Alive

Nu har Loke varit på rehabiliteringen och det såg riktigt bra ut tyckte dom.

Jag är glad att vi aldrig gav upp på honom. Nu när han blivit så bra som han blivit så berättade dom lite mer. Specialisten sa det att hans jobb är ju bland annat att uppmuntra till att kämpa, men att förra gången såg det inte alls bra ut ( även om dom sa att han kommer bli återställd så var det för att få oss att inte ge upp ).

Där han opererades trodde dom inte att han skulle bli bra utan måsta avlivas, en tanke som skrämmer mig väldigt mycket att dom inget sa. Dock är jag samtidigt väldigt glad att dom inte sa något utan fick oss att kämpa med Loke.

Men vi såg ju livslusten i hans ögon och att han ville ju verkligen, så då kan man ju inte bara ge upp. En sak hade ju varit om han inte orkat något och mått dåligt, men nu när han hade sånt glatt humör och var så glad så går det inte att bara sluta kämpa, hade ju varit ohumant annars..

Men idag motbevisade Loke dem alla och visade att han både vill och kan. Dom blev himla glada av att se honom gå. Nu skulle dom på veterinärskliniken här skicka ett medelande till Strömsholm och berätta att Loke kommer bli helt återställd.

Det har tom blivit så bra att Loke inte kommer behöva någe mer rehabilitering heller, men vi har tänkt att vi ska försöka boka in någon till tid iaf för det skadar ju inte att Loke får simma lite och att dom fortsätter att hålla lite koll på honom att det blir bra.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0