Jobbelijobbigt

Idag så har Per möte tillsammans med sin arbetsgivare och arbetsförmedlingen.

Är lite nervös vad som ska sägas och att Per ska gå med på något som han egentligen inte riktigt vill. Men jag hoppas att arbetsförmedlingen håller honom lite bakom ryggen och att det blir en heltidsanställning och inte 90% som det varit på tal om. Det återstår att se när han kommer hem, om han nu kommer ihåg vad som sagts dvs.



Men jag hoppas dom iaf kommer fram till en anställning iaf och att dom kan skriva på papper, det rör sig ju inte om så vidare mycket tid kvar nu innan det blir Januari och det är meningen att anställningen ska träda i kraft.

Får hålla tummarna på det bästa men Per och ja även jag har kommit överens om att under 90% anställning godkänner han inte. Vi får se och hålla tummarna att det går bra på mötet idag helt enkelt.



Kommentarer
Postat av: Räv

Så ni skulle säga nej till säg 80% jobb? Är inte det 80% mer än vad som annars skulle erbjudas?

2008-12-01 @ 14:40:25
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Evelina

Räv:

Ja det skulle vi faktiskt göra med tanke på vad som skulle bli.. Det ekonomiska skulle inte göra någon som helst skillnad motför vad arbetslösheten ger idag förutom att han behöver jobba på ett ställe som inte behandlar honom särskillt bra eller följer sveriges alla lagar.. så vid 80% är det inte värt det helt enkelt.

2008-12-01 @ 14:44:18
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Palle

Fast om man jobbar får man ju både meriter och erfarenhet vilket man inte får av att sitta hemma. Plus att staten inte behöver betala ut massa bidrag. Jag tycker själv att jobb alltid går före arbetslöshet även om det inte gör någon ekonomisk skillnad, men det är bara min åsikt.

Kul att han fick 100%!

2008-12-01 @ 16:24:31
URL: http://wiretrap.blogg.se/
Postat av: Evelina

Palle:

Jovisst är det ju så att både meriter och erfarenheter är något väldigt bra att ha. Men vi sitter inte i den situation där vi kan vara så generösa på den ekonomiska biten. Men nu löste det sig ju iaf så :D

Tack, jo helt underbart. Äntligen kan man andas ut :D

2008-12-01 @ 20:04:41
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0