Lägenhet

Som de flesta nog vet vid det här laget har vi hållit på att kolla på lägenheter, braaaa länge, detta är då främst ute i Skoghall eftersom vi längtar tillbaka dit ut så pass mycket och vi båda mår så himla mycket bättre där. Är liksom lite lugnare..

Iaf så har vi hittat en helt perfekt lägenhet som är så obeskrivligt.. ja perfekt för oss. Nu är det ju så att vi inte har jobb själva ännu och inget kapital direkt så därför måste det ju lånas, men av banken blir det ju inte då vi inte har jobb om nu inte våra föräldrar vill gå i borgen för oss.

Har än så länge bara pratat med mamma om det och hon tror inte dom kommer godkänna henne, men vad jag tolkade det som så var hon iaf beredd på ett försök och att ställa upp om dom skulle godkänna henne. Men vi ska även höra med fler av våra föräldrar just för att det ska vara så många med som möjligt.

Det är en 2a med en boyta på 53 kvm och förråd på 7 kvm. Vad säger man, den är perfekt för oss och den ser även jätte fräsch ut. Jag hoppas det går och att vi får.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0