Grannar

Grannarna låter visserligen ofta och väldigt mycket, men det är vardagsläten så att säga så vi har inte brytt oss speciellt tidigare då dom slutar rätt fort, även om det är på natten.

Men inatt var det annat, man började bli väldigt fundersam på vad som egentligen försigår i lägenheten ovanför.

Vi hade precis lagt oss och skulle sova, klockan var väl runt 2 på natten, då det började. Det stampades som bara den i golvet ovanför oss, inte på det sättet så det lät som någon sprang utan verkligen slog fötterna i golvet för att göra så mycket ljus som möjligt, så som barn brukar kunna göra när dom blir riktigt arg eller inte får riktigt som dom vill. Vi låg där och tittade lite på varandra och undrade vad i helvete dom håller på med men antog att dom skulle sluta snart så det var inget att bry sig i.

När det hållit på en stund så började dom tillslut slå ordentligt i dörrarna i lägenheten och då menar jag verkligen SLÅ i dem. Det lät som det var någon som var väldigt arg, vad jag kunde bedömma av beteendet och det lät nästan som det skulle vara ett barn, för det är inte ofta en vuxen beter sig på det sättet när dem blir arga. Men dom har inga barn..

Efter ett tag till så slutade det och vi kunde sova, men sedan någon timme in i sömnen så vaknade vi båda av att dom började IGEN, nu gick dom på dörrarna betydligt snabbare än sist. Denna gången så tystnade det betydligt snabbare iaf. Och efter yttligare ett tag så börjades det igen men denna  gången slutade det väldigt fort oxå. Per tyckte sig höra att någon granne var och sa till dem att lugna sig.

Sedan fick vi äntligen sova resten av kvällen ut utan att störas mer. Men det var ju helt klart rätt mysko.



Kommentarer
Postat av: Sara

Evelina, du har väldigt konstiga grannar :-P

2008-10-28 @ 17:33:04
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: Evelina

Sara:

Hehe jo.. minst sagt ;D dom höll på igen dessutom här i går.. sedan åkte dom iväg en sväng.. skulle vara itnressant att veta va dom sysslar me.. :)

2008-11-01 @ 04:23:25
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0