Sommar och sol

Satt och kikade igenom lite bilder från förra sommaren och nog längtar jag allt tills det att värmen återvänder, lite iaf.

Jag gillar vintern men vid det här laget börjar man bli lite less, samt att det känns som det är så mycket mer man kan göra på sommaren.

I år hoppas jag på att det blir iaf en cruising, var för länge sedan nu och det känns som jag säger det varje år att det ska bli ändring. Funderar på och ta mig uppöver till den i Timrå är, så får man ju passa på att träffa lite familj dessutom.


Vi stannade så far fick ta en bild när jag kör Dodgen.

Fast det var roligt förra sommaren att köra runt i pappas Dodge och spana på naturen oxå.

I år SKA jag ner till Malmö en sväng när det är sommar, ja jag hoppas jag ska kunna göra det iaf. Fick ju höra så om hur fint det var där på sommaren men så missade man allt.

Blir väl att åka hem till Norrland oxå ett tag.

Men just nu är jag nöjd bara våren tar och kommer och snön försvinner så vägarna blir lite roligare.
I can´t help..

Jag säger då bara det..

Fan Fan Fan..

Det är lite så det känns, okej inte bara så men jag vet bara inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Visst jag är singel och jag är redo att gå vidare, det har jag varit ett tag men samtidigt så kommer vissa saker som man glömt tillbaka till minnet och man börjar bli grymt rädd för att bli sårad.Men visst, kärlek och så är ju en underbar känsla och jag tar ju risken att bli sårad hellre än att inte få uppleva det alls.
Veckans Låt.

Denna veckan blir det en låt som jag bara helt enkelt har fallit för.

Har nyligen börjat lyssna på Magnum och kommit fram till att dom är riktigt riktigt bra, men gillar ett par låtar speciellt mycket. Varav denna är en utav de där lite mer speciella låtarna.Magnum - Last Dance

Den är ja, väldigt bra..
Veckans Låt.

Denna vecka så blir det en låt som jag kommit att tycka mycket om.

Det finns mer bakom denna än att den är en bra låt för min del. Finns ett riktigt trevligt minne bland annat..Hedningarna - Drafur och Gildur

Den får mig att drömma lite..

Ska man vara rädd?

På den senaste tiden har det tydligen varit skjutningar här på Kronoparken.

Jag vet inte riktigt om man ska vara rädd för att gå ut på natten eller ej egentligen, för det första verkar denne hålla till på södra Kronoparken och verkar dessutom rikta in sig mot dem med utvandrarbakgrund. Men med tanke på tiden så vet man ju inte om det hör till en slump eller ej, menar det lär ju inte varit så mycket folk att välja på utomhus den tiden.


Utsikten från balkongen.

Känns ju inte helt tryggt kan jag inte påstå, men samtidigt så verkar denne inte vara direkt inärheten av där jag bor. Men man vet ju aldrig, så stort är ju inte Kronoparken precis och det finns ju dem man bryr sig om som bor desto närmre.

Får hoppas det inte händer något mer allvarligt nu bara.
Malmö

Snart bär det neröver till Malmö för min del.

Den 10e åker jag ner och kommer hem den 14e igen. Åker ner bland annat för att jag ska hänga på syster och se John Lindberg Trio som hon har fixat en spelning med och jag vill ju vara med när det är hennes första egna så att säga. Dom kommer spela på Inkonst den 11e  för den som vill åka och kolla.
Var prat om att jag eventuellt skulle hjälpa till och sitta i kassan, vilket jag gärna gör för att hjälpa syster, men är inte säker på hur det blev med det riktigt.

Blir lite möten som jag ser framemot, endel mer än andra, väldigt mycket mer. Ska bli kul att komma till Malmö igen iaf, jag tycker verkligen om den staden. Än så länge åtminstone.


Systers vardagsrumsfönster

Finns endel andra saker jag skulle vilja vara där för, men man kan ju inte få allt. Detta ska iaf bli grymt roligt och det är ju så himla mysigt på möllan.
Annat

Har haft mycket annat för mig, eller egentligen inte.. bara haft väldigt mycket att tänka på på sistone.

Saker jag inte riktigt känner mig bekväm att skriva helt öppet om trotts allt.

Men jag ska komma igång med bloggandet och allt sånt så småningom tänkte jag, men jag saknar inspiration och ork.Egentligen förstår jag inte varför jag inte vågar skriva öppet om det som är i mitt huvud, jag har ju lovat mig själv att alltid vara öppen. Men jag tror väl det inte känns som det skulle vara till någon hjälp och jag vet inte om man skulle få så mycket förståelse för det hela.

Vill man veta så får man fråga istället..

Gårdagen

Dagen igår började inge vidare kan jag inte påstå men blev allt eftersom bättre och bättre.

Fick hem den nya bokhyllan igår så nu får man väl förhoppningsvis lite mer ordning. Fick även en sen julklapp av Pers pappa, ett presentkort på IKEA, så det var himla roligt.


i brist på annat..

Kvällen innehöll fortsatt limmande utav mina Warhammer 40k figurer, så snart kan jag vara med och spela med dem. Det har ju blivit att dom legat lite pinsamt länge utan att jag tagit tag i det hela.

Känns som det är lite segt just nu men jag har av någon anledning varit väldigt trött sedan jag kom hem, vet inte riktigt vad det beror på.
Stanna kvar..

Vet i ärlighetensnamn inte riktigt hur jag ska hantera det längre..Känndes för öppet, men låter bilden vara kvar iaf..
Snö

Det snöade en hel del när jag var uppe i Norr.

När jag åkte därifrån så var det tydligen där ( i Härnösand ) det var mest snö i hela Sverige, vilket man kunde förstå. Det känndes nästan lite bisarrt så mycket snö det kom ett tag.

Men det snöade inte hela tiden utan var ju ett par riktigt fina dagar här och där.


Men vi tog oss dock upp en bit i skogen för att testa å skjuta lite.

Jag är dock väldigt glad för all snö, för det är så det ska vara vid jul anser jag. Sen att man inte kunde vandra ut i skogen direkt var väl en liten besvikelse men hade det skoj ändå och riktigt mysigt.
Veckans Låt.

Denna vecka blir det en låt som jag på sistone har lyssnat väldigt mycket på.

Kan inte riktigt sätta fingret på vad i den som jag gillar, för det finns ju delar av den jag inte alls tycker om dessutom. Men eftersom den går på repeat så får det bli denna veckans låt.Scar Symmetry - Ghost Prototype II ( Deus Ex Machina )

Enjoy.
Vinterkylan

Är tillbaka i Karlstad igen efter en underbar julhelg i Norrland.

Det är dock fruktansvärt skönt att vara hemma igen faktiskt, finns mycket här som man känner att man har saknat.

Ska lägga upp lite bilder och så här sedan tänkte jag, när jag får tummen ur.

Mycket tankar i mitt huvud just nu..
RSS 2.0