Jul

Jag undrar jag hur det kommer att bli slutligen här till jul.

Upp till Sundsvall ska vi ju givetvis som varje år, men hur är ju frågan.

Första alternativet är ju att vi tar volvon själva uppöver, men om det blir eller inte beror lite på vad verkstaden säger på torsdag när de ska kolla den. Antagligen är det så det blivit kondens i tanken och därav blivit en ispropp som gör att det inte pumpas tillräckligt med soppa. Men det återstår att se vad dom säger. Kan dom inte hitta felet eller det tar längre tid än trott att åtgärda så går det över till alternativ två.

Det andra alternativet är ju då att mamma kommer ner och hämtar oss.

Ska oavsett hur vi tar oss upp dit bli himla skönt att få komma bort och att faktiskt få komma hem lite. Har saknat Norrland extremt mycket den senaste tiden, med allt vad det innebär.



Nu kommer vi ju inte kunna bli där uppe så jätte länge och kommer ju behöva åka hem innan nyår då Per inte är ledig speciellt länge. Hur det blir till sommaren får vi se, var ju inte helt omöjligt att om han nu får jobbet och så att han skulle få ha ansvaret för köket under sommaren då förste kocken är på semster. Det var endera det eller så stängde dom igen som de flesta andra restauranger under sommaren. Detta menar ju inte att Per itne får någe semester alls utan att han tar den lite senare bara.

Längtar..



Kommentarer
Postat av: Sara

Mysigt att vara i Norrland under jul, vet ju att du längtar dit ;-) Kram

2008-12-01 @ 19:38:58
URL: http://bringingsexyback.blogg.se/
Postat av: Evelina

tihi oja :D Kan varmt rekomendera en genomfärd av Norrland som semster ;D

KRam på si

2008-12-01 @ 19:51:57
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0