Seg dag

Idag har varit en tämligen lugn dag då Peter har varit här på besök större delen av dagen.

Dom inledde dagen med att spela lite Gears of War som vi lånat utav just Peter. Detta medan jag satt och pillade på datorn och suktade lite efter Sims 3 som släpps om några månader.


Per sitter med våra små vovvar.

Dock behövde Per börja med maten så då fick Peter testa på Spore igen på min dator. Han gjorde ett par riktigt roliga små varelse. Efter att vi ätit gjorde Per en AT-ST i Spore, måste ju säga att den blev faktiskt riktigt söt men det gick inte riktigt att få till en AT-AT dock.



Men när dom suttit vid Spore ett tag så kännde vi att vi kunde väl kanske hitta på någe annat så då blev det att spela lite rollspel igen. Denna gången ett litet impuls äventyr med Space Marines. Det var faktiskt riktigt roligt och även om det blev rätt så sent så var det värt det.

Älskar Warhammer 40k världen, den är så charmig och reglerna i rollspelet är ändå så lätta. Ja dom är inte lika krångliga som dom är i andra rollspel.


Peter hade nog lite roligt han med.

Nu ska vi dock ta och lägga oss och sova då vi båda ska upp rätt tidigt imorgon. Ja Per ska ju till jobbet och jag har ett möte på morgonen. Godnatt gott folk.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0