Sömntutor

Har två riktiga små sömntutor här hemma just nu, dom sover och sover. Inte för att jag klagar, man kan ju smälta för mindre.

Dom har lekt lite och ätit lite så nu är det sova som gäller. Det är så roligt att se Loke med Ymer, han skiner upp så när dom leker och det är så underbart att se lille Ymer jaga efter Loke med sina små klumpiga steg, sådär som valpar gör.



Han var verkligen jätte duktig inatt och sov hela natten utan några som helst problem. Vi trodde vi skulle bli vakna större delen av natten.

Under dagtid gillar han att däcka i famnen.



Snart dags för en till måltid för lill token. Han ska ju ha 4 mål om dagen, men han är riktigt duktig på att äta, något som Loke aldrig varit. Men börjar bli lite  bättre nu han med då det finns viss konkurens om maten.

Ikväll när Per kommer hem från jobbet ska vi kolla filmen som vi fick med från uppfödarna.



Jag har varit duktig idag oxå och fixat så att Ymer oxå har försäkring nu. Valde samma som vi har till Loke, 8000 kronor i livförsäkring och upp till 20 000 i vetrinärskostnader vid olycksfall. Vi passade även på att teckna olycksfalls försäkring för Per och mig oxå eftersom det var så himla billigt och det är ju alltid bra att ha, har jag lärt mig. jag menar 60 kronor i månaden för oss båda är ju faktiskt inte speciellt mycket.

Är så nöjd och det känns så oerhört bra.



Kommentarer
Postat av: Ann

Naaaaw... Vilken sötis! :D

2009-02-21 @ 16:19:34
URL: http://porkandbeans.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilka sötisar! :-D

2009-02-22 @ 12:00:20
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: pixi

svar: Det är fotat av Peter M, http://www.modellbilder.se/portfolio.php?id=26323

2009-02-23 @ 23:52:45
URL: http://pixi.devote.se
Postat av: thessie's fashion & life ♥

(Lite reklam, men bra reklam!)

Jag uppdaterar min blogg varje dag och har min egna videoblogg. Titta gärna in hos mig, :) och säg vad du tycker! Jag behöver både ros och ris. Om du vill prenumenera på mig så prenumenerar jag gärna på din fina blogg! Ha en fin dag, :) Kram.

2009-02-24 @ 12:53:25
URL: http://thessigathess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0