Come back to me

Helgen har varit riktigt trevlig och det har verkligen varit obeskrivligt skönt att ha Per hemma flera dagar så att han har kunnat ta det lite lungt och få ta igen sig lite, samt att få gosa på honom givetvis.

I Fredags så städades det en del och sedan på kvällen blev det rollspel tillsammans med Patrik och Peter, det var riktigt roligt. Dock var vi tvugna att avbryta lite tidigare då Peter skulle upp och jobba dagen efter. Men det var som sagt roligt och vi hade det riktigt trevligt.


Per som SpelLedare

Sedan i Lördags så städades det väl lite till och sedan tog vi det lungt med god mat och lite film på kvällen. Vi hade en riktigt mysig dag tillsammans.


Segar i soffan

På Söndagen bjöd vi över Joppe och Pauline på middag, blev grytstek med potatisklyftor och brunsås och lite annat smått och gott till. Riktigt gott blev det och var himla trevligt sällskap vid bordet. Senare på kvällen kom Peter och Patrik igen och vi spelade ännu mer rollspel tillsammans med dom allihopa.


Rollspel på gång

Igår, Måndag, tog vi det mest bara lugnt och pratade lite och mös och sedage i princip. Gjordes inte mycket nytta direkt men det var himla skönt. På kvällen kikade vi på film och gjorde det riktigt mysigt.


Patrik och Peter.

Vi har haft en riktigt härlig helg fylld med en massa skojigheter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0