When the rain falls

Ja då var det verkligen hög tid för en uppdatering om vad som försigår i livet och vad som har hänt de senaste dagarna då jag varit riktigt dålig på att skriva i bloggen, men som nämnt tidigare så har jag väl inte riktigt varit på humör för det bara.

I Fredags kom Pappa och Gunilla förbi på besök och hade även med sig min nya kamera. Det var länge sedan dom var här nere nu så det var himla roligt att dom ville komma hit och hålla oss lite sällskap. När dom kom hit så fick dom lite mat Per hade med sig från jobbet och så hade han bakat sin supergoda kladdkaka, synd bara att Gunilla är allergisk men hon kunde iaf smaka lite.



Sedan kollade vi upp kameran lite så vi visste att den fungerade och så att allting var med i paketet, vilket det var och det fungerade fin fint. Hade ju varit lite bittert om man hade behövt att skicka tillbaka något för att det inte funka som det skulle.

Vi kollade lite på tv och umgicks lite innan det var dags att sova.

Dagen därefter så var vi ut till Skoghall där pappa hjälpte oss att byta till vinterdäck på bilen. Då träffade vi även Leif lite som höll på med sin båt, dvs Pers pappa. Sedan åkte vi iväg till en mack och kollade luften för att sedan bege oss hemöver igen så pappsen kunde byta till något lite finare innan vi skulle iväg på affärn. Först åkte vi till Bilisten där pappa köpte navkapslar till bilen så det skulle se lite bättre ut än vad vinterdäcken gjorde plus så vi ska kunna se om det är någon som varit där och pillat med muttrarna, som någon gjort på golfen en gång.



Sedan begav vi oss vidare till Systemet där vi köpte lite alkoholhaltiga drycker, jag fick en bag in box vin och Per en öl som han tjatat lite om. Sedan fortsatte vi vidare till Maxi där mat inhandlades, ja och annat nödvändigt som skink puts och sådant.

Väl hemma igen så bjöd vi på en stek som Per gjorde, till detta serverades en så otroligt makalös god sås och potatismos liknande potatisrätt ( som är ungefär det som han brukar ha i potatisbakelserna ). Till detta hade vi ju självklart lite sallad dessutom. Vi drack lite vin och öl och hade super trevligt.



Per gick iväg till Peter o Peter ett tag och spelade Rockband medan jag satt och kollade på Dansbands duellen tillsammans med Pappsen och Gunilla. Var väldigt mysigt faktiskt.

Dessvärre var de tvugna att åka hem på söndag morgonen, var lite jobbigt och jag grät när dom åkte. Men är väldigt glad att dom var här och hittade på en massa skoj med oss iaf.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0