All i ask of you

Vi har pratat lite om att det ser ut som vi blir kvar här ett tag, men det känns ändå inte så hemskt som vi trott det skulle göra. Det har ju visserligen varit våra planer ganska länge att försöka komma ut till Skoghall igen då vi båda mår så mycket bättre där.

Men nu när svärfar har backat som borgnär eller ja medsökande som det så fint heter idag då det är ungefär samma sak. Vi har iaf fått stanna upp i vårt sökande då vi inte kan ta ett lån utan honom. Men egentligen känns det ganska skönt att slippa ett lån til, även om det inte är sådär överdriv stort så kan det råka göra skillnad i framtiden så känns nog ganska bra att ta det lite lungt ett tag och se om Per får jobb eller ej.

Vi har nu sagt att då det inte ser ut att bli av i första taget så ska vi försöka få iordning här hemma istället. Vi satt här för någon vecka sedan, bara jag som är seg på att uppdatera om jag inte redan skrivit om det dvs, och pratade och planerade hur vi skulle kunna få vårt läge idag att  bli bättre och kom iuderfund med att det skulle vara för bådas fördel att faktiskt få till lägenheten. Den står halvfärdig och har gjort det i ett par år nu och vi har väl aldrig riktigt kommit igång med den då det hela tiden kännts som vi varit påväg bort från den.



Vi håller på att gå igenom alla lådor som vi har och packar om och slänger en massa skit, seriöst att man har packat ner kuvärt tom. Så det ska bli mer plats i förrådet och mer plats här uppe till att börja med. Dock innebär ju detta att vi behöver byta ut endel möbler med nya eller ja av den sort vi tänkt oss.

Det vi räknat på är att med tavlorna och möblerna så kommer det ligga på ungefär 11 000 kronor. Men detta är ju ett projekt som man får ta lite åt gången av och ta när man har råd, vilket tyvärr kommer att ta ett litet tag skulle jag tro men det kommer bli jätte fint när vi väl är klara och denna gången har vi kommit överens om att vi ska satsa ordentligt på dom saker som vi faktiskt vill ha och inte nöja oss som vi gjort så många gånger tidigare.

Så vad är det som ska fixas då tro?

Jo i vardagsrummet så ryker till att börja med de sista delarna av det svarta stora skåpet som vi har, ena delen är ju redan på tippen. Leksviks bokhyllan ska vi flytta in i det lilla rummet som vi har som kommer bli dator och hobby rum. Leksvik vitrinen kommer nog att få stanna här inne, men riktigt vart och hur har vi ite kommit fram till ännu, men det löser sig då. Hit in så ska vi köpa 2 ganska stora och bastanta bokhyllor, möjligen att det blir 3 då vi inte är helt säkra ännu men ja vi börjar ju med så får vi se sedan helt enkelt.
Sedan ska vi även ha in ett x antal tavlor hit in. Bland annat tavlorna som syrran så snällt ska göra åt oss men sedan så även en hel del av mina egna foton.
Vi funderar även på hur mycket mer i månaden det skulle bli om vi lät dem tapetsera om i vardagsrummet och i sovrummet, har jag inte räkant helt fel så skulle det bli ca 100 kronor mer i månaden men jag inte är alls säker.



Sedan i sovrummet ska det in några små byråer och så tavlor med mina egna foton på väggarna, möjligen någon egen händigt byggd sänghimmel av något slag, såg ju en väldigt fin i Drömhem och Trädgård tror jag det var där dom hade byggt den helt själv oxå.

Sedan så i det lilla rummet så bir det att trycka in 4 bord är det tänkt till att börja med och satsa på riktiga kontorsstolar så man slipper få så himla ont för en gångs skull.
Ska även bli bra med förvaring där med ett par riktigt fina och praktiska hyllor, som visserligen är för kök men va tusan. Någon tavla ska väl upp även här är det tänkt.

Sedan i hallen så blir det någon tavla och en spegel ovanför byrån och en skohylla hade vi tänkt oss och sist då i köket ska vi satsa på ett riktigt och lite mer bastant köksbord än det vi har nu. Några tavlor ska väl upp även där är det tänkt. Känns som det kommer kunna bli riktigt fint faktiskt och vi får bort mycket skit från vardagsrummet vilket kommer göra det mycket luftigare och lättare att hålla rent i hela lägenheten.



Ja det är ju lite snabbt kring det hela iaf, även om det blev en del skrivet. Men som sagt så detta är ju ett projekt som kommer att ta ett litet tag att utföra och antaglien innan vi kommer igång med det oxå. Krävs ju en lite mer stabil ekonomi för det känns det som.



Kommentarer
Postat av: Sara

Ja det är ju en del man skulle vilja göra i lägenheten. Men som sagt. En sak i taget :-)

2008-09-22 @ 12:27:41
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: Evelina

Sara:

hehe jo :D Tänk vad kul det skulle vara att få ett kort med massa pengar och få inreda en lägenhet precis som man man själv vill :D



Mjo fast det är lite charm över det med, på sätt och vis :D

2008-09-22 @ 15:40:07
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0