Kammarrätten

Ja då har jag fått brev från Kammarrätten angående prövningstillståndet om min överklagan.

Kan ju i ärlighetens namn säga att jag inte riktigt luskat ut om dom godkännde min ansökan om prövningstillsånd och därav kommer ta upp min överklagan eller inte. Men jag ska ringa dom här om en liten stund tänkte jag och fråga vad dom menar och även då passa på att kolla lite hur lång tid dom tror att det kan tänkas ta med överklagan om dom nu kommer ta upp den.

Skönt iaf att börja få lite svar rörandes den frågan oxå och ännu skönare skulle det vara om dom faktiskt tog tag i överklagan, godkännde den och satte allt i rullning innan sommaren börjar på riktigt. Vilket den gör här nu vid midsommar enligt mig.

Hur lång tid det skulle ta att få pengarna och så vet jag ju inte men dom skulle inte sitta fel nu här för då kunde man verkligen få slippa soss om det krånglar sig med Pers eventuella jobb.

Man kan ju drömma iaf..




Kommentarer
Postat av: Kaka

Vad är det nu du överklagar, jag känner att jag inte minns/vet riktigt alls vad det är. Jag kan säkert hitta det om jag letar i bloggen, men jag chansar och frågar istället.

2009-06-11 @ 21:03:48
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Kaka:

Överklagar försäkringskassans beslut om Aktivitetsersättning. Vi har väl haft lite otur med att missförstå vad för intyg och så vi skulle haft med så det har blivit avslag tidigare och är därför nu uppe i Kammarrätten med rätt intyg denna gången :)

Ja men jag tycker det är jätte bra att du frågar :D

2009-06-11 @ 23:11:16
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Sara

Håller tummarna för dig :) Kram

2009-06-12 @ 09:39:59
URL: http://mammatillangelina.blogg.se/
Postat av: Evelina

Sara:

Tack så hemskt mycket.

Kram

2009-06-12 @ 13:36:53
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0