Seg o slö

Ja jag vet att det går förbanat segt med mitt uppdaterande av denna bloggen, men till mitt försvar så är det förböveln semster och jag har en del annat att göra.

Men vi har det riktigt trevligt men det är mycket som det funderas på, även i skrivande sund.

Jag har fått karln att skapa en blogg ( http://prazzel.blogg.se ), han är väl ungefär lika aktiv som jag att uppdatera men lääääs den ändå.

Nu är jag så himla less på detta tangentbordet att jag inte tänker skriva något mer, allt man skriver kommer inte riktigt med om man säger som så.

Gonatt gott folkKänns som hemma

Måste ju vara helt ärlig och säga att det känns som om man är hemma igen, har ju saknat mitt Norrland så mycket.

Ikväll så blir det att åka ut till Åstön tillsammans med moster och mina kusiner, ja självklart med mor o Göte o min karl och syster och så. Ser verkligen framemot detta, ska bli trevligt så får vi se om min morbror är med han oxå, men det tvivlar jag starkt på men kan ju visserligen vara helt ärlig och säga att det spelar ingen som helst roll eller ja.. egentligen så föredrar jag om han inte kommer med.

Skönt att få åka lite bil oxå och åka förbi Söråker där jag bodde som liten, det ligger på vägen ut till Åstön. Härifrån Älandsbro till Åstön är det väl runt 6 mil tror jag så det är inte speciellt långt ändå.

Per trivs även han ganska bra här uppe, han gillar naturen och folket och även han mentaliteten som till stor del skiljer sig från den i Karlstad ( självklart inte alla men många ). Men om vi flyttar hit eller om vi stannar i Karlstad är inte ens i närheten av bestämt ännu, så mycket som spelar in så det kommer nog ta ett tag att bestämma sig.

Vi måste ju räkna in boende och kostnader till att börja med och efter det så kommer det ju möjligheten till jobb och så. Sedan har vi ju det där med vänner, familj och bekanta och diverse kontakter som spelar stor roll och en av dom faktorer som gör detta valet så satans svårt. Sedan kommer ju foto, både sett från privat och från företagssynvinkel.

Det är så himla svårt..


Frukost

Idag var början på min nya frukost.

Har kommit fram till att jag ska ha frukt till frukost för det kan jag så gott som alltid äta, mot för problemen jag kan ha med bröd och liknande.Såhär såg dagens frukost ut, bären var fortfarande frusna och allt som ska vara med var inte riktigt med så den var ju ja inte fullskalig så att säga men fortfarande god, uppfriskande och det känndes ju bra iaf. Men det blir nog lite bättre imorrn då det inte är lika improviserat som det ändå var idag.

Har ju planerat detta ett tag och så men inte kommit till skott, så passade på när vi var här uppe och jag hade det i skallen. Får se hur det fortlöper helt enkelt, men vi hoppas allt på det bästa.


Midsommar

Midsommar var mycket trevlig, men ja återkommer till det ämnet lite senare när jag ids skriva.GLAD MIDSOMMAR på er gott folk!


Norrland

Är uppe i Norrland just nu så mitt bloggande är väl tämligen långt ifrån aktivt just nu.

Men så ni vet vart lilla jag tog vägen, men trevligt som tusan har vi det allt här.

Jag undrar ja..

Undra om man kan få karln att börja blogga?

Fast jag tror nog det inte är nån de att försöka få honom att testa, eller? Hmm jag tror nog jag ska testa iaf elelr åtminstone föreslå det för honom.

------------------------------------------------------------

Lite uppladdning av diverse bilder:

Semester

Ska bli så himla skönt att komma iväg på semster.

Semster.. för mig är det att komma bort från det vardagliga livet, att ta en paus från det som är svårt och jobbigt och för att få ladda upp sina batterier.Det handlar inte om vart man åker eller ens att man åker utan om vad man gör egentligen. Visst så är det mycket lättare att ta just den där pausen om man åker iväg och gärna till ett ställe där man inte alls behöver tänka det minsta på de vardagliga ting som att tex behöva göra mat osv.

I övermorron så bär det av, äntligen, då får jag min efterlängtade semester.

Om det ändå

Så vad är det som händer i mitt liv just nu då?

Ja vi håller på att ska sälja den lille bilen GEG, en liten golf som tyvärr nått vad vi tror är slutet på sin resa. Vi får väl se vad som händer och fötter med den, det var ju inte lite folk som var intresserade utav den.

Utöver det så kommer lilla mor ner imorgon och i övermorgon så far vi upp till Norrland, mitt underbara Norrland, där vi blir i 2 - 3 veckor. Riktigt hur länge och ja när vi ska åka hem är inte riktigt bestämt ännu men vi tror väl att det blir nångång runt 6:e Juli som det bär av hemmåt. Men vi lär var inte vara hemma förrns den 8:e då vi ska stanna till i Ludvika oxå hos svärmor. Men som sagt så är det inget som är riktigt bestämt ännu.Idag blir det till att städa lite så vi kommer hem till ja ett någolunda fint hem, så fint som det nu kan bli eller vi orkar göra det.

Så rätt logiskt så kommer nog antagligen bloggen vara oaktiv medan vi är där uppe i Norr.


Ett nytt försök, igen

Happ, känns som jag ger upp på mina bloggar ganska kvickt numera så vi får väl se lite hur det blir med denna.

Jag är helt enkelt för lat för att orka engagera mig för mycket nu i en blogg, men ja jag ska försöka iaf.

Annars så har jag ju den på aftonbladets bloggar och så har jag ju en fotoblogg här på blogg.se som går att kolla in annars, dock är dom inte heller så aktiva just nu. Men det blir väl kanske mer när vi kommer hem ifrån Norrland.Annars så är det meningen att denna bloggen ska handla om just mitt liv och vad som försigår i huvudet på mig. Så det kommer handla om allt från natur till politik till ja alla tänkbara åsikter egentligen.

Enjoy

RSS 2.0