Let me go

Fasiken vad jag är dålig emellanåt på att skriva här i bloggen, eller det beror väl egentligen på att man är oinspererad i grunden.

Vi har ju som de flesta vet funderat och letat efter nytt boende, speciellt ute i skoghall. Vi fick väl lite mer eld i baken när vi hittade den till synes perfekta lägenheten för oss där ute. Dessvärre blev det inget med den och heller inget med den vi kollade på därefter heller. Nu verkar det som om Pers far backar angående att stå för borgen vilket innebär att det inte lär kunna bli av något förrns någon av oss får jobb.



Vi har iaf bestämt oss för att vi ska få iording på den här lägenheten nu istället för att den ska stå som den står nu och det är på gång men det stannar där, halvklart. Vi håller på att gå igenom ja allt vi har just nu och rensar grovt i våra ägor. Snacka om mycket skit som vi sparat på oss genom åren.

Vi kommer visserligen behöva en del nya möbler, men det kommer att vara värt det och det kommer göra mycket att vi satsar ordentligt på sådana saker istället för att nöja oss med något som fyller en liknande funktion. Vi känner ju själva hur det funkar bättre och bättre ju mer ordning vi får här hemma så det känns ju väldigt lovande inför att faktiskt få ordning här, jag menar det var ju bättre i gamla lägenheten mycket pga att vi faktiskt hade bättre där än här, var inte perfekt där heller men ja som sagt bättre.


Mysigt från Murberget.

Plus att vi sagt nu att vi ska satsa ordentligt på tavlor, dvs mina bilder och dem som syrran skulle göra åt oss. Mina bilder kommer kunna dra iväg lite i pris, eller ja egentligen så är det ramarna som kostar. Men det är en andra prioritering.

Men det mesta kommer ju bli väldigt ströinvesteringar, då vi som de flesta vet inte har någon inkomst att hurra över. Men det ska väl ändra sig någon dag det med hoppas jag.


Från en av lägenheterna på vidön, Lottas fina lägenhet.

Men som det ser ut nu så stannar vi nog här och fixar till ett bra hem istället, möjligen att vi fått koll på bra och billiga hyresrätter på Vidön ( strax utanför Skoghall ). Men det återstår att se.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0