Helgen som varit

Denna helgen var rätt händelsefylld av lite olika aktiviteter, helg för oss är Fredag och Lördag pga Pers arbetsdagar.

Fredagen började med lite möten med mobila teamet och arbetsförmedlingen rörandes Pers jobb. Mötena gick bra och dagen avrundades rätt lungt och skönt med att spela Left 4 Dead 2 tillsammans och käka lite grönsaksdipp.



På lördagen sedan hade Peter och Regina bjudit in oss på spelkväll och lite mat. Vi drog dit med lite spel och dosor så att fler kunde spela. Jag chockade mig själv med att vinna hela 2 matcher i Bomberman, har aldrig någonsin vunnit det tidigare. Jag var en vinst ifrån att ta hem även en 3e match så då var det matdags. Vi hade gjort tacos, ja Peter och Per hade lagat det mesta av maten. Det droppade in lite folk titt som tätt så efter ett tag var vi ca 13 pers som satt och kollade på och spelade lite. Efter maten blev det lite Mario Kart 64 som vi sedan bytte ut mot Mario Kart wii.



Dessvärre var vi tvugna att gå hem efter ett tag då vovvarna var ensamma hemma och speciellt eftersom de senaste gångarna har inte antiskäll halsbandet haft någon som helst verkan på Ymer. Något som innebär att han skäller nästan konstant, verkligen inte bra och inte särskillt lyckat på kvällen speciellt. Denna gången hade vi testat något nytt dock, att ha dem i vardagsrummet så dom inte hör trappuppgången lika väl. Till vår stora förvåning när vi kom hem så visade det sig att han i princip inte skällt något alls och var dessutom tyst när vi kom hem. Vi avslutade kvällen med att fortsätta spela Left 4 Dead 2, dock blev det inte så länge eftersom Per hade jobb dagen efter.

Så det har varit en givande helg måste jag säga ändå.

 


Kommentarer
Postat av: Sara

Det lät som en mysig helg, och vilka duktiga vovvar ni har :D Kram

2010-01-20 @ 20:26:30
Postat av: Evelina

Sara:

det var det verkligen :D Hur har ni haft det då?

hehe oja ibland så kan dom ;) Kram

2010-01-21 @ 14:13:26
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0