Myskväll

Igår kom dom från Mobilateamet och såg till att vi städade lite, hon dammsög och torkade golven medan Per plockade lite vid sin dator och jag plockade och dammtorkade alla hyllor och bord och andra ställen där dammsamlas.

Det blev himla rent och fint och vi fick bekräftat på att vår nya fina dammsugare suger, rättare sagt så verkar den hålla på att haverera. Jätte roligt eftersom den är som sagt ny. Vi hann använde den 2 - 3 gånger och då var ljudnivån ändå behaglig, så behaglig en dammsugare nu kan låta. Men redan då blev den nästan glödhet, så vi har tagit det försiktigt med den då vi hade vår första dammsugare i åtanke som smälte plasten runt motorn och luktade jävligt bränt. Denna verkar inte riktigt bli lika varm, inte lika hemskt varm iaf, men nu låter den som bara fan, Per mätte och det låg på ungefär 100 decibell. Det gör ont i öronen att använda den.

Vi ska lämna tillbaka den tänkte vi här efter jul när vi kommer hem igen och se vad som kan göras. För sådär kan det helt enkelt inte vara.

Efter att vi städat åkte vi iväg på affärn för att handla lite till maten och så jag kunde göra någon form av julblomsterarrangemang. Det blev kanske inte det vackraste men det duger.


Mitt rätt stora blomsterarrangemang. Upptäckte inte förrns efteråt att Amaryllisen är röd och hyacinterna är vit och blå, precis som kulorna är.

Till middag blev det Panerad kyckling med klyftpotatis och aioli för min del och en kall sås för Pers del. Gott så ändå in i helsike blev det iaf.

Efter maten hade vi fixat lite ost och kex, dock blev det inte så mycket ätet då vi satt och spelade Settlers.


En rolig runda med Settlers, ost och kex samt lite musik från Pers mobil ( som ligger på ett av ljusen ).

Det var en riktigt mysig kväll och vi hade himla trevligt.

 

 


Kommentarer
Postat av: kaka

Mobilateamet, vad är det? o.O

2009-12-06 @ 14:08:15
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Kaka:

Det är en insatts som vi får som hjälp för att skapa rutiner och så som vi pga våra diagnoser har extrema problem med. Det finns ju olika saker som dom kan hjälpa en med beroende på vad man nu har problem med. :)

2009-12-06 @ 21:15:02
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0