Nervös? Jag? näääää

Jag fattar inte varför jag ska bli så himla nervös av att träffa människor som jag tidigare inte träffat, nästan så att jag mår dåligt av det.

Men jag jobbar på det och tvingar mig själv in i dessa situationer och det går ju alltid bra, får jag bara lugna mig så funkar det kanon efter ett litet tag, självklart är det inte alltid att detta händer men oftast så.

Idag ska jag fota Elina och ser verkligen framemot detta men samtidigt så blir jag jätte nervös, tror visserligen det beror lite på att det är det med bussen. Har jag haft egen bil och hämtat henne eller så hade det varit annat. Bussar gör mig nervös, även om jag älskar att åka buss.

Och som dom säger.. man kan inte låta sin rädsla styra sitt liv.



Får man svära?

Idag eller ja rättare sagt imorse så kunde det blivit a dream come true så att säga.

Jag blev väckt av att min mobiltelefon ringde och något frånvarande så svarar jag, i andra änden så är det ett företag sin ringt upp och har faktiskt ringt rätt. Dom berättar att dom söker en fotograf för ett arbete, fota skåpsluckor åt dem. Inte säker på om det skulle vara för någon broschyr, katalog eller hemsida men dom ville iaf ha bilder och en fotograf och dom ville ha mig.

Kan ni tänka er. MIG!! Helt underbart, men så snart glädjen över att faktiskt vara utvald lagt sig slår det mig först att jag är ju inget företag ännu så kan speciellt inte ta på mig jobb för andra företag, dock kanske det skulle gått att lösa på något vänster. Men sedan slog verkligheten till och jag insåg att med den kamera jag har idag kan jag inte ta några jobb, iaf inte för just företag, det blir för dålig kvalité på bilderna och dom blir för små.



Det gjorde mig så ont att måsta avböja.. Jag ville ju för i helvete!! Det är ju det här jag har jobbat som ett as för.. som jag kämpat och försökt skapa mig ett namn.. det är ju precis av denna anledningen.. att jag ska bli vald, att det ska vara mig som dom vill ha.

Plötsligt känns det som om man tog ett jätte kliv bakåt igen, fan fan fan fan fan!



Idag är det Tisdag

Idag är en sån där dag då det bör hände mer än vad det egentligen gör. Men en sak är säker och det är att vi SKA åka till Bergvik idag och se till att inhandla en fin present åt Anna och Peter till deras bröllopsdag.

Just nu är Per iväg och hjälper Joppe att plocka ur det sista ur lägenheten här på gruvlyckan, lite synd att dom har flyttat härifrån men det blir ju ändå lite extra drivkraft till att hitta någonting ute i Skoghall. För jag menar förut så var ju de flesta vänner här och har vi flyttat ut dit så har det kunnat bli rätt så ensamt men nu när dom tog initiativ och flyttade ut så nu blir det ju betydligt lättare att flytta.

Sedan så ska det vattnas blommor idag och städas lite, ser verkligen inge rolgit ut här.



Det verkar som om Björn kommit upp från Skåneland oxå för att träffa folk och vara med på bröllopet, dock inte helt säker då det inte framgick helt 100 av smset han skickade imorse. Men det blir ju lite roligt att träffa honom med, var ju ett bra tag sedan man såg skymten av Björnen.

Känns som jag ganska snart kan vara klar med min affärsplan, men det finns ju alltid något man kan finslipa. Men starta eget SKA jag göra, det råder det inga som helst tvivel om. Så man kan ju lungt säga att det inte handlar om Om utan När.
Ser att det faktiskt är ganska många som tror på mig och tror att jag kan lyckas och jag har det som krävs, egentligen vet jag det oxå innerst inne men ibland så börjar man ju tveka av rädsla av att begå ett misstag och att misslyckas.

Men jag vet att dom ideer jag har är ganska unika och att jag kommer ha mycket från det vanliga och mitt egna att erbjuda mina kunder och att jag dessutom kommer ha rimliga priser som inte är för låga. Men allt detta står på halt tills dess att jag kan beställa och få hem den nya kameran, visserligen är det "bara" en Canon EOS 5d men det är ju ändå sjukt mycket bättre än vad den jag har nu är och jag vet många andra som jobbar med den i dagsläget.



Men så snart jag har den och möjligen hittat en lokal så kör jag igång.. tametusan! Tänker inte låta mig hindras en gång till, cansar man inte och tar man inga risker så kommer man heller inte komma någon vart. Jag kan inte sitta instängd i en bubbla bara för att jag kan göra mig illa, tänk så himla tråkigt liv man får om man inte vågar någonting och om man inte tar någon risk ibland..



Foto

Igår hade jag en fotosession tillsammans med Sofie Hurtig ute på Ulleberg, var mycket roligt om än lite otäckt. Fast jag blir ju alltid lika faschinerad över spökligheter och liknande, även om jag i grunden kan vara livrädd.

Ska även dit imorgon och fotografera, som det ser ut nu så blir det 2 sessioner tom. Men det blir bara roligt det, de som jag ska fota är, ja först är det en kompis som kallas Lotta som är väldigt söt o go och sedan så är det Sofie igen som är så vacker, vi behöver kompletera lite bilder från den första fotningen där igår.



Det är lite jobbigt att det är så himla varmt, svettades så in i norden igår att det var svårt att se helt riktigt. Ska förbereda mig bättre för detta imorgon. Ha med mig handduk, och betydligt mer dricka.

Sedan på torsdag har jag ännu en till fotosession men då med Elina, en mycket vacker tös, då vi ska fota lite somrigt och så lite pinup liknande. Ska bli himla roligt, har verkligen sett framemot att få göra en 50 tals pinup session.

Sedan antagligen nästa vecka så har jag en bikini session med en jätte fin tjej som heter Sara. Ska bli riktigt roligt och hon verkar ju vara supergo.

Synd bara att jag inte har en annan kamera, skulle ju kunna bli så himla mycket bättre då och man skulle inte behöva skämmas över att det blir så många dåliga bilder..



Skoghall

Så jag vill flytta ut till Skoghall igen, saknar allt där så himla mycket och där ute så mådde jag faktiskt riktigt bra.

Hittat en lägenhet som vi skulle vilja ha, egentligen 2. Men såklart så finns det inte en chans överhuvutaget att vi skulle kunna få råd med någon av dem om ingen skulle vilja gå i borgen för oss, vilket jag vet att ingen kan/vill.

Vi får väl se vad som händer helt enkelt..



Sibylla

Hatar Sibylla reklamen, eller ja jag hatar den inte riktigt men jag blir ledsen varje gång jag ser den.

Iaf när dom visar från Älandsbro, det får mig att längta hem så himla mycket. Mitt underbara Norrland.. sundsvall, timrå, söråker o älandsbro..

Sundsvall för där har jag pappa och en massa minnen från bland annat gymnasiet, plus att det är en underbar stad.
Timrå för att det hör till stor del till min uppväxt med många vänner och familj.
Söråker är för att det är där vi bodde hela min uppväxt och det kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.
Älandsbro för att det är där mamma bor.


Farbror Lennart och Pappa hos  Faster Carin o Benka i Söråker.

Gråter nästan varje gång den reklamen visas..



Hoppas

Pratade med far lite tidigare idag om kameran som det är meningen att jag ska köpa.

Kanske om jag har tur och ja om Pappa kan dvs så ska jag få låna pengar till den, anledningen att det blir som så trotts att jag hatar att låna är för att bland annat så är dollarn låg.

Förstår ju självklart om det inte går men ja hoppas kan man ju göra. Men det skulle kunna göra mycket stor skillnad i mitt och ja våra liv. Så vi får hålla tummarna här och se vad far svarar.

Längtar hem till Norrland..



Datorn

Tänkte skriva lite om datorn, igen.

Närmare bestämt så ska jag skriva ner den information jag har i huvudet om den.

2 gb RAM
320 gb Hårddisk
Intel Core 2 Quad processor på 2,6 ghz
Grafikkortet är ett ASUS Geforce 9800 GTX Top ( låt oss säga som så.. den är heeeeeeeelt oki )

Ja och lite mer den är jävligt bra men behöver ett starkare nätagrigat för att kunna använda datorn till fullo och om jag ska clocka den, vilket jag har planer på.

Kan ju sammanfatta med att jag är jääääävligt nöjd, den är jävligt bra och nu har jag dessutom en skärm som funkar som den ska.



Beställning

Igår gjrode jag en beställning på www.Cellbes.se, är ju som i behov av kläder som jag kan ha och som jag mår bra i och som inte bara är svarta tshirts.

Så jag, även om jag mår dåligt för det, skickade efter lite kläder.


Denna fina för 79 kr.


Dom här 2 fick man tillsammans för 159 kr.


Denna kommer nog kunna bli riktigt skön. Den kostade 104 kr.


Den här blir riktigt fin och den kostade 119 kr.


Älskar flanell skjortor, dom är så sköna och så är dom bra att ha när man inte ska vara så fin klädd. Kostade 109 kr.


Denna för lite finare stunder, kostade 99kr.


Det här fina linnet ( älskar blått och vitt, visserligen främst på porslin och så men det passade himla bra även på denna ) kostade 139 kr.


Sist men inte minst så behövde jag ju mer än bara 2 par byxor här hemma så köpte dessa med, kom i 2 pack och ja jag hoppas dom är sköna. Dessa kostade 159 kr för 2par.


Känner mig riktigt nöjd även om ja jag mår dåligt över hur dyrt det blev.
Men det fanns faktiskt riktigt mycket fint där på Cellbes.
www.Cellbes.se



Vaaarmt

Grattis till min underbara lilla syster som idag fyller 22 år. Jag hoppas hon får en riktigt bra födelsedag med mycket nöjen och många skratt.

Nu har vi varit hemma ett tag och det är ju inte liiite varmt ute. Det är 31,2 grader varmt ute på balkongen just nu, för mig som är känslig för värme så är det ganska olidligt.



Det händer lite i våra liv nu.

Först och främst så har jag några fotningar till veckan med Lotta och troligtvis Affie.

Sedan så gifter sig ju ett par kompisar nu den 1a Augusti som vi ska dit och grattulera. Ska bli mycket trevligt och roligt, dom är ju ett sådant där par som man kan bara inte ens tänka tanken av dem utan varandra.

Pappa har träffat en ny kärlek som vi ser framemot att få lära känna.

Snart har mor och Göte sin bröllopsdag ( den 18:e Augusti för att vara exakt ).


Göte och Mamma ( oredigerad bild )

Per fyller år den 7:e augusti, då blir han 24 år och samma dag så fyller även mitt kusinbarn Theo år, har för mig att han blir 6 år.

Ute på balkongen så växer det så det knakar och vi börjar få en hel del tomater, physalis, gurka och en hel del örter och de vita smultronen.

Sedan här nån dag så måste vi ju ta oss ut till Skoghall och se hur Joppe o Pauline har det och så när mor kommer ner med bilen så ska vi iväg till Norrköping och kolla in Anns och Jakobs nya lägenhet.


Nisse är en av de keligaste och goaste katter jag nånsin träffat på.


Sedan blir det väl ett par till fotosessioner..

Men ja det är lite av det som händer här iaf så ni är lite uppdaterade.



Som sällan tidigare sett

Är så himla nöjd med "min" dator kan jag lova, den funkar skit bra och har extremt bra grafikkort och processor, även om det finns betydligt bättre. Men denna duger mer än väl egentligen men den ska ju klara både spel och framför allt mina fotojobb och även när jag fixar med hemsidorna.

Men det bästa är ju att den är ihopsatt helt själv, ja Per hjälpte ju visserligen till men det mesta har jag gjort själv. Men kan man det bara så är det vidrigt lätt egentligen och jag menar jag har ju länge varit intresserad av datorer. Ett av mina x var ju rätt mycket datanörd om man säger som så och han lärde mig ju en hel del om datorer och delarna i dem men sedan harj ag lärt mig det mesta på egen hand. Är ju kul att veta hur saker och ting fungerar och om det blir fel kunna hitta det, bra att kunna klara sig själv.

Men idag så kommer ju även Pers dator att fungera, vilket ska bli himla skönt. Efter många om och men så hittade vi ju vad det var som var fel och nu ska det väl vara åtgärdat. Så håll tummarna.



Hemma

Är nu sedan i förrgår hemma i Karlstad, eller ja hemma.. men där vi är bosatta då iaf.

Känns bra på sätt och vis men samtidigt förjävligt rent ut sagt att måsta åka ifrån allt där uppe. Vet ju att det inte försvinner och finns ju kvar tills nästa gång vi kommer upp men det gör fortfarande så förbenat ont att lämna och åka ifrån sådant som man håller så kärt.

Väl hemma så finns det en hel del att göra, få iordning alla blommorna och plocka bären och sådant för att sedan behöva städa, främst dammsuga, och så tvätta en massa tvätt och få iordning på djurens boningar samt datorerna.

Balkongen har jag fått till bra så jag är himla nöjd måste jag säga.



Lite packat är det visserligen, men det är ju så jag gillar det helt enkelt.



Så himla skönt att ha en skärm som är bra och funkar som den ska ( just nu iaf ).

Nu ska jag lata mig lite tror jag nog faktiskt.



Åka hem..

På söndag så börjar resan hemmåt och jag kan ju inte påstå att jag vill.

Först kör mor ner oss till Ludvika där vi stannar över natten och sedan så fortsätter vi neröver men nu så kör Kathy, Pers mor, resten av vägen ner till Karlstad.

Ska bli skönt men ändå inte att få komma hem. Vill ju hem och se till blommorna men trivs ju som väldigt bra här uppe i Norrland oxå.


Mor och Götes hus.


Men sedan någon dag efter att vi kommit hem så kommer pappa o Gunilla över en snabbis på besök och kollar läget lite och så, det ser jag framemot.

Nu ska jag gå och vara lite social tänkte jag innan jag ska gå och ge alla fåglarna mat o vatten.



5 år

Imorgon, den 12:e Juli, har jag och min underbara man varit gifta i hela 5 år.

Det har såklart funnits lite turbulens mellan gångerna men för det mesta så har det varit sagolikt bra och vi har haft mycket roligt tillsammans.

Så imorgon för att fira denna dagen så ska vi gå ut och äta, vi har nu bokat bord på Gästgiveri Spjutegården där skulle laga till lite speciellt för vår dag. Så till förrätt får vi Rensteksrosor med pepparotsgrädde och som varmrätt ska vi få helstekthjortfilé med en pepprig eller gräddig sås och potatisbakelse till. Och Göte så söt som han är ska bju oss på detta som tak för jobbet Per gjort här på gården, speciellt de senaste dagarna med höskörden han hjälpt till med.

Blir visserligen ganska tidigt men vi ska väl kanske hitta på något på kvällen oxå men vad har vi inte riktigt kommit fram till, kanske blir till att hyra någon film och bara mysa eller om vi åker och badar eller så, men något ska vi väl hitta på iaf.


Min kärlek ( såhär ser man ut efter skyfflat hö ).

Igår så var det vår 6 års dag, dvs det var 6 år sedan som vi träffades och blev tillsammans. Den firades inte något direkt mer än att vi sa grattis till varandra för det känns som bröllopsdagen imorgon är lite större samt att de bästa presenter och gåvor vi kan ge till varandra är ju just varandra. Visst har det varit paus en gång och små gräl ibland men vi har alltid på sätt och vis ändå varit tillsammans och vi har hela tiden varit gifta och vi har alltid älskat varandra.

Jag är så glad som har Per som står ut med mig och mina egenheter och som faktiskt älskar mig även för mina jobbiga drag och inte trotts dem.
Han finns alltid där och lyssnar och ställer upp. Han gör verkligen allt han kan och lite mer, visst händer det att jag blir arg på honom och han på mig, men det hör ju till och i slutändan så är det ju sådant som gör saker och ting bättre.

Älskar dig min underbara man.




Sommaren är kort

Ja på något vänster så är den kort, eller ja den pågår väl iof ett längre tag men den är helt klart för kort för min smak även om jag nu gillar alla årstider på sina sätt så är detta nog en av de bästa tiderna.

Det är väl främst för att växtligheten ser ut att må som bäst och ja jag älskar ju att hålla på med mina blommor och växter.

Som ni säkert vet har vi ju hållit på att kolla efter ett nytt boende, har hittat en del lockande alternativ men i slutändan har dom ändå varit på tok för långt från Karlstad för att det ska funka, speciellt med tnake på att bara jag som har körkort.

Vi har ju även ett tag snackat om tillbaka till Skoghall, vi mådde ändå bra där och trivdes gjorde vi ju båda mycket väl. Har kollat på lägenheter och hur och ja allt där ute sedan kanske ett halvår tillbaka men inte hittar vi något som passar oss heller. Det bästa skulle ju vara ( beroende på utgifterna givetvis ) om vi kunde på någe sätt göra nån deal med svärfar och vi fick bo i huset.

Kravet på en vettig uteplats eller balkong är risken att det är för stort och sätter ganska många käppar i hjulet, men vi ska ju inte flytta bara för att flytta utan ska ju passa oss och dom behov vi har, samt att man ska må bra av att bo där. Jag menar mår man dåligt av att komma hem så.. ja det säger ju allt enligt mig.

Dock köpa lägenhet gör vi nog inte då det kan ta ett litet tag att bli av med dem och vi hade bara en jädra tur förra gången att vi fick den såld så precis så att vi slapp dubbla hyror. Sedan det enda jag lägger undan pengarna från försäkringen och allt det till är handpenning till ett hus och inget annat, skulle inte falla mig in att köpa en lägenhet för dem om jag ska vara ärlig. Möjligtvis ett radhus..


Drömmen...

Men vill ju inte riktigt bli för fast där nere ifall att nu det blir jobb här uppe för då måste vi ju kunna flytta ganska fort.. men ja.. vi får väl se.. är ju tämligen nöjd med den balkong vi har nu och ja lägenheten duger väl den med.. men ja balkongen är väl i det minsta laget för mig.

Blir ju inte alls sugen på något eget när man är här precis. Gud vad jag längtar efter en egen bondgård.



Galla

Det gör mig så ont att se min älskling ha så ont.

Per verkar ha fått lite problem med gallan igen, inget roligt alls det kan jag lova. Tack och lov verkar det gå över om inte och det blir värre får vi fökja sjukvårdsupplysningens ord och åka in till Sundsvall akut ( det är ca 7 mil för den som inte visste, härifrån till sjukhuset ).

Håll tummarna på att det går över..



Vida vyer

Trivs så himla bra här i Norrland och känner mig lugn och ja jag känner mig hemma här, för i grund och botten är detta ändå mitt hem, hemma.

Min kamera verkar börja vara nära på att strejka för avtryckar knappen är inte alltid med och det börjar väl märkas att den är några år och inte i något skick att skryta över. Det blir ett nytt batteri när vi kommer hem är det tänkt men det hjälper ju inte om resten skiter sig.

Men till hösten, beroende på ersättningen förståss, så ska det tametusan bli en ny kamera och denna gången ska den vara ny och inte begagnad.

Oxå beroende på ersättning så står det mellan en Canon EOS 5D eller en Canon EOS 1D ( av något slag ), kan ju nämna viss prisskillnad på dessa men inte utan anledning. 5D är ju en proffsig kamera men 1D är ja BETYDLIGT bättre.



Hos Pappsen

Sitter nu hos pappa och lyssnar på "pappa"musik ( som är typ 50 tals rock och liknande ) medan han gör sin välkännda och helt gudomligt goda Spagetti och Köttfärssås.

Är så fruktansvärt hungrig just nu så det ska ju som inte bli lite gott att få äta det. Vi har spelat lite kort och pappa har suttit och halvsovit eller ja smådäckat, ganska sött och roligt att reta honom för.

Min farbror var över på besök en snabbis och visade sin nya bil som han precis köpt, kul att se honom och han hade ju ganska nyligen kommit ut ur fängelset.

Är så kul att se så väl Per o pappa kommer överens, dock en tragisk detalj finns ju där och det är att han kommer ju bättre överens eller ja rättare sagt har roligare med min far än med sin egen samt att han ser mer upp till min pappa. Klart jag tycker det är kanon att Per ser upp till min pappa så mycket och kommer så bra överens men det gör mig så ont att han och hans egen far inte på långe vägar har samma bra relation.




Imorgon

Imorgon så ska vi till far och hälsa på, det ser jag framemot.

Får hoppas att det är fint väder nudå så vi kan vara ute så Gunilla inte behöver bli så sjuk, hon är så allergisk så hon klarar inte riktigt av Loke. Vi får se lite hur det går då Gunillas barnbarn är på besök och ja även om hon är söt och så så har jag, Loke o Per ganska svårt för barn. Finns bara ett väldigt litet antal som jag faktiskt tycker om.

Mest orolig för hur Loke ska reagera, förhoppningsvis så går det bra men han har ju inte riktigt varit så glad bland barn vid tidigare tillfällen.

Men funkar det inte så får väl vi sitta ute med pappa och gunilla får vara inne och tahand om Amanda ( som jag har för mig att hon heter ) helt enkelt.

Nu är det mat som gäller och sedan ska fåglarna få sitt.



Fadern och Modern

Idag har vi varit och hämtat volvon från han som skulle fixa till den lite innan den ska besiktigas. Nackdelen med att göra så är att fel som man tidigare inte visste om eller blev informerad om dyker upp och gör det plötsligt mycket dyrare än väntat.

Kammremmen är det stora måstet att bytas nu innan vi kan åka hem med den då den inte är bytt på 20000 mil, och ja det är ju som verkligen inte något att rekomendera. Kalle som fixat med bilens tills nu här går på semster nu idag och är sedan borta under perioden som vi är kvar här uppe. Vi åker ju nämligen hem den 13:e juli, så som det ser ut just nu så är det mamma som skjutsar ner oss igen.

Blandade känslor kring det att åka neröver tyvärr. En del utav mig längtar ner medan en annan del helst av allt skulle vilja bara få stanna här.

Nej nu ska jag ut och kolla till och ge fåglarna mat o vatten.



Och han sa ja

Om några dagar så firar vi den dagen som vi sade ja till varandra, lovade trohet och kärlek genom vått och torrt och om att alltid finnas där.

Vi hade tänkt att för en gångs skull faktiskt gå ut och äta något på en riktig restaurang för att fira vår dag, 5 år det är ändå ett bra tag måste jag säga och ja självklart så satsar vi ju på längre ändå.

Så den 12:e Juli har vi varit gifta i hela 5 år, vi har haft det bra även om vissa dagar kanske inte varit de bästa.

Han finns alltid där för mig och lyssnar alltid även om konsentrationen sviker emellanåt och responsen kanske inte alltid är på topp så vet jag ändå att han gör allt han kan och det är ju ändå det som i slutändan är det viktiga. Dvs det är ju insatsen och inte alltid resultatet som betyder något, ja inte allt iaf.

Gud va jag älskar dig min underbara man, min ljuvligt bästa Per Hassel.

I år ska jag få tummen ur dessutom och ändra mitt namn, börjar med det som dubbel namn visserligen så det blir Eklund-Hassel ett tag innan jag tar bort Eklund helt och bara heter Hassel. Evelina Hassel.



Sommarsol och fint väder

Har av någon anledning ( skyller på dig J-Fox ) på senaste tiden blivit så hiskeligt sugen på att spela WoW igen, och så ska det allt bli.

Det är ju en hel del att göra här under dagarna det är det ju och inte så att man alltid hinner med det när man är här uppe, men måste få spela lite även om det kommer lagga något så fruktansvärt på den här datorn och detta bredband, men jag tror ändå att det kommer vara värt det.

Annars så händer det en hel del här uppe trotts allt. Vi har varit och kollat på en Star Wars utställning uppe i Örnskoldsvik och har börjat jobba med en hemsida åt Mamma och Göte, Norells El och Lantbruk. Ska kanske göra nån liten sida åt Benka o Lotta oxå, men vi får väl se.

Har fotat en hel del nu när vi varit här men inte så mycket som jag kanske viljat, men vi är ju här ett tag till.

Först var det ju meningen att vi skulle åka hem den 11:e Juli men har nu bestämt att skjuta fram det tom den 13:e Juli, då den 12:e Juli är vår bröllopsdag och vi vill inte direkt fira den i en bil ( meningen att vi skulle fortsätta från stoppet i Ludvika den dagen ) utan har bestämt att vi ska gå och käka en god och trevlig middag på Gennys här i stan istället och göra något lite mer speciellt av dagen än att bara sitta och glo. Vi firar då att vi varit gifta i 5 år ( och den 10:e Juli så firar vi att vi varit tillsammans i 6 år ).

Mitt hår börjar bli ganska långt nu, vilket känns oerhört skönt om jag ska vara ärlig. Ska kanske bleka det sedan, men vi får se.

Volvon som vi ska få låna går det lite sådär med då mekanikern inte riktigt hittar ett fel på den eller ja han kan inte riktigt komma på vad det är som gör att den rycker till som den gör på låg fart. Men den är riktigt fräsch ändå och bra med plats samt att den har AC, som jag tror är fixad, och den har en fungerande stereo. Hur den är att köra vet jag inte riktigt ännu, men ska testa den nu här efter fredag då vi får hem den hit.

Vi har det riktigt skönt och det var verkligen välbehövligt att få komma iväg såhär på lite semster.



RSS 2.0