Sådära

Då var det gjort, vi har sagt ifrån lägenheten i Skoghall som vi var och kikade på i tisdags.

Vi kännde att vi itne riktigt vågade med risken som den medförde. Föreningen hade så dålig ekonomi att det var risk att dom gick i konkurs och då skulle vi förlora hela vår insats, men ska ju nämnas att lånet inte försvinner bara för det utan det ligger ju fortfarande kvar, och huset skulle bli en hyresrätt vilket innebär att hyrorna skulle höjas ännu mer och risken är ju att med räntan och amorteringen att det skulle bli ännu dyrare än vad vi har det idag.



Visst skulle det funka om Per fick jobb men vi vill ju inte vara fast i ett lån som vi inte kan lösa om det inte kommer inte någon större summa pengar. Det skulle ha förödande konsekvenser på möjligheten till lån för hus framöver. Även om det inte behöver bli så jätte dyrt så kommer vi inte undan behövet av lån även där. Lånet står helt på Pers pappa nu men vi skriver ju över det på oss så snart vi fixar fastjobb och ja att banken godkänner oss såklart.

Men vi ska fortsätta att kolla efter lägenheter och se vad vi hittar för något och se om vi möjligen ska se över lånet om vi ska gå högre, men vi får se helt enkelt.



Kommentarer
Postat av: kaka

Vart låg den lägenheten? Alltså på vilken adress?

2008-08-23 @ 00:01:05
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

spelvägen 23 har jag för mig det var.. i skoghall :)

2008-08-23 @ 02:56:59
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0