Förklaring

Ja det är inte så roligt som rubriken kanske får det att låta men hade tänkt försöka förklara lite hur vi tänkt göra här i lägenheten.

Vi ska väl börja med att kasta bort skräp, det är ju alltid en bra början så att säga. Den gamla slitna röda och fula fåtöljen ska ut, så är det någon som vill ha den säg till NU för den åker sedan här idag till tippen. Resten av det svarta skåpet som ingen vill ha ska även det iväg, men det åker dock inte idag då det är en massa saker vi inte riktigt vet vart vi ska placera i ännu.

Sedan så är det ju tänkt då att matbordet kommer vi ut från köket och ställa i vardagsrummet istället och ställa in vitrinen som står i vardagsrummet in i köket. Akvariet med Dagon och Pearl i ska vi ställa där det svarta skåpet och bokhyllan står nu vid TVn. Datorerna ska vi flytta in i det "lilla"rummet.



Bakom soffan ska det in 2 nya bokhyllor vi bestämt oss för att dela upp rummet och ge struktur. Kommer behöva ungefär 3 bord till in till det "lilla"rummet för att kunna ha datorerna på, sedan ska vi även skaffa en del vägghyllor dit in så det går att förvara saker lite snyggare än i högar som mycket blivit idag. Plus detta så ska ju även en hel del tavlor upp, dvs mina foton ska skickas efter större utskrifter på och ramar från IKEA, som det mesta annat.

Detta är ju ett projekt som kommer ta lite tid då det kostar en del pengar och vi har funderingar om vi skulle ta och tapetsera om vardagsrummet, sovrummet och hallen dessutom. När det blir av får vi se helt enkelt, men ska bli roligt.



Kommentarer
Postat av: Räv

Ska ni bekosta tapetseringen själva eller går KBAB in med VLU eller vad det heter? Jag skulle aldrig lägga ner pengar på en hyreslägenhet iaf :/

2008-10-20 @ 15:42:33
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Räv:

Antagligen VLU, beror på hur mycket extra i månaden det skulle bli. Ja nej egetnligen är jag väl inte så överdrivet sugen på att lägga ut pengar på själva lägenheten men det ser ju ut som vi blir boendes här ett tag så vi vill ju trivas :)

2008-10-20 @ 15:54:40
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Räv

På tal om det när Per får jobb, ni funderar inte på en bostadsrätt då? Tiderna är dystra och priserna sjunker ju stadigt, dom lär finnas billigt nu/då.

2008-10-20 @ 16:59:21
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Räv:

Mjo lite funderar vi allt på det men vi vill inte köpa något i Karlstads kommun och det är lite långt för att han inte har körkort. Just nu ligger det väl lite på is men vi får se vad som händer och fötter :)

2008-10-20 @ 19:21:35
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0