Sommarsol och fint väder

Har av någon anledning ( skyller på dig J-Fox ) på senaste tiden blivit så hiskeligt sugen på att spela WoW igen, och så ska det allt bli.

Det är ju en hel del att göra här under dagarna det är det ju och inte så att man alltid hinner med det när man är här uppe, men måste få spela lite även om det kommer lagga något så fruktansvärt på den här datorn och detta bredband, men jag tror ändå att det kommer vara värt det.

Annars så händer det en hel del här uppe trotts allt. Vi har varit och kollat på en Star Wars utställning uppe i Örnskoldsvik och har börjat jobba med en hemsida åt Mamma och Göte, Norells El och Lantbruk. Ska kanske göra nån liten sida åt Benka o Lotta oxå, men vi får väl se.

Har fotat en hel del nu när vi varit här men inte så mycket som jag kanske viljat, men vi är ju här ett tag till.

Först var det ju meningen att vi skulle åka hem den 11:e Juli men har nu bestämt att skjuta fram det tom den 13:e Juli, då den 12:e Juli är vår bröllopsdag och vi vill inte direkt fira den i en bil ( meningen att vi skulle fortsätta från stoppet i Ludvika den dagen ) utan har bestämt att vi ska gå och käka en god och trevlig middag på Gennys här i stan istället och göra något lite mer speciellt av dagen än att bara sitta och glo. Vi firar då att vi varit gifta i 5 år ( och den 10:e Juli så firar vi att vi varit tillsammans i 6 år ).

Mitt hår börjar bli ganska långt nu, vilket känns oerhört skönt om jag ska vara ärlig. Ska kanske bleka det sedan, men vi får se.

Volvon som vi ska få låna går det lite sådär med då mekanikern inte riktigt hittar ett fel på den eller ja han kan inte riktigt komma på vad det är som gör att den rycker till som den gör på låg fart. Men den är riktigt fräsch ändå och bra med plats samt att den har AC, som jag tror är fixad, och den har en fungerande stereo. Hur den är att köra vet jag inte riktigt ännu, men ska testa den nu här efter fredag då vi får hem den hit.

Vi har det riktigt skönt och det var verkligen välbehövligt att få komma iväg såhär på lite semster.



Kommentarer
Postat av: Räv

Vi har fortfarande varit tillsammans längre än er ;)



Och klart man är sugen på att spela wow :D

2008-07-03 @ 16:08:38
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Räv:

hehe ska man räkna hur länge vi varit tillsammans så har vi ändå varit det längre än er, visst själva pausen kan räknas bort men vi har ju tid både innan och efter det :D

Men sedan har vi ju varit stadigt gifta i 5 år :D



hehe :D

2008-07-03 @ 19:52:04
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0