigt besviken faktiskt.


Fotat nyss från balkongen.

Nu är det bara blött och slaskigt ute. Men jag hoppas iaf på mer snö kvar, som stannar denna gången.

Vill ju att det ska bli riktig vinter, även om den inte blir som hemma i Norrland så slutar man ju inte hoppas.

 


Se det snöar

Nu snöar det igen, vilket jag tycker är lite mysigt.

Denna gången ser det ut som det faktiskt får ligga kvar ett tag oxå. Man kan ju hoppas iaf.


Fotade alldeles nyss ifrån balkongen.

Ser som jag tror jag har nämnt tidigare väldigt mycket framemot att få  börja julpynta, eller egentligen att andra börjar pynta sina hem.

Det blir iaf lite ljusare med snön och det gillar jag.

 


Godmorgon

Har sovit som en stock inatt, hur nu en sådan sover egentligen. Men jag är fortfarande förbaskat trött.

Tror mina piller börja gå ur mitt system, behöver få tummen ur och gå till apotek så dom tar och beställer hem lite mer.

Har precis avbokat periodens bok från Hem och Trädgård, något jag missade att göra förra gången smart som man är. Visserligen vad det ju inge fel på boken som vi fick hem då, den handlade om betong och det är ju något jag vill lära mig mer om så blev egentligen bara glad.

Får vi den här lägenheten kan jag kanske börja pyssla lite mer med sådant, så länge det är trädgård med förståss. Inget jag vill hålla på att kleta med inne i en lägenhet om jag ska vara ärlig. Vi tänkte även som så att jag ska testa lite olika saker, göra krukor bland annat, och om det går bra och visar sig vara lätt så ska jag försöka göra nya diskbänkskivor. Sedan får man väl se hur det blir, men tänkte man skulle försöka göra lite som dom gjort i boken. Det var himla snyggt och om man använder exempelvis vitbetong för det så tror jag det kan bli riktigt snyggt. Nu är det ju inte helt ovanligt med betong så, men det är ju betydligt billigare än många andra material.

Nu ska det väl bli lite frukost, sedan vad som händer idag får vi allt se men det är ju Fredag så Per är ju ledig idag iaf.



Spela mig en låt

Skulle nog faktiskt vilja ta upp fiol spelandet igen.

Spelade ju det ett tag i skolan och jag tycker ju det är ett himla underbart instrument. Man kanske skulle försöka hitta någon kurs?

Nu är det ju visserligen ett antal instrument som jag verkligen vill lära mig att spela bra.

Det är:

- Piano/Keybod


- Harpa


- Fiol


- Kontrabas


- Dragspel


- Gitarr


- Nyckelharpa


Och av dessa så är dom två som jag helst vill lära mig Kontrabas och Dragspel.

Om det nångång blir av att lära sig återstår ju att se men jag hoppas att det är något som jag inte bara låter förbli något jag vill lära mig.

Nackdelen är ju att musikintstrument kostar så förbaskat mycke.

Men att lära mig sjunga riktigt ska jag försöka ta tag i iaf.

 


Om ändå

Att jag så gärna vill ha besked om det med Aktivitetsersättningen är bland annat för att jag vill veta.

Men även för att vi har som jag nämnt tidigare hittat en lägenhet som känns riktigt bra. Behöver ju veta om man ska fortsätta hoppas eller ge upp det helt.

Har en känsla av att vi skulle må väldigt bra där, klart att man kan ha fel än att jag fegar mig hela tiden och missar alla chanser man får i livet.

 


Dommen

Dommen från kammarrätten trädde i kraft i Tisdags ( tar tydligen 3 veckor för det att inträffa från det att man fått den ) så nu borde det rulla på lite tycker jag.

Vi har ringt och försökt få lite svar men hon vi skulle prata med satt tydligen på ett möte så det gick inte att få tag i henne dessvärre.

Jag skulle iaf vilja få veta hur mycket det rör sig om och hur långt frammåt jag kan förvänta mig att få det.

Känner jag är lite nervös och rädd att jag har förväntat mig för mycket, vill ju inte behöva bli besviken igen.

 


I don´t feel.. like.. sleeping?

Jag är trött som ett as men nå vidare sugen på att gå och lägga mig kan jag inte påstå att jag är.

Jag vill ut och fotografera, riktigt vad vet jag inte. Jo kanske lite egentligen. Natur.

Jag vill ha ett lite mer ljuskänsligt objektiv. Ge mig? Blir nog lite investeringar i sådant här framöver skulle jag tro. Säger det rätt ofta nu känner jag men det är ju lite beroende på hur det ser ut här framöver med pengar och så, speciellt i tankarna då är ju aktivitetsersättningen.

Funderar lite vad för hjälp till arbetsplats och hur pass anpassat arbete som dom kan bidra med. Helst av allt vill jag ju kunna starta eget, men jag känner jag skulle behöva någon som verkligen kan saker och ting kring detta att bolla idéer med och som kan hjälpa mig med det som behöver göras, rättare sagt se till så att jag inte råkar missa något. Ska ta reda på vad Almi tar för vägledning.

Det handlar ju inte om att jag inte kan, även om jag inte kan allt förståss. Men jag vill verkligen inte riskera att råka missa något, speciellt inte sådant som ska till skattekontoret och verkligen kan ge mindre bra konsekvenser.
Men känner att jag kan rätt mycket kring det att starta eget, har ju ändå gått kurs och hållit på att planerat bra länge så någon nyhet är det ju inte.

Men vi får väl se lite vad dom säger om allt detta nu på försäkringskassan och vad dom anser är lämpligt för mig.



Ny

Då var det dags igen då.

Nu när jag bytt hårfärg så var jag ju tvingen att fixa mig en ny profilbild.



Det är ju kanske inte bästa bilden på mig men den duger allt.

 


Så kan det gå

Igår var Peter över ett tag och vi umgicks lite samt snackade en del, var himla trevligt.

Det slutade med att han fick nanna på soffan. Sedan idag kom han över frammåt kvällen igen och då tränade vi lite på muskler till hans tenta.

Måste verkligen säga att det var intressant med alla muskler och vad dom gör. Himla roligt att lära sig om och faschinerande hur logiskt det är egentligen.



Imorgon blir det lite mer är det tänkt, ser riktigt mycket framemot det.

Imorgon kommer även mitt personliga ombud med ansökan om bostadstillägg till min aktivitetsersättning. Ska b li himla gött att ha det avklarat.

Gud vad jag vill ha den där lägenheten som vi hittat. Den känns som den passar oss himla bra och den ger mig väldigt mycket den där känslan av att detta skulle kunna vara vårat hem. Vi har ju inte varit på någon visning ännu visserligen, men det bådar gott än så länge.


 


You are hot

För ett litet tag sedan tipsade mina söta lillasyster om ett band som heter The Baseballs.

Jag fastnade näst intill direkt för dem. Älskar deras versioner av låtarna, denna är ju en av mina favoriter.



The Baseballs - Hot N Cold

Lyssna och njut. Tack syrran för det tipset om dem.


How everything goes to hell..

Som dom flesta räknat ut älskar jag Zombies. Så här kommer en liten bildserie som bara är helt underbar.

Den kommer --> härifrån <--

Hoppas det smakar.















Tyckte denna var helt underbar.



Tro det eller ej

Man sitter ju ibland och skämtar om vissa sorters människor, rättare sagt extremfall som man inte tror existerar egentligen. Dom är bara en myt egentligen.

Har ni läst Kissie´s blogg någon gång? En tjej från Stockholm ( tror jag? ) som har fått storhetsvansinne utan dess lite i sin blogg. Nu är hon en ganska stor bloggerska, men stor behöver ju inte betyda bra. Vilket hon är beviset på.

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, men först tappar man talförmågan när man ser henne. Det är svårt att förstå ibland att det faktiskt finns människor som henne.

Utan bloggen skulle hon inte vara något, men visst det är ju ett sätt att bli kännd på helt klart. Sedan får man ju se med tiden vilken sorts kändisskap det ger. En del bloggerskor har ju fått riktigt fina jobb.

Men detta är verkligen en person som inte riktigt, baserat på den attityd man möter på i hennes blogg, förtjänar den sits hon hamnat i. Hon är grym mot andra och saknar nästan helt empati för sina med människor och verkar anse sig själv vara bättre än alla andra. Ett ganska högt procental av dem som läser bloggen lär ju precis som jag läsa för att få sig ett skratt, även om det är rent ut sagt skrämmande ibland att se vad hon skriver. Speciellt med tanke på hur många unga flickor som hon påverkar.

Men visst alla kan inte vara snälla och bry sig om andra, men detta är bara sjukt. Jag hoppas det inte är seriöst utan ett spel som hon har, men vad jag kan tolka det som är det tyvärr inte på det viset utan hon är så genomrutten.

Men jag vill ändå rekomendera er att läsa bloggen för ett gott skratt, för en del av de saker som läggs ut är inte annat än rent ut sagt komiska och skrattretande.
Och jag älskar att hennes huvudförsvar mot sådana människor som kritiserar henne är att dom är feta och fula. Blir ju nästan att man tycker lite synd om hennes inkompitens och brist på förmåga att kunna föra vettiga konversationer.
Man undrar ju hur länge folk står ut med all den skiten innan dom överger henne?

Man ska ju inte skratta åt andras olycka men i hennes fall är det verkligen svårt att låta bli.




Snö

Nu har det börjat snöa ute och snart blir det nog riktig vinter skulle jag tro.

Har sett framemot snön, mest för att det blir ljusare ute och inte riktigt lika blöt kyla. Dessutom är det ju väldigt vackert.

Det jag tycker är lite synd är att Per måste cykla hem i det. Nu gjorde han ju det visserligen hela förra vintern oxå. Han får ju ta buss om han vill det iof, men han verkar må bra av att hålla på att cykla så.

Längtar upp till Sundsvall dock och jag hoppas verkligen vi kan dra iväg dit över jul, blir himla ledsen annars. Men det är främst Pers jobb som avgör hur det blir med den saken. För jag vill ju inte åka ifrån honom heller, han är ju trotts allt min familj och vi firar jul ihop.



Har fasiken inte kommit på något att ge honom i julklapp iår. Vi brukar egentligen ska ge varandra saker, blir så svårt när vi har gemensam ekonomi att hålla på att smyga med överaskningar. Jag har väl lite lättare då det är jag som har hand om det ekonomiska och han inte riktigt ser om jag skulle överaska honom. Fast han har ju lyckats överaska mig ett par gånger trotts detta, söt som han är.

Julklappar ja. Vi har kommit överens om att vi ska försöka ge familj och de allra närmsta vännerna något litet iaf. Har dock bara kommit på en present till en vän ännu, det är så förbaskat svårt att hitta något bra ibland. Vill ju inte att det ska bara vara något, ska ju finnas en god tanke bakom annars är det ju ingen vits.





Läsare

Mot för vissa bloggar, eller ja rätt många egentligen, så har jag ju verkligen inte många läsare men jag blir ju glad för varje person som tar sig tid att kolla in min blogg.

Har inga mål att bli störst, men som sagt så det är ju roligt om folk läser det man skrivit.

Men jag blir ibland lite chokad över antalet läsare, en normal men ändå rätt inproduktiv dag så ligger läsarantalet på ca 12 stycken men vissa dagar så drar det iväg en bra bit över 30. Hur kommer detta sig?

Det jag är mest nyfiken på är ju vilka är det som läser, känner man alla eller är det någon som hittat min blogg lite random?

Oavsett så är det ju himla roligt så fortsätt så, sedan får nu ju gärna kommentera oxå om det skulle vara något som ni undrar över eller jag kanske ska skriva om.




I mitt huvud

Har lite funderingar, något som jag visserligen alltid har även om ämnena kan skifta.

Igår när vi satt och pratade lite med Peter B som var på besök och vi kikade smått Tvn blev jag så himla sugen att börja träna på Ryskan igen. Är så förtjust i det språket, det är ju så vackert och sexigt.

Vi har kommit på en ny idé för att underlätta underhållet av vårt boende. Dock känner vi båda att vi behöver få en ny start, vilket kanske låter löjligt egentligen men för oss så är det en stor grej och skulle kunna göra sån oerhörd skillnad. Detta är av så väldigt många olika anledningar, som säkert skulle ses som dumt så därför tänker jag inte ens nämna dom.

Skulle vilja gå lydnadskursen som dom har i Kil, den som dom har specifikt för jakthundar. Loke och Ymer används ju inte i jakt men det är jakthundar och man kan märka att det är rätt så mycket jakt i dem båda. Bra med en kurs som inriktar sig på förståelse för att detta är svårare hundar. Sedan som jag tror dom flest vet vid det här laget så är ju taxar en av dom svåraste, envisaste och individuella raser man kan hitta.
Jag har sagt det förr och säger det igen, det finns ett ordspråk ( eller vad man ska kalla det ) som man lungt kan säga inte finns helt utan anledning.
"Kommer kallad men ej strax,
ty född till slav är ingen Tax"
Men dom har verkligen sin charm.



Sedan skulle jag vilja få tummen ur och se om jag kan få min uppfinning att fungera, skulle jag få det skulle livet plötsligt se väldigt annorlunda ut.

Skulle vilja gå på Fotomässan i Stockholm till helgen. Men som vanligt kommer jag inte kunna komma iväg.
Dessutom skulle jag vilja komma iväg till Norrköping och våldgästa Ann och Jakob så man får se hur dom har det, har ju pratat om det länge nu. Åka till Malmö står även det på listan och hälsa på syster och kika på hennes nya lya plus att få se Malmö, lite av det iaf. Plus att åka till Göteborg är något jag skulle vilja göra och hälsa på Maria, Terese och så Annika K. Att jag vill åka upp till Sundsvall var väl dock kanske inte något som förvånade någon skulle jag tro, iaf inte om man hängt med lite i bloggen.

Till sommaren skulle jag vilja hinna med iaf en cruising. Saknar det så himla mycket.

Det var iaf lite som jag tänker på och vill.





Lägenhet

Vi har hittat en lägenhet igen som vi fallit för, okej som jag fallti för främst då.

Den är på bottenvåningen, det ser ut att vara trädgård till den, ungefär lika stor som denna vi har nu samt att den är lite billigare och allting ingår i hyran. Dessutom är den på ett område som vi blivit förtjusta i och tror vi skulle trivas riktigt bra med.

Nu är det ju då en bostadsrätt, något som inte hade behövt vara så stort problem om bara Aktivitetsersättningen kunde ta och komma.

Men denna är en sån där lägenhet som har den där känslan som vi är ute efter och som jag iaf kräver att ett tänkbart hem ska ha för att jag ens ska bli intresserad.


 


Foto

Nu har vi äntligen fått ut ena sessionen som jag hade tillsammans med Carolina.

Det är en helt underbar person som man inte kan annat än att tycka om.

Lägger även upp en del utav bilderna här tänkte jag så att även ni mina kära läsare få se hennes skönhet.


Modell: Carolina L                                               Foto: Jag


Modell: Carolina L                                               Foto: Jag


Modell: Carolina L                                               Foto: Jag


Modell: Carolina L                                               Foto: Jag

Någon av bilderna har jag säkert visat tidigare, men jag gillar dem så himla mycket så det känns inte som att det gör något att ni får se samma bild flera gånger.

Hon är verkligen en fröjd att fotografera.



Knepigt

Egentligen är det förbaskat mysko att humöret verkligen kan vända så fort.

Nu vet jag ju att jag har ett humör som påverkas väldigt lätt och svänger extremt fort, mer än vad många först trott, även kuratorer och psykologer. Men har fått det bekräftat att det svänger väääldigt mycket mer än vad det bör.

Musik påverkar mig väldigt mycket, på gott och ont. Det är skönt egentligen för då vet jag att jag kan kämpa upp humöret med musik som får mig att må bra.

Givetvis har vissa låtar olika effekt på mig vid olika tillfällen.

Fast nu i skrivande stund känner jag hur det är på väg att svänga neråt igen, fasiken. Jag som trodde att jag skulle få en glad dag idag.

Men att titta på hundarna bara hjälper så sjukt mycket, dom får en varm i själen och man kan inte annat än att le. Vet inte vad jag skulle göra utan dem.



Flytta

Som jag tror dom flesta vet vid det här laget så håller vi ju på att kolla efter ett nytt boende och har väl med jämna mellanrum hittat sådant som tilltalat oss.

Ska väl börja med att nämna att jag är fortfarande lite bitter över att vi inte fick det där huset vi tittade på, eller ja rättare sagt att det inte gick att lösa med lån och så.

Vi är ju inte ute efter ett helt färdigt hus utan jag ser hellre att det har lite behov av att fixas med dock ska det gå att bo där utan att man måste åtgärda något.

För dom som inte vet det så har vi ju funderat på att eventuellt flytta ifrån Karlstad och då har det varit några andra ställen som varit på tal. Först och störst är ju hem tillbaka till Norrland, sedan har vi ju även talat en del om Göteborg samt Norrköping. Blir det att vi flyttar härifrån är Norrland det som är troligast i dags läget.

Men just nu fokuserar vi på att hitta något här nere.



Pumparumpa

Ne jag kom bara inte på något bättre till rubrik så det fick helt enkelt bli det.

Jag är så förbaskat seg idag, önskar jag kunde få lite mer energi och orka med saker och ting. Jag hatar att gå och vara trött hela tiden. Visst jag är tröttare än vanligt folk för det mesta pga något som har att göra med mina fina bokstavskombinationer men nu är jag tröttare än vad jag vanligt brukar vara vilket sätter mig lite i ett smått zombieliknande stadie.

Jag försöker få upp pulsen och vakna upp lite med musik och dansa där jag sitter, eller vad man nu vill kalla det.

Är oinspirerad och har svårt för foto just nu känner jag, varför vet jag inte riktigt men jag tror det har att göra med att jag inte har någon som helst ork till något.

Nu har ju orken försvunnit för att mycket utav en gett upp efter alla fajter man fått utkämpa bara för att få sina rättigheter i samhället.

Känner hur jag är påväg neråt i en svacka igen och börja må riktigt dåligt. Jag famlar desperat efter möjligheter ut från det hålet för jag vill inte bli deppig igen, det är ju inte det roligaste man kan utsättas för precis. Jag försöker tänka positivt och hitta på saker som gör mig glad och tänka roliga tankar men nästan oavsett vad jag än gör så sjunker jag och börjar närma mig gränsen för att bryta ihop igen.

Tänker på det med pengarna från Försäkringskassan för att pigga upp mig och så att jag ska veta att jag har något roligt att se frammåt till men eftersom jag inte säkert vet direkt hur mycket det blir eller det dom ens kommer så är det svårt att hålla humöret uppe.

Försöker tillåta mig att drömma om roliga saker, men får hela tiden ett mörker över allt som ifrågasätter och plockar isär det som är bra.

Men jag hoppas jag ska kunna vända innan jag faller för långt denna gången. Jag vill inte..




Hemsida

Min söta lilla mor har ju bett mig att göra en hemsida till hennes Ost och Delikatessbutik.

Nu har jag ju inte gjort själva sidan men en sida som visar att den är under uppbyggnad och som hänvisar till själva butiken.


Loggan som jag fick göra om lite, den jag hade fått innan var lite för liten.

Mor blev nöjd så då är ju jag med nöjd.

Gå in och besök hennes hemsida www.OstOchDelikatessbutiken.com eller gå in i hennes butik på Storgatan 25 i Härnösand och kika in de ostar och annat gott som hon har där.

 


Helgen

Nu har helgen paserat och Per är tillbaka på jobbet och jag har till stor del förbannat tråkigt.

Försöker roa mig med att lyssna på musik och uppdatera bloggen. Mitt ben är stelt som bara den just nu ( det stelnar till och gör betydligt ondare än vanligt ibland ) så jag kan inte riktigt dansa runt till musiken som jag skulle vilja göra egentligen.

I helgen har vi till stor del tagit det lungt och spelat en del spel, främst Left 4 Dead som är ett otroligt skönt spel. Vi hade även myskväll i lördags där vi åt gott och kikade på film och bara umgicks, blev även lite gott som grönsaksdipp.

I söndags var det dags för ett nytt Nördmöte inför den nya kampanjen som vi ska köra med Warhammer. Vi satte ut våra startpotioner samt vilka som ska möta vilka.
Detta möte hölls hemma hos Anna och Peter, så det var himla roligt att se hur fint dom har det. Jätte mysig lägenhet och jag gillar verkligen det området.
Peter F utmanade mig så vi ska mötas i en första fajt, ska bli himla intressant att se faktiskt.

Stannade kvar ett litet tag efteråt så man kunde få kolla lite på lägenheten. Sedan gick jag iväg till Henrik för han skulle visa mig ett par figurer till ett annat spel som vi funderar på att börja köra med, tack och lov är det bara ungefär 4 gubbar man behöver till det, så det blir inte så farligt dyrt.

Blev att man satt där och pratade lite oxå, mest om telefonförsäljare. Men det var iaf riktigt trevligt.

Sedan var dags att köra sig själv hemmåt.


 


Längtar

Längtar lite tills det att det är juletider.

Mest för stämningen och allt pyntets skull. Har sett framemot att få pynta bra länge nu.

 


Karlar

Dom är bra roliga ibland, dessa karlar.

En karl som jag spelade lite Magic med på Xboxen skrev till mig där sedan och vi började prata lite. Himla trevlig och erbjöd sig hjälpa mig lite, inte för att jag anser mig behöva så mycket hjälp där på Xboxen. Men det var väldigt snällt.

Nu kan man ju fråga sig vad denne man tänkte när han börja ragga på en. Först märktes det inte riktigt utan det var ltie vanliga frågor. Sedan kom ju då frågorna om bilder och från om msn, visst tänkte jag han är ju faktiskt himla trevlig så min msn kan han väl få.

Han frågar ju även om vad jag spelar mer för spel så man tyckte ju ändå att intresset där är ju vänskap. Men tydligen inte. Kan tog bort mig som vän och slutade helt prata med mig när han såg att jag var gift.

Vad i hela friden? Jag menar.. vad trodde han skulle hända egentligen? Han bor ( om jag fattat det rätt ) i Canada och jag i Sverige. Att vi skulle bli kk eller vad?
Det är ju himla shysst visserligen att han ändå respekterar det att jag har Per, men man kan väl för böveln vara vänner ändå?
Det är klart att man ändå blir lite besviken för han var ändå himla trevlig och rolig att prata med.

Ibland förstår jag mig bara inte på karlar.

 


Oj jag höll på att glömma

Eller kanske inte glömma, ska kanske hellre kalla det förtränga?

Imorgon så ska jag till tandläkaren och jag vill inte riktigt om jag ska vara ärlig. Har lite smått ångest över att gå dit, även om det visserligen bara är tandhygenisten som jag ska träffa och hon är himla trevlig.

Upptäckte att detta är mitt nionde inlägg för dagen. Beror detta på att jag tycker det är skönt att skriva av mig eller ren tristess men för dåligt inspiration och koncentration för att kunna göra annat? Tror på det sist nämnda.


 


Snart så

Har snart nått ett litet oviktigt mål som jag har här i livet.

Att kunna lägga iaf ett ben bakom huvudet. I dags läget kommer jag så långt som till öronen men inte riktigt förbi dem, med lite våld skulle det nog funka men av rädsla att benet ska trycka till så att jag slår ansiktet i något är på tok för stort för att ens försöka mig på att utmana det.

Jag får helt enkelt tänja lite mer och se om jag lyckas eller om det är här det tar stopp.




Bowling

Kom att minnas en gång när jag var ute med "gänget" hemma i Norrland.

Har för mig vi gick i 9an eller liknande och vi skulle iväg och spela vad har jag för mig kallades neonbowling. Ingen skillnad bortsett från att det spelades musik, det är mörkt och en massa neon färger som lyser lite här och där.

Jag har för mig att det var denna gången som Annika bland annat hade hjälpt till att göra spikes på mig medan vi var i skolan, kommer ihåg att det gick riktigt mycket hårspray för att få skiten att stå upp.

Minns att det var Jag ( såklart ), Maria, Annika, Linda, Tersese, Therese, Jenny och jag har för mig att Emelie var med. Är rädd att jag råkat glömma om någon fler var med.

Det var denna gången som en främmande karl ställde sig och bara dansade framför mig när jag skulle byta klot, det var en speciellt upplevelse.

Minns att vi hade sjukt roligt, vem som vann har ingen betydelse ( minns det ändå inte ) utan att vi hade så roligt tillsammans allihopa.

Det var rätt trevliga tider då.



Äntligen

Kan inte riktigt släppa att jag har fått dommen.

Att ett par pappersark kan göra en så glad egentligen. Men det känns som en sådan lättnad att äntligen ha fått rätt, att det känns som någon äntligen har lyssnat och trott på mig.

Vi har verkligen kämpat och oroat oss för detta i över 3 år och nu äntligen så är det över. Ja helt slut är det väl kanske inte förrns jag har fått pengarna och ett besked om hur det kommer bli här framöver.

Jag hoppas verkligen Lena har rätt för då handlar det om ganska stora summor helt plötsligt. Men man ska väl inte hoppas på för mycket, men dum som man är gör man ju det ändå.

Snart slutar mannen min, ser framemot att han kommer hem för då ska jag få varm Majs och Kycklingsoppa som han gör och den är så ruskigt god.




Tradera

Har vunnit 2 nya auktioner på Tradera här i veckan.

Det är på böcker, som jag enligt många säkert inte behöver och jag skulle nog överleva lika bra utan dem. Men jag fick dom billigt så det känns bra.

Först har vi dessa.



Det är en serie bestående av 24 böcker och heter Allt om Krukväxter. Dessa fick jag för 15 kronor + frakten på 95 kronor. Nu har jag visserligen ungefär hälften sedan tidigare, men jag vill väldigt gärna ha hela serien så jag tänkte jag ger väl bort dom böcker jag har dubletter av till någon i familjen eller en vän.
Någon som vill ha?

Sedan har vi dessa.



Det är liknande böcker som de tidigare men handlar om trädgården. Även dessa är 24 stycken, dock vet jag inte om det är hela serien eller ej. Dessa fick jag för det överkomliga priset av 1 krona + frakten på 95 kronor.

Jag känner mig himla nöjd med dessa inköpen måste jag säga. Dom är skickade så de borde komma nu här i dagarna eller i början utav nästa vecka. Dom skickas med Schenker och det kunde tydligen ta lite tid.

Väntar på ett objektiv oxå som jag köpte för någon vecka sedan men fortfarande inte dykt upp. Vi får väl se om det dyker upp här annars får man väl klaga.

Borde inte sitta på Tradera egentligen, finns så mycket roligt där.




Resident Evil 5

Vi har suttit och spelat det ett par dagar här nu, Per och jag tillsammans dvs.

De tidigare spelen inom serien har varit både kusliga och skrämmande, en del av dem iaf. Men detta är menat att vara skräck, men det kan jag verkligen inte påstå att det är. Speciellt otäckt är det inte heller, det är lite stressigt ibland och ja det är roligt att skjuta.

Men det är mycket utfyllnad med väldigt Zelda lika problemlösningar. Endel saker är ruskigt likt Zelda, speciellt en del som påminner väldigt mycket om ett ökenslott i Ocarina of Time. Låt oss säga som så att det går ut på precis samma sak, det som saknades var plingandet som man får i Zelda när man gjort rätt.

Det var på tok för lätta problem, trotts försök att stressa upp en med att sätta in olika saker som hoppar fram och anfaller ibland ger det inte mer än möjligtvis lite stresskänsla.



Många såkallade problem man stöter på känndes som de var placerade och duplicerade för att kunna säga att man gjort ett längre spel och mata in lite mer speltid. Men dessa upprepningar gjorde hela upplevelsen mindre rolig, mycket för att det känndes just som utfyllnad bara Även om man nu som sagt försökt att fylla ut spelet var det inte överdrivet mycket speltid, dock är detta väldigt vanligt idagsläget har jag märkt ( tacka vet jag Fallout 3 där jag är upp i över 200 timmars speltid tillsammans med expansionerna ).

En del fiender man stöter på ger en lite motstånd och det är alltid trevligt att få kämpa lite men i det stora hela anser jag det att vara en besvikelse. Demot som vi spelat innan gav trotts allt en känsla av att det skulle vara bättre än vad det nu visat sig vara.

Grafikmässigt har jag inget direkt att klaga på så på den fronten är jag nöjd, själva styrsystemet var inget att hurra över ( till Xbox360 ). Klart att det blir bättre när man vänjer sig vid det, men bra anser jag inte det blir.

Jag är sådan som behåller de spel vi skaffar och gillar inte att byta bort dem då jag samlar på TVspel på sätt och vis, men detta kan jag helt klart tänka mig att byta in mot något som förhoppningsvis är bättre.
Så varför fortsatte jag spela om det inte är bra? Det är ju spelbart och inte helt värdelöst, det är tom roligt ibland. Men jag blev himla besviken på mycket i det och hade ju betydligt större förhoppningar.

Slutligen så anser jag inte detta som ett Zombiespel utan mer ett virusspel, då jag inte skulle vilja kalla dem Zombier riktigt.



Funkar absolut som tidsfördriv, dock vet jag inte om jag skulle rekomendera det speciellt mycket. Anser att man ska nog skapa sig sin egen mening kring detta, men man kan få mycket roligare spel för pengarna enligt mig ( visserligen kan man få betydligt sämre spel oxå ).

 


Spotify

Nu när vi har premium där så får vi ju även invites, som nog många vid det här laget vet vad det är?

Det är det man skickar till någon som inte har spotify för att dom ska kunna använda det.

Jag har 2 stycken, egentligen är det 4 men tänkte ge far och mor en var så jag håller dessa åt dem. Men de 2 som är över ger jag gärna bort, så är det någon som inte har men vill ha så hojta till så skickar jag en invite till er.


För dom som inte vet vad Spotify är, skäms! Nej då, jag bara skämtar. Spotify är ett musikprogram som finns att använda gratis som det går att lyssna på den mesta musik på utan några som helst avgifter.
Gratisversionen innehåller dock reklamavbrott ibland, men det är det verkligen värt att stå ut med reklamen.




Vi betalar för att vi ska kunna ha det i våra mobiltelefoner.

Men som sagt så är det någon som inte har och vill skaffa så säg till, skulle tro jag lär behöva er emailadress för att kunna skicka.





Tänk om

Blir det lite som Lena sa och ja som vi hoppas så öppnas det plötsligt stora möjligheter.

Jag fick dommen igår från kammarrätten och nu är det fastställt att jag är berättigad till Aktivitetsersättning. Känndes himla bra när den kom, det jag fick tidigare var ju Försäkringskassan yrkande där även dom gick med på att jag faktiskt ska ha full Aktivitetsersättning.

Nu har jag iaf fått dommen, trodde väl inte riktigt det skulle vara något annat men det känns ändå väldigt skönt att ha det klart.

Nu ska man bara vänta på att Försäkringskassan beslutar om hur lång period och hur mycket och sedan räknar ut hur mycket jag ska ha och hur mycket soss ska ha igen för det som dom lagt ut för mig.

Men börjar äntligen få tillbaka en känsla av riktigt hopp och att kunna få gå vidare i livet och faktiskt ta tag i något som jag skulle kunna göra istället för att bara sitta och vänta.

Detta skulle även kunna ge så mycket större möjligheter till nytt boende för då skulle jag ha en inkomst som faktiskt räknas som fast. Tänk om vi skulle kunna få ta ett lån och faktiskt skaffa en riktig bostad, för nej jag anser inte riktigt hyresrätter som ett riktigt hem utan det är något man har och bor i så länge. Men det är min åsikt så är det bara.

Tänk och kanske kunna köpa ett hus med en trädgård, tror livet skulle bli mycket annorlunda, åt det  bättre hållet förståss.





Kamera

Har eventuellt hittat en kamera till Zombie filmen.

Inte säkert dock, men André skulle testa den och se om det var värt att satsa på. Jäkligt shysst.


Sony Videokamera HVR-HD1000E HDV

Den kostade inte överdrivet mycket, det är ju en hel del pengar är det men vi behöver ha en kamera som har lite bättre kvalité än mobilkameror och vanliga "hem"kameror. Det ska ju trotts allt vara en seriös film.

Sedan är det roligt att filma och göra film så har man ju en kamera att fortsätta lite med och skulle det verkligen inte vara något får man ju försöka sälja den.

Men får höra först vad André säger.





Ny blogg

Jag funderar på att köra en ny blogg, eller en till ska man väl kanske hellre kalla det.

Den kommer ju inte handla om ens i närheten av samma som denna och så kommer jag vara helt anonym på den.

Vad jag hade tänkt mig berättar jag lite senare, om jag väljer att köra igång.

 


Övervikt

Detta är ett ganska stort ämne egentligen, jo jag vet min humor är på topp.

Nej men det är ett ganska hett ämne då om man hellre vill säga det på det viset. För att komma fram till det som jag ville ta upp så är det främst rörandes kring det med att vara överviktig och hur andra behandlar en.

Jag måste säga att jag till stor del ändå trotts min storlek har behandlats rätt så väl dock stöter även jag på de fördommar och förutfattade meningar detta bidrar med.

Det låter som man överdriver många gånger när man tar upp sådant som man råkat ut för, bara för att man är stor, men så är det tyvärr inte. Det kan vara svårt att förstå när man inte varit i den sitsen själv, som med det mesta annat.

Jag ( och givetvis inte bara jag ) har varit till olika läkare och många av de problem jag har haft då har ju direkt berott på övervikten. Att jag tex varit med i en bil olycka och flugit en bit av motorhuven hör inte dit.

Just det exemplet inträffade ett tag efter själva olyckan och jag upplevde att min knä känndes rent ut sagt obehagligt ibland. Så jag sa till läkaren om det eftersom jag inte haft problem med detta innan olyckan. Nej denna underbara docktor ger då som svar att ja jag väger ju lite mer än henne så det är det det beror på, även att jag har ont i foten när jag gick berodde ju även det på övervikten och inget annat. Tack och lov så fick jag tag i en bättre docktor sedan som upptäckte att mitt knä tagit stryk det med i olyckan samt att det gjorde så ont när jag gick berodde på lösa benflisor som stack in i ledbandet varje gång jag tog ett steg.

Jag har även gått till vår husläkare några gånger och det har även där inträffat att det är svårt att se bortom övervikten.

Tyvärr är det många gånger så extremt att man näst intill skulle kunna komma in med en bruten hand och dom kan få det att bero på ens övervikt.

Man ser fler som behandlas liknande och detta är ju inte ett lokalt problem om man säger så.

Detta finns även inom jobb, endel jobb är ju självklara att har du dålig kondis och är stor så passar du helt enkelt inte, det kan ju bero på både din och andras säkerhet. Men man behandlas många gånger annorlunda för att man är stor, så är det tyvärr.

Jag tror den bästa kommentaren är ju den att det är ju bara att äta mindre tex. Det är inget som är "bara", det är så individuellt att det behöver inte alls bero på överkonsumtion av vare sig mat eller onyttigheter. Mitt stora problem är inte att jag äter för mycket, något som väldigt många dessvärre tar som en självklarhet när dom ser ens storlek.
Hon är överviktig så det innebär att hon smålar i sig chipspåsar snabbare än hon andas.
Jag avskyr när folk inte kan tänka steget längre och fråga sig  varför istället för att ta saker och ting förgivet.

Som sagt så mitt problem är för lite motion och oregelbundna tider för mat. Ett jäkligt bra bevis på det är ju när Per jobbade på det andra jobbet och tog med sig mat hem så fick jag mat regelbundet och pang sa det så gick jag ner över 10 kg. Det enda jag ändrade på då var som sagt tiderna jag åt på, det var inge mer motion och inge mindre dricka utan bara fasta tider för maten.

Då kan man ju kanske fråga sig varför jag inte äter på fasta tider om det funkar så bra. Men som sagt så i min värld så finns det inte att bara göra. Tack vare mina underbara jävla diagnoser så blir allting som handlar om rutiner exempelvis till extremt stora projekt och är mycket svåra att hålla.

Det är klart att folk får tycka vad dom vill, det är ju ingen som kan tvinga någon till annat, men jag tror att så oerhört många skulle må så mycket bättre om dom inte blev ställda mot väggen hela tiden och alla dessa förutfattade meningar.

Men profitionella människor som exempelvis inom vården bör se till symptomer och försöka ta reda på vad som är fel istället för att dra slutsatsen övervikt är grunden till alla sjukdommar och även ondska. Det är långt ifrån alltid man ens hinner ta upp de problem man känner av innan man får höra vad det beror på. Ska det vara så svårt att lyssna på sin patient?
Man behöver ju inte utesluta övervikten för det är ändå en stor del i många problem, men inte alla och det är väl det som är så viktigt att komma ihåg.

Det är mycket som jag skulle vilja säga i detta område egentligen men finner inte riktigt ord för allting så jag tror jag lämnar det här.

Men jag har sagt det förr och jag säger det igen. Ställ er alltid frågan varför innan ni dömmer någon annan, oavsett storlek eller tänkbart problem. Många gånger finns det mycket som ligger dolt.




Äntligen

Nu har den kommit, min fina motionscykel.

Det var ett betydligt större paket än vad jag trodde det skulle vara.



Männen från DHL fick kånka rätt bra med den uppför trappan. Den väger som sagt 75 kg.

Det är även ett par nya byxor åt Per med. Jag tror dom kommer bli himla fina på honom.

Nu ska jag bara ha ihop åbäket. Men det tar jag nog lite senare idag tänkte jag, behöver ju göra lite plats där den ska stå tänkte jag innan.




Ett rop på hjälp

Jag tror nog de flesta vid det här laget har läst om Björn från Kil som råkat ut för en olycka i Thailand och nu vädjar hans familj om all hjälp dem kan få.

Jag vet inte varför jag blir så oerhört berörd av detta och blir tårögd varje gång jag tänker på det. Jag känner inte denna människa men ändå kan jag inte hjälpa att bli så upprörd.

Jag önskar jag kunde fixa det åt dem så han fick komma hem och få vård här i Sverige istället.

Man kan bara försöka föreställa sig hur fruktansvärt det måste kännas för familjen som gör allt dom kan men ändå räcker det inte. Att be allmänheten om hjälp på detta viset kan verkligen inte vara lätt.

Gå in här och läs och om ni kan hjälp till ----> http://hjalpsos.blogg.se/





Väntan

Jag sitter här och väntar, vilket jag gör ofta känns det som.

Sitter dock och väntar på något som jag vet ska komma idag och som dessutom dom ska komma hem med, tack och lov. Min trampcykel som jag längtat så efter och jag kan lungt säga att jag är glad att dom kommer hem med den då den fraktvikten på den var 75kg.

Dom skulle komma mellan 13 och 15 idag så dom.

Men det är rätt mysigt att sitta här och lyssna på bra musik och veta att det faktiskt ska komma idag och inte måsta sitta ovetandes som med så mycket annat.

Funderar på om man skulle skaffa sig en riktigt snygg klänning som man kan använda lite som morot för viktnedgången. Dock tvivlar jag lite på att det skulle funka riktigt och det är ju svårt att säga en storlek som ändå är ett nåbart mål.

Dock har jag hittat en klänning som jag oerhört gärna skulle vilja ha på tradera.



Denna var så himla fin. Förhoppningsvis kan jag ha klänningar lite längre fram och faktiskt se bra ut i dem och inte som en boll, vilket jag i dagsläget gör tyck ja.

Håller även på att föra över alla foton från en av mina gamla hårddiskar till den nya så dom är samlade. Det tar lite tid eftersom det är ett stort antal.

Nu kanske man kan sätta sig och jobba lite med bilder igen, var ju lite svårt förut när jag inte kunde spara mitt arbete. Känndes rätt onödigt då om jag ska vara ärlig.





Tranhems Gård del II

I fredags åkte Per och jag först ut till Skoghall för att byta till vinterdäck och till Tranhems Gård.

Pers pappa, Leif, var himla snäll som hjälpte oss med detta. Jag vet att jag kan själv visserligen men jag brukar bara göra mig illa för jag har så förbannat klena händer. Samt att det är där vi förvarar de däck som inte används.

Efter att det var gjort och vi umgåtts lite med svärfar tog vi bilen och åkte iväg till Tranhems Gård för att Per skulle få se lite vad dom hade och för att handla lite kött.


Det blev en hel del kött.

Det slutade med att vi köpte hem 2 kg Köttfärs, 1 kg Fransyska och 1 kg Ryggbiff. Samt att vi köpte ungefär 1,5 kg märgben att göra sky på samt en påse tunnbrödchips. Det kostar ju lite mer än vad det gör i en vanlig butik men det är ju inte liiiiiiiiiiiiiiiite skillnad så att säga.

Så man kan lungt säga att vi var väldigt nöjda.

Pers sky luktar oerhört gott och kommer bli kanon till matlagning här sedan. Detta får en verkligen att längta ännu mer till en egen gård.


 


PartyPix

Här kommer då lite bilder från Halloweenfesten igår som vi var på hos Ida och Erik.

Jag vet inte riktigt hur många vi var där och jag är rätt säker på att jag inte riktigt fick alla på bild, men nästan.


Vi börjar med festens värdinna, Ida. Hon var en Bunny, en het sådan.


Det är rätt få som jag kan namnen på egentligen så jag låter bli. Men det är iaf Emmy där i färgrunden, himla go tjej.


Anna var ett sött litet troll.


Erik och Glenne porrade sig mot badrumsdörren. Men vad annat ska man göra när man är Hugh Hefner?


Lina är söt. Emelie vet jag inte riktigt vad hon gör och han där brevid har jag verkligen ingen aning om vad han pysslar med. Kanske inte det smidigaste kortet men va tusan.


Emmy och Glenne och 2 stycken jag inte riktigt kan namnen på, jag är pinsamt dålig på namn ibland..


Det var rätt avancerad dans ett tag oxå. Ida och han var himla duktiga.


Happy Happy.


Jag gillar denna bilden på Anna och Emmy.


Emelie och han jag inte vet vad han heter och så han som var utklädd till kvinna hetter något på M och han ute något på S. Att jag censurerat är för att jag råkade ta lite upskirt och anser inte det som shysst att visa sådant, även om inget syndes så sett..


Verkligen förundrad över att man har så snygga vänner. Underbara Pauline, Jag och bästaste Anna.

Det var det. Har ju fler bilder men skulle bli för många om jag lade in alla.

Det var en himla rolig fest och tycker det var synd att vi behövde åka när vi gjorde. Men har man hund så har man och dom är ju ett stort ansvar. Anna och Peter ska ha ett mycket stort tack som var så söta och skjutsade hem oss.




Efter

Jag har ju lovat er en efterbild, men har bara inte suttit vid datorn nu igen på ett par dagar.

Igår var det Halloween så vi var iväg på party hos Ida och Erik, det var himla roligt måste jag säga och även om jag var i princip nykter ( drack bara en halv cider ) så hade jag sjukt kul. Jag vågade tom dansa trotts den låga alkoholhalten.

Jag dansa ju inte bra, men det gör jag inte när jag är full heller så vad spelar det för roll egentligen?

Det var många som var utklädda, vi hade inte lyckats komma på något att klä ut oss till. Eller ja jag tänkte docka men det blev inte riktigt som så, något halvdant försök men i brist på kläder så var det ju inte så himla roligt. Så här såg jag ut iaf och detta kan man ju även kalla en efter bild på min frisyr.


Bilden är lite mörk så håret ser betydligt mörkare ut än vad det är, men det är en viss koppar nyans.

Ska göra ett inlägg sedan med lite bilder från festen tänka jag.

Känner mig förbannat seg idag även om jag inte riktigt drack något igår, så varför?? Men det går väl över antar jag.


 


RSS 2.0