Resan upp

Det började med att min käre lille far och Gunilla kom ner till oss på Söndagen ( den 20e Dec ) för att köra oss uppöver landet inför julfirandet.

Dom kom fram hit på eftermiddagen och var lite slitna efter den 60 mil långa färden. Vi satte oss och tog det lite lungt och kollade på TV så dom fick slappna av lite, bjöd på lite Lussekatter som jag bakat med Anna. Dock märkte ju inte Per att det var metall i det som förslöt påsen så den började brinna lite smått och därefter hade lussekatterna tydligen fått en viss smak av rök i sig.


Pappa och Gunilla.

Vi hade även lite ost och kex som vi bjöd på.

Vi stökade undan lite i studion då dom skulle ha sin madrass där inne var det tänkt och såg till att fylla den med luft och bädda den så dom bara kunde gå och lägga sig sedan. Blev en rätt tidig kväll eftersom vi hade en lång tur framför oss dagen efter.

Klockan 10 på måndag morgon bar det av mot norr. Ymer som inte är helt van att åka bil och som dessutom inte gillar det protesterade högljutt, länge. Dock efter kanske halva resan så blev han tyst och somnade.



Vi gjorde ett stopp i Ludvika så att Per fick träffa sin mamma såhär lite innan jul och så att vi fick en liten fikapaus. Det var himla trevligt och gott att få något i magen. Efter ett tag så fortsatte vi uppåt igen och gjorde ett fikastopp till i Alfta.

Det var himla gött när  vi väl kom fram till mor och Göte och fick kliva ur bilen och gå omkring lite, tyckte dock synd om Pappa och Gunilla som skulle åka i ca 5 mil till för att komma hem till sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0