What was that..

Har varit lite seg på att skriva här på ett tag nu känner jag så ska försöka uppdatera lite vad som händer och har hänt i våra liv.

Jag är fortfarande sjuk men det håller på att gå över nu och gör sig inte till känna mer än att man är snuvig. Vilket är väldigt skönt då jag verkligen hatar att vara sjuk, inte för att vara förkyld är så hemskt som vissa andra saker kan vara men det är helt klart onödigt.

Angående Pers jobb så tackade han nej till det på den Libanesiska restaurangen inne i stan då han inte riktigt trodde han skulle klara av det jobbet. Lite kul för det lät verkligen som de ville ha Per för dom erbjöd honom att även om dom anställde en utav dem som Per tipsat dem om så kanske de kunde anställa honom oxå. Det är lite roligt och det är bra för Per att få höra sådant.



Men han valde iaf att stanna där han har praktik nu ( eller egentligen så är det provjobb inte praktik för att vara petig ), dom har möte nu idag ltie om hur det ska bli och liknanade så vi får väl se vad som händer lite mer exakt när snutten kommer hem. Men det känns skönt för det är 99% garanti att dom anställer Per vid årsskiftet och det är ju en bra lön dessutom, elelr ja bättre än vad vi trott.

Känns jäkligt bra för han kan ta med sig mat hem så vi behöver inte tänka på att vare sig köpa eller göra mat på vardagarna, vilket ger oss ungefär 2 extra timmar varje dag då att komma på mat är ett stort problem här hemma.



Vi håller på att gå igenom de sista flyttlådorna som vi haft nere i källaren nu, det är så kul för man hittar alltid något roligt minne. Hittade ABC boken som vi gjorde i företaget vi startade i skolan. Stormsteg UF hette företaget, vi tjänade faktiskt 12 kr per huvud så vi gick ju plus iaf även efter att vi betalat tillbaka alla riskkapital. Men hade nog kunnat blivit ännu bättre om även de andra i företaget tagit det hela lite mer seriöst, men det var himla roligt iaf.

Finns mycket kul och mycket skit i de där lådorna..



Kommentarer
Postat av: Sara

Vad kul att det börjar ordna sig på jobb delen för Per. Skönt att det går åt rätt håll för er :-)

2008-10-03 @ 10:45:57
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: Evelina

Sara:

Tack tösa :) Jag hoppas du kryar på dig så du mår bättre snart.

Kram på dig.

2008-10-03 @ 21:02:30
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0