Vad som komma ska

Dagen började riktigt trist om jag ska vara ärlig och hade inte vare sig mycket till ork eller humör men det uratrade sig att bli en riktigt trevlig dag trotts allt.

Per kom hem med god Pizza från jobbet så fick riktigt god mat idag. Vi umgicks lite och surrade lite om allt och inget, som vanligt, och sedan drog han iväg till Peter.

Anna hon kom hit och vi pratade om fester och förr och nu och en massa roligt samt att vi kollade på en massa gamla festbilder som jag hade, hittade dock inte alla album. Drack lite saft och surrade vidare och vi hade jävligt kul.



Vi bestämde oss för att vi ska tametusan ta och hitta på något på fredag, vi beslutade oss för att ha en vinkväll med ost och kex och snacka en massa skit. Vi ska troligtvis även umgås lite på Torsdag oxå.

Ser verkligen fram emot detta.



Imorgon så kommer svärmor förbi med lite kött, dom skulle få hem en massa nytt kött så de behövde göra lite extra plats i frysen. Och inte tackar vi nej till fint kött inte.

Känns som detta blir en himla bra vecka, får hoppas på det.



Kommentarer
Postat av: Sara

Gott med Pizza :-) och som sagt fint kött är inte fy skam. Låter som du har en riktigt trevlig vecka ramför dig :-) Kram

2008-10-22 @ 14:32:05
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: Evelina

Sara:

Oja och dom där pizzorna är så där äckligt goda ;D

tack så hemskt mycket :) Jag hoppas även du får en fin vecka :D



Lust att kanske gå och ta någon fika eller bara hänga nånstans eller någe sådant kommande vecka förresten? Om du har tid och lust dvs :D

2008-10-22 @ 14:39:31
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0